Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Filmmaker voor Muziekles in Amsterdam

Opdracht ID: 43823

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 12-06-2020
Reacties: 8
Locatie: studio Amsterdam Houthaven, west, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 15-06-2020
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek een filmer die in Amsterdam op een maandag of dinsdag overdag filmpjes kan maken van mij als cellodocent met cello technische issues.

Bij voorkeur wil ik de opname van twee camera punten, en daarna ook montage. Ik wil hierbij gebruikmaken van keynote licht en filler (die kan ik eventueel zelf regelen). Een Rode richt-microfoon met Canon camera is eventueel ook aanwezig. Ook een ZoomH4N recorder en microfoons voor podcasts heb ik, mocht je dat prettig vinden. Het is ideaal indien de filmer in de montage ook een bladmuziek shot in het beeld kan verwerken verwerken zodat de kijker geen bladmuziek nodig heeft.

We zouden een proefdag kunnen draaien om te kijken of er een vervolg komt; ik wil uiteindelijk 10 filmpjes van ongeveer 10 minuten schieten, mogelijk meer indien er een goede wisselwerking is.

Is dit iets voor jou? Dan zie ik graag een reactie tegemoet met een prijs per dag inclusief montage.

Videografen die hebben gereageerd (8)

Etienne
Etienne
12-06-2020
1 referenties
Gemiddelde score
10
Mark
Mark
12-06-2020
1 referenties
Gemiddelde score
10
Nikkita
Nikkita
12-06-2020
1 referenties
Gemiddelde score
10
Daniël
Daniël
12-06-2020
1 referenties
Gemiddelde score
8.5
Wiedjai
Wiedjai
12-06-2020
6 referenties
Gemiddelde score
9.6
Diederick
Diederick
12-06-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Atze
Atze
12-06-2020
2 referenties
Gemiddelde score
10
Bjørn
Bjørn
13-06-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance video en filmopdrachten

Videograaf voor Bruiloft in Wijk aan Zee

Geplaatst: 23 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance videograaf die op vrijdag 17 juni van ongeveer 11.00 uur tot 17.00 uur videobeelden van onze bruiloft in Wijk aan zee kan maken. Er moet op meerdere locaties gefilmd worden. Nabewerking en montage van de beelden is vereist. Graag zou ik een totaalprijs willen ontvangen inclusief montage en btw.

Promofilm voor Studentenvereniging Amsterdam

Geplaatst: 20 mei
Beste freelancers, Ik ben lid van een studentenvereniging in Amsterdam. Namens mijn dispuut ben ik op zoek naar een filmregisseur die een promofilmpje in elkaar kan zetten van gemiddeld 2 minuten. Een streven is dat er gefilmd en gemonteerd kan worden. Het draaiboek is opgesteld namens ons. Voor deze korte film hebben wij een bedrag van zo’n €500 begroot op dit idee. De einddatum waarin…

Filmen van Verjaardagsfeestje (21 mei, Rotterdam)

Geplaatst: 18 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die aanstaande zaterdag, 21 mei 2022 beschikbaar is. Het gaat om een verjaardagsfeestje in Rotterdam, voor filmen vanaf 18:00 uur. Interesse en beschikbaar? Graag prijs doorgeven.

Professioneel Beeldmateriaal voor Beauty Sector

Geplaatst: 13 mei
Beste freelancers, Voor ons e-commerce bedrijf in de beauty sector zijn wij op zoek naar een cameraman of -vrouw die ons kan helpen met het maken van professioneel beeldmateriaal. Er is al een concept bedacht inclusief script en we zoeken iemand die dit kan filmen. We hebben intern een video editor in huis, dus het gaat enkel om de draaidag zelf en het aanleveren van de beelden. Wij horen graag van…

Korte Video van DJ Optreden

Geplaatst: 12 mei
Beste freelancers, Wij (dj’s) willen een korte video laten maken van wat wij doen. Het optreden is een uur en het gaat om een filmpje van 1 minuut. Bij interesse zien we je reactie graag tegemoet.

Freelance Videotechnicus voor (Live) Streams

Geplaatst: 10 mei
Beste freelancers, Voor de - tijdelijke - invulling gedurende sollicitatieproces zijn we op zoek naar een freelance videotechnicus die ons kan ondersteunen op diverse projecten. Van live webinar tot opnames. Je werkt daarbij voor o.a. Microsoft. Een stukje van de vacature tekst: als videotechnicus ben je verantwoordelijk voor de opbouw, afbouw en het bedienen van beeld, geluid en licht tijdens uitzendingen…

Videograaf Gezocht voor Voorstelling (15 mei in Arnhem)

Geplaatst: 9 mei
Beste freelancers, Ik zoek een videograaf, filmmaker voor 15 mei, in Arnhem. Daar geeft ik in een ecologische tuin, een buitenlocatie, een voorstelling. Ik wil deze voorstelling laten filmen. Van deze opname wil ik graag de filmbeelden ontvangen, én twee producten. Dat zijn twee trailers: ééntje voor social media; ca 30 seconden. En één wat langere trailer van circa…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht