Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties

Fictieve Wielrennertjes Samenstellen via Online Platform

Opdracht ID: 49479

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 22 nov
Reacties: 5
Laatst gewijzigd: 26 nov
Status: Open
Beste freelancers,

Wij zetten ons in voor de  Ronde van Vlaanderen en rijden jaarlijks uit naar tal van pr-evenementen. Hiervoor bedenken we jaarlijks een concept om onze doelgroep zoveel mogelijk te informeren over de Ronde van Vlaanderen.
Dit jaar hadden we het idee 'stel zelf je renner samen'. Deelnemers kunnen bij bezoek aan onze stand inschrijven op onze nieuwsbrief en mogen daarna via een online platform zelf hun rennertje samenstellen. Het idee en de inspiratie komt van de rennertjes van Pro Cycling Trumps, zoek dit zeker eens op. Wanneer ze hun rennertje hebben samengesteld kunnen ze dit direct delen op hun sociale media en naar zichzelf doorzenden via mail.

Waar zijn wij nu naar op zoek?
We zoeken nu een freelancer die voor een online platform kan zorgen waar je deze rennertjes kan samenstellen en dit systeem volledig kan uitwerken in de praktijk. Als bijlage hebben wij een voorbeeld meegestuurd.

Kan jij ons een platform bezorgen die op gebruiksvriendelijke wijze een fictief wielrennertje kan samenstellen? Dan komen we graag met hou in contact.
Reageer direct en stuur voorbeelden mee.

Website bouwers die hebben gereageerd (5)

Ids
Ids
22-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Jurre
Jurre
22-11-2021
5 referenties
Gemiddelde score
10
Robbert
Robbert
22-11-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Roelf
Roelf
24-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Ruben
Ruben
26-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0

Freelance website opdrachten

Testaanbieder Carona Check App Koppeling Ontwikkelen
Geplaatst: 25 nov
Beste freelancers, Wij zijn een zorgcentrum en bieden corona testen aan, hiervoor zijn we op zoek naar een partij die een koppeling kan realiseren op de CoronaCheck app van de overheid. Wij gebruiken reeds een systeem voor onze eigen backend, dus bij voorkeur een koppeling hiermee, maar als een all-in-one oplossing beter te realiseren is overwegen we dat ook. De eisen waar we (en de koppeling)…

Freelancer met Oracle APEX Kennis Gezocht (Enschede)
Geplaatst: 15 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die verstand heeft van Oracle APEX die kan helpen ondersteunen bij een Oracle APEX opdracht. Ben jij diegene? Reageer dan op Hoofdkraan.nl.

Conversie Instellen Google i.c.m. WordPress en WooCommerce
Geplaatst: 12 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die onze conversie goed kan instellen i.c.m. Google Tag Manager, Google ads en WordPress/WooCommerce. Onze huidige SEO specialist lijkt het maar niet voor elkaar te kunnen krijgen en we willen dit deze week nog af hebben. Graag zie ik jullie reacties en bijbehorende tarieven via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Tag Manager en Facebook Pixel Specialist Gezocht
Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons op korte termijn op onze Nederlandse en Duitse url een Facebook Pixel kan installeren via Tag Manager en kan koppelen aan onze Magento 2 website. We hebben dit zelf geprobeerd voor onze Nederlandse url, helaas is het niet gelukt. Weet jij hoe dit werkt en kan je hiervoor tijd vrijmaken in je agenda? Dan horen we het heel graag via een bericht…

Javascript Aanpassingen Online Calculator
Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, De opdracht betreft het doen van een aantal Javascript aanpassingen. Op onze website (wij verkopen veranda zeilen) is een calculator actief die wat kleine aanpassingen nodig heeft. Kleine leuke klus dus. Ik kan bij de broncode. Hoeft niet op locatie kan vanuit eigen omgeving. Interesse? Dan zie ik graag een reactie tegemoet via Hoofdkraan.nl.

Freelance Python Programmeur Gezocht
Geplaatst: 8 nov
Beste freelancers, Voor onze bestaande website zijn we op zoek naar een ervaren Python programmeur voor het ontwikkelen van onze website. Je zal in een team gaan werken zodat we het allemaal snel af kunnen hebben. De wireframes zijn klaar, nu moeten we alle pagina's gaan maken en koppelen aan onze database. Vereisten Je bent op de hoogte van de nieuwste technieken Aantoonbare ervaring en portfolio…

Toon meer