Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Fictieve Wielrennertjes Samenstellen via Online Platform

Opdracht ID: 49479

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 22-11-2021
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 06-12-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zetten ons in voor de  Ronde van Vlaanderen en rijden jaarlijks uit naar tal van pr-evenementen. Hiervoor bedenken we jaarlijks een concept om onze doelgroep zoveel mogelijk te informeren over de Ronde van Vlaanderen.
Dit jaar hadden we het idee 'stel zelf je renner samen'. Deelnemers kunnen bij bezoek aan onze stand inschrijven op onze nieuwsbrief en mogen daarna via een online platform zelf hun rennertje samenstellen. Het idee en de inspiratie komt van de rennertjes van Pro Cycling Trumps, zoek dit zeker eens op. Wanneer ze hun rennertje hebben samengesteld kunnen ze dit direct delen op hun sociale media en naar zichzelf doorzenden via mail.

Waar zijn wij nu naar op zoek?
We zoeken nu een freelancer die voor een online platform kan zorgen waar je deze rennertjes kan samenstellen en dit systeem volledig kan uitwerken in de praktijk. Als bijlage hebben wij een voorbeeld meegestuurd.

Kan jij ons een platform bezorgen die op gebruiksvriendelijke wijze een fictief wielrennertje kan samenstellen? Dan komen we graag met hou in contact.
Reageer direct en stuur voorbeelden mee.

Website bouwers die hebben gereageerd (5)

Ids
Ids
22-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Jurre
Jurre
22-11-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
Maurice
Maurice
22-11-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Roelf
Roelf
24-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Ruben
Ruben
26-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance website opdrachten

Website voor een Kerk

Geplaatst: 10:25
Beste freelancers, We zijn opzoek naar een iemand die een nieuwe website voor onze kerk kan maken. Het gaat om een kerk in protestantse Gemeente Boskoop.

Nieuw website bouwen

Geplaatst: 25 mei
Beste website bouwer, Ik ben met een project bezig en ik vraag me af of u me kunt helpen. Ik zal even een beeld schetsen van waarmee ik bezig ben. Het project is een leefstijlprogramma om mensen naar een gezondere leefstijl te bewegen. Het moet een interactief programma zijn en het streven is dit aan o.a. Sportcentra, revalidatiecentra en/of gemeente-instellingen te verkopen. Zodat ze dit in kunnen…

UX Designer met ervaring in Conversieoptimalisatie

Geplaatst: 31 mei
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ervaren UX Designer met expertise in conversieoptimalisatie en A/B-testen. Ervaring met vergelijkingswebsites is een pluspunt. Jij gaat ons helpen bij het verbeteren van onze vergelijkingspagina's om: - Informatie makkelijker vindbaar te maken voor gebruikers - Onze autoriteit en betrouwbaarheid te verhogen tbv gebruikers en adverteerders - en het verhogen…

Hulp bij inrichten klantenportal in Freshdesk

Geplaatst: 16 mei
Beste freelancer, Voor onze implementatie van een Freshdesk systeem zoeken wij iemand die ons verder kan helpen met het inrichten van de klantenportal op basis van een standaard thema.

Overzetten WP site andere hostingpartij

Geplaatst: 1 mei
Beste freelancers,  Een bestaande WP website moet worden verhuisd van de ene hostingpartij naar een andere partij. Kunnen jullie hierin ondersteuning bieden qua overzetten van alle bestanden/applicaties incl. maken van backup etc. Ik verneem graag of dit mogelijk is en aan welk bedrag ik moet denken om dit te begeleiden.

DUDA Website Designer

Geplaatst: 5 mei
Beste freelancers,  Wij zijn op zoek naar iemand die NL-talige websites kan designen, startend vanuit een van de vele templates uit het platform DUDA (https://www.duda.co/), en die ook kan bijstaan in support, zijnde aanpassingen aan de websites doorvoeren (content bijvoegen, enz). Momenteel een 70-tal Duda websites in portfolio. Opdracht voor de lange termijn.

Site optimaliseren binnen Duda

Geplaatst: 20 apr
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het optimaliseren van een site binnen Duda Site builder; - straktrekken UX/ look and feel opmaak - SEO - Technisch (ALT text, comprimeren afbeeldingen en mobiele optimalisatie Volledige werkzaamheden op basis van SEM rapportage
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht