Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Fotografie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Event Fotograaf Gezocht in Amsterdam-West op 11-12-2021

Opdracht ID: 49243

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 20-10-2021
Reacties: 7
Locatie: Evenementenlocatie, Amsterdam West, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 24-10-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Onlangs ben ik voor mijzelf gestart als Event- en Weddingspecialist. En nu ziet het er naar uit dat ik op zaterdag 11 december al mijn eerste evenement kan gaan draaien (kerst-personeelsfeest). Om de klant te kunnen verrassen, wil ik graag een fotograaf inzetten. Die goede beelden van mij 'in actie' kan maken, het feest, de decoraties én de bezoekers op de gevoelige plaat kunnen leggen. Het zou fijn zijn als je eventueel ook wat korte beelden zou kunnen filmen, zodat ik deze later voor social media in zou kunnen zetten.

Mijn vraag: wie kan er op zaterdag 11 december van 16:30 tot 20:30 uur (misschien is het wel iets te lang, maar dat zou ik graag in overleg willen afstemmen). Locatie: Amsterdam-West

Ik hoor wel wie het leuk vind om deze job voor zijn/haar rekening te nemen.
(ik kan hem wel pas 100% goedkeuren, als ik goedkeuring van de klant heb ontvangen)

Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met je reactie op Hoofdkraan.nl.

Freelance fotografen die hebben gereageerd (7)

Andre
Andre
20-10-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.9
Wiedjai
Wiedjai
20-10-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Anouska
Anouska
20-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Paul
Paul
20-10-2021
1 referenties
Gemiddelde score
9.5
Murk
Murk
20-10-2021
42 referenties
Gemiddelde score
9.7
Marco
Marco
21-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Feyza
Feyza
24-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance fotografie opdrachten

Fotograaf voor Vintage Merk in Heemstede

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Voor een nieuw vintage-merk voor retail zoeken we een enthousiaste en getalenteerde fotograaf / videograaf. Graag zien we je portfolio met relevante en experimentele beelden. Keywords: Vintage, Fashion, Pre-Loved, Echte mensen, Nederlands, Sustainability, Circulair, Duurzaamheid, Revolutie, Trends, Collage, Illustratie. Wanneer je werk past bij onze ideeën en het nieuwe merk…

Fotograaf voor Gala 2024

Geplaatst: 16 mrt
Beste freelancers, Mijn dispuut in Amsterdam zal in november 2024 een groot gala houden. De locatie in n.t.b. Op dit moment zijn wij een begroting aan het opstellen en zoeken wij een fotograaf voor een maatschappelijke prijs. Heb jij nou een goed aanbod? Reageer dan op deze advertentie!

Bruiloft Fotograferen in Almere

Geplaatst: 27 feb
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een foto- en videograaf in Almere voor een bruiloft. Liever 2 in 1, maar het kan ook apart. Onze dag is op 5 augustus 2023. Ons budget is maximaal €1500,- voor maximaal 6 uur (dit kunnen we nog bespreken). Laat mij weten als je dit voor kan leuk maken.

Trouwfotograaf in Eindhoven

Geplaatst: 16 mrt
Beste freelancers, Mijn vriend en ik gaan binnenkort trouwen (26-05-23) en wij zijn opzoek naar een fotograaf. Het zou gaan om 2-3 uur maximaal. Ik hoor graag van jullie!  

Product Fotograaf Gezocht in Den Haag

Geplaatst: 10 mrt
Beste freelancers, Graag zou ik voor zo'n 12 stuks producten uit mijn assortiment foto's laten maken. Het betreft voornamelijk sta-zakken en potjes. Als je in staat bent om voor een redelijk bedrag prima foto's te schieten zie ik graag je aanbod tegemoet.

Fotograaf in Regio Heerhugowaard

Geplaatst: 14 mrt
Beste freelancers, Wij zijn een poedercoater bedrijf in Heerhugowaard en wij zijn op zoek naar een fotograaf die foto's voor ons wilt maken. Tijdens events, van medewerkers en eventueel van projecten (gevels) die wij hebben voorzien van poedercoating. Interesse? Reageer direct!

Fotograaf Gezocht voor Bruiloft (Soest)

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een fotograaf en een videograaf voor onze bruiloft op 17 juni 2023. Een van onze wensen is ook een drone opnamen. Bij interesse zien we jullie offertes graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht