Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Fotografie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Event Fotograaf Gezocht in Amsterdam-West op 11-12-2021

Opdracht ID: 49243

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 20-10-2021
Reacties: 7
Locatie: Evenementenlocatie, Amsterdam West, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 24-10-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Onlangs ben ik voor mijzelf gestart als Event- en Weddingspecialist. En nu ziet het er naar uit dat ik op zaterdag 11 december al mijn eerste evenement kan gaan draaien (kerst-personeelsfeest). Om de klant te kunnen verrassen, wil ik graag een fotograaf inzetten. Die goede beelden van mij 'in actie' kan maken, het feest, de decoraties én de bezoekers op de gevoelige plaat kunnen leggen. Het zou fijn zijn als je eventueel ook wat korte beelden zou kunnen filmen, zodat ik deze later voor social media in zou kunnen zetten.

Mijn vraag: wie kan er op zaterdag 11 december van 16:30 tot 20:30 uur (misschien is het wel iets te lang, maar dat zou ik graag in overleg willen afstemmen). Locatie: Amsterdam-West

Ik hoor wel wie het leuk vind om deze job voor zijn/haar rekening te nemen.
(ik kan hem wel pas 100% goedkeuren, als ik goedkeuring van de klant heb ontvangen)

Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met je reactie op Hoofdkraan.nl.

Freelance fotografen die hebben gereageerd (7)

Andre
Andre
20-10-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.9
Wiedjai
Wiedjai
20-10-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Anouska
Anouska
20-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Paul
Paul
20-10-2021
1 referenties
Gemiddelde score
9.5
Murk
Murk
20-10-2021
42 referenties
Gemiddelde score
9.7
Marco
Marco
21-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Feyza
Feyza
24-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance fotografie opdrachten

Fotograaf Gezocht in Amsterdam

Geplaatst: 28 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf. Hieronder de opdracht in het Engels: I am an artist who lives in Amsterdam lately. I am looking for someone to take portrait and photos for my digital accounts. Interesse? Dan zie ik je reactie graag in het Engels tegemoet.

Fotograaf Gezocht voor Jubileumfeest

Geplaatst: 14 nov
Beste freelancers, We zoeken een fotograaf op 5 juni vanaf 19 uur, die ons jubileumfeest kan vastleggen. We vieren nu het feest groot (100 man), omdat we destijds geen huwelijksfeest hebben gegeven. De borrel zal starten om 19 uur om vervolgens over te gaan in een (dans)feest tot middernacht. Dus de look en feel van een huwelijk, maar dan met nadruk op de viering. We zijn op zoek naar een fotograaf…

Branding Portretfotograaf in Rotterdam

Geplaatst: 7 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf in Rotterdam die een aantal portretfoto's van mij kan maken. Voor mijn website en al het grafische werk heb ik wat eigen branding- en beeldmateriaal nodig. Het krachtig positioneren van mezelf op foto. Zelf vind ik buitenlicht altijd het mooiste, maar achtergrond daarvoor is moeilijk. Binnen is ook prima, maar wel afhankelijk van het licht en…

Food Fotograaf Gezocht in Almere

Geplaatst: 7 nov
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een fotograaf die gespecialiseerd is in het fotograferen van eten. Het gaat voornamelijk om ontbijt. De setting is er al, maar ideeën zijn altijd welkom. Het gaat om 40 foto's. Dat varieert van een flesje sap tot aan een ontbijtmenu. Budget is €500,- voor een dagdeel fotografie. Locatie is Almere-poort en alle foto's worden in huis genomen. …

Assistent Fotografie Gezocht in Heemstede

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Ik ben portretfotografe en ben op zoek naar een assistent(e). Liefst iemand in de buurt van Heemstede/Haarlem en omgeving. Met name ervaring met studioverlichting is belangrijk voor mij. Vermeld in je reactie graag je uurtarief en eerdere ervaring.  

Fotograaf voor Schilderijen in Nijmegen

Geplaatst: 14 nov
Beste freelancers, Ik zoek een fotograaf die een aantal van mijn schilderijen wil fotograferen. Locatie: Nijmegen. Bij interesse zie ik je offerte graag tegemoet.  

Instagram Shoot in Amsterdam

Geplaatst: 11 nov
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die professionele foto’s kan maken van mij en een vriendin voor onze Instagram. Mogelijk op meerdere locaties in de binnenstad van Amsterdam.  Interesse? Dan zien we je reactie met portfolio graag tegemoet.  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht