Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video

Ervaren Freelance Editor Gezocht voor Bedrijfsvideo

Opdracht ID: 48107

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 22-06-2021
Reacties: 9
Laatst gewijzigd: 24-06-2021
Status: Gesloten
Beste freelance editor,

Voor onze (bedrijfs) introductie video zijn wij op zoek naar een ervaren editor die de video kan afmaken en stylen. De webinar duurt 35 minuten en zal switchen tussen presentator en powerpoint. In het video bestand dat wij aanleveren hebben we al aangegeven wanneer de powerpoint getoond mag worden. Je krijgt van ons los daarvan de screen recording (powerpoint) deze mag jij netjes erin verwerken.

Verder zijn wij ook voorstander van leuke stock video om de informatie die wordt gedeeld in de video te versterken.

Mocht de samenwerking goed verlopen hebben we gelijk nog een opdracht voor je klaarliggen (advertentie video edits). Drie korte video's van 3 minuten voor de social media marketing.

Wil je meer weten over deze opdracht neem dan contact met ons op via Hoofdkraan.nl!

Videografen die hebben gereageerd (9)

Steven
Steven
22-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Ilia
Ilia
22-06-2021
1 referenties
Gemiddelde score
9.5
Arjan
Arjan
22-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Daan
Daan
22-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
John
John
22-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Delano
Delano
22-06-2021
5 referenties
Gemiddelde score
10
Wessel
Wessel
22-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Lorenso
Lorenso
23-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Tomas
Tomas
24-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Toon meer reacties

Freelance video en filmopdrachten

Bewerken van 2 Schermopnames tot 2 Goede Video's
Geplaatst: 27 jan
Beste freelancers, Ik zoek iemand die voor vrijdag twee video's kan monteren. Heb 2 schermopnames van een team-meeting, welke netjes in elkaar gezet moet worden met de leukste momenten. De twee meetings bevatten diverse vlakken met een persoon in beeld die een duim opsteekt, een hartje maakt, goed lacht en zwaait. De 'loze' momenten moeten er tussenuit en 1 persoon moet uit beeld. Beide…

Cameraman/vrouw Gezocht (Logistiek Bedrijf, Onderwijsdoelen)
Geplaatst: 26 jan
Beste freelancers, Wij zijn een aanbieder van opleidingen en trainingen voor de (proces)techniek en logistiek. Ik zoek een cameraman/vrouw voor 1 dag voor opnames bij een logistiek bedrijf voor onderwijsdoelen. Kunt u mij uit de brand helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Videograaf voor E-commerce Organisatie Gezocht
Geplaatst: 7 jan
Beste freelancers, Voor een snel groeiend internationaal e-commerce organisatie zijn we momenteel op zoek naar een gedreven videograaf / editor. Je neemt regelmatig verschillende blog- en instructievideo's met ons op, edit deze video's (huisstijl, InLinks, trailer) en upload ze in het YouTube kanaal en op de website.  Sommige van de video's worden op kantoor in Amsterdam opgenomen,…

Filmmaker Gezocht voor Erotische Productie
Geplaatst: 6 jan
Beste freelancers, Ik zoek een filmmaker voor creatieve en vernieuwende producties voor mijn bedrijf. Het gaat om erotische content. Mijn doel is om er veel creativiteit, vernieuwing in te brengen. Mocht je interesse hebben stuur mij een bericht en dan plannen we een videocall in waar we alles bespreken ook uiteraard de vergoeding. Nabewerking en montage van beelden is vereist. Ik zie graag een reactie…

Offerte voor Videograaf Bruiloft (30 april 2022)
Geplaatst: 17-12-2021
Beste freelancer, Voor ons huwelijk op 30 april 2022 zijn wij op zoek naar een videograaf die ons die dag kan helpen met al het videowerk. De dag begint bij de kerkdienst in Amsterdam om 11:30 en eindigt met het feest in Poeldijk 's avonds. Zou je ons hier een offerte voor kunnen geven via Hoofdkraan.nl? Alvast bedankt!

Video's (Op)maken voor Stands op Beurzen (Utrecht)
Geplaatst: 15-12-2021
Beste freelancers, Wij zijn een standbouwbedrijf in de omgeving Utrecht en wij zijn op zoek naar een freelancer die voor onze projecten video's kan (op)maken die op ledwalls gedraaid gaan worden op beurzen en congressen.  Daarnaast hebben wij voor deze projecten ook regelmatig werk voor een DTP'er met eventueel ervaring in standbouw ontwerpen. Ideaal zou iemand zijn die…

Bedrijfsfilmpje Laten Maken (Consult aan Huis)
Geplaatst: 08-12-2021
Beste freelancers, Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar iemand die een filmpje kan maken van een consult aan huis. Wij verkopen op maat gemaakte steunzolen en komen bij de mensen thuis om deze aan te meten. Filmpje mag max 45 seconden duren. Bij voorkeur een combinatie van foto en video. We zien graag een offerte via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Toon meer