Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Engelse Blogschrijver voor Limousine en Taxi Bedrijf

Geplaatst op:
9 augustus 2019 10:05
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Vertaler/Tolk
Opdracht ID:
40184
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 250 tot € 5000
Locatie:
Rotterdam, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik heb een limousine/taxi bedrijf in de regio Amsterdam/Rotterdam. Ik ben op zoek naar een goede ENGELSE copywriter die voor mijn website verschillende blog artikelen wil schrijven.

Ik zoek een ENGELS schrijvende copywriter die tegelijkertijd ook journalistieke skills heeft. Die op zoek gaat naar een relevante onderwerp, de nodige research doet om tot een goed artikel te komen. Dit kan van alles zijn, feiten en cijfers over de Nederlandse taxi markt, of een boeiend artikel over Valet Parking waarover vorige week zoveel om te doen was, of moet schiphol wel of niet groeien? Of wat minder serieus; Wat zijn de leukste plekjes om te bezoeken in Nederland etc.

De schrijver is helemaal vrij en de gemiddelde lengte van een artikel is zo'n 1500 worden. Enige is wel dat er altijd een link gemaakt moet kunnen worden met mijn bedrijf. De teksten zijn dus in het Engels en zullen later vertaald worden naar het NL.

Heb jij leuke ideeën? kom maar op!
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (4)

Marjorie Marjorie 10-08-2019
Chantal Chantal 09-08-2019
referentiesterren
4 referenties
Karin Karin 09-08-2019
referentiesterren
1 referentie
Marcel Marcel 09-08-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Native English Schrijver met ICT Kennis
Beste freelancer,    Voor een project zoeken wij een Native engelse tekst schrijver die kan redigeren en creëren. Het project is bij een internationaal opererend softwarebedrijf .    Het gaat om white papers en webteksten (redigeren) maar je zal ook social media teksten kunnen gaan maken. Het aantal uur dat je aan deze opdracht…
15 okt
Vertaling Huurcontact NL - Eng (Beëdigd Vertaler)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een beëdigd vertaler NL - Engels voor de vertaling van een huurcontract. Ik heb dit nodig in verband met mijn visum aanvraag.    Het betreft slechts 2 pagina's en weinig tekst. Echter het document moet wel de officiële gegevens/stempel en ondertekening bevatten van de beëdigde…
13 okt
Vertaling van een Boek NL - Engels
Beste freelancers,    Ik wil graag een vertaling laten uitvoeren van mijn boek van het Nederlands naar het Engels. Mijn boek is bijna klaar en bestaat uit ongeveer 47.000 woorden.    Ik zou graag een indicatie van de prijs willen ontvangen om te bepalen of het aantrekkelijk is om het boek in Nederlands en Engels uit te geven. Het…
10 okt
Handleiding van Nederlands naar Spaans Vertalen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij Nederlands naar het Spaans kan vertalen.  Het gaar hier om een handleiding die moet vertaald worden naar het Spaans.    Budget in overleg omdat we waarschijnlijk nog wat meer werk hebben wat vertaald moet worden.    Graag een reactie bij interesse.
3 okt
Vertaling van een Nieuwsbrief Engels - Duits
Beste freelancers,    Ik zoek voor een project een Duitse native schrijver/vertaler die een Engelse nieuwsbrief kan vertalen naar het Duits.    Het betreft een licht technisch tekst van ca. 10.000 woorden. Het is essentieel dat je ook schrijfervaring hebt, we hebben nl. geen goede ervaring met pure vertalers.    We hebben…
2 okt
Juridische Tekst Vertalen NL-ENG
Beste freelancers,    Wegens het opzetten van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een vertaler die onze inkoopvoorwaarde kan vertalen naar het Engels. Dit contract bevat 2669 woorden. Wij zijn vooral benieuwd wat de kosten zijn om dit contract te vertalen. Uiteraard is enige juridische kennis handig.    Graag een reactie bij interesse.
1 okt
A4 Nederlands naar Duits Vertalen
Beste freelancer,    Kun jij één A4'tje vertalen voor een Amsterdamse bierbrouwerij? Vanuit het Nederlands naar het Duits. Graag oplevering binnen 5 werkdagen.    We zien graag een reactie tegemoet.
30 sep