Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Een Illustratie voor Website Koosje

Geplaatst op:
11 juni 2019 08:45
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Illustraties
Opdracht ID:
39500
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 40 tot € 50 p.u.
Locatie:
Rotterdam, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een illustrator voor het maken van een website illustratie.

Het is voor een website. Het verhaal is dat een klein meisje met blonde haartjes en blauwe ogen op de houten trap ligt in het ouderlijk huis, ze ligt er vaak met haar dekentje en kussen want ze is bang alleen beneden en boven liggen haar ouders en broers, haar moeder weet dat ze er ligt maar ze word verwaarloosd al jaren. En op een nacht komt er ineens een ster op haar af warm en geborgen voelde ze zich in eens, en voelde liefde zonder te weten wát het eigenlijk liefde.

Maar ze grijpt naar de ster, en plots heeft ze een heel klein babytje in haar armen met blonde haartjes, ze begint zomaar uit haar zelf het babytje te wiegen want het voelt koud aan terwijl de ster juist warmte gaf. Wat dat kleine meisje met haar blonde haartjes en blauwe ogen op dat moment niet kon weten is dat ze haar eigen doodgeboren dochtertje die ze later zou krijgen in haar armen heeft en aan het wiegen is, haar naam zou zijn Koosje.

Graag de ronde trap in zwart/wit en het meisje met haar baby en ster in kleur, heel sereen de tekening verteld het verhaal. De website gaat Koosje heten.

Ik zie graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Pepijn Pepijn 11-06-2019
referentiesterren
5 referenties
Hella Hella 11-06-2019
referentiesterren
4 referenties
Tessa Tessa 11-06-2019
referentiesterren
2 referenties
Tilleke Tilleke 11-06-2019
Eveline Eveline 11-06-2019
Josien Josien 11-06-2019
referentiesterren
11 referenties
Joost Joost 11-06-2019
referentiesterren
2 referenties
Laura Laura 11-06-2019
Melanie Melanie 11-06-2019
Debbie Debbie 11-06-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Illustrator voor X-Aantal Ingetogen Tekeningen
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance illustrator voor respectievelijk 15 á 18, 30 á 36 of 50 afzonderlijke, kleine illustraties rondom het thema voeding. Voorbeelden: tafel met fles wijn en schaal met stoofpeertjes diepvries bomvol met tupperware-bakjes indisch buffet kant-en-klaar maaltijd Beoogde stijl: niet grappig…
17 jun
Illustrator Gezocht voor Dichtbundel
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance illustrator voor een dichtbundel met als titel Verhalende gedichten.    Bevat verschillende genres gedichten, geschreven in de periode 1980 – 2018, die eerder zijn verschenen in, in eigen beheer uitgegeven, boekjes, bestemd als Kerst- en Nieuwjaarswensen, alsmede in een,…
17 jun
Foto Omzetten naar Tattoo Schets
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een foto van een tattoo kan omzetten naar een tattoo schets voor op de linkeronderarm.    Afmetingen: Ongeveer 16 cm lang en ongeveer 8,5 cm breed.  Budget: Ligt rond de 40/50 euro.  Deadline:Hij moet voor donderdag 13 juni af.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
6 jun
Illustratie voor Muzieksingle Hoes
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwerpen van een artistieke illustratie voor de hoes van een muzieksingle.    De single gaat over duurzaamheid, zorgen over onze aarde, klimaatverandering, bio-industrie, plasticsoep, etc. De titel van de single heet: Moeder Aarde.    Iets uit bovengenoemde…
6 jun
Cartoon Tekenaar voor Bedrijfslogo
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een tekenaar voor het ontwerp van ons nieuwe bedrijfslogo.    Wij zouden graag een cartoon, een mannelijk, vriendelijk, brildragend gezicht van +- 30 jaar als logo willen.    Graag brainstormen wij met jullie verder en wij horen tevens graag de verwachte offerte.   …
4 jun
Ontwerp Tattoo van twee Vlinders
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance illustrator voor het maken van een tattoo illustratie.    Wie kan  een mooi ontwerp maken van twee vlinders “on fire”.voor een tattoo op mijn schouder/arm.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
29 mei