Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Duitse Audio Inspreken voor Animatievideo's

Geplaatst op:
7 april 2020 14:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Audio
Opdracht ID:
43050
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot 40 p.u.

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zoeken een Duitse moedertaalspreker die 12 audio's voor ons wil inspreken. Het gaat hierbij om 12 animatievideo's die van audio voorzien moeten worden. De video's duren ongeveer 80 seconden, en de in te spreken tekst bestaat steeds uit ca. 200 woorden. Deze teksten liggen al (vertaald naar het Duits) klaar en dienen dus alleen nog ingesproken te worden.

We zoeken iemand die zelf de beschikking over het juiste opnamemateriaal heeft en zelfstandig deze audio's kan inspreken. Voordat alle video's ingesproken worden, zouden we eerst graag een proefopname willen doen. Prijs in overleg.

We zien je reactie graag tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (2)

Sas Sas 07-04-2020
Etienne Etienne 08-04-2020
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Audio Editor voor Beluisterbaar Maken van Telefoongesprek
Beste freelancers,    Ik zoek een audio editor die op (zeer) korte termijn een telefoongesprek van lage kwaliteit kan oppoetsen tot een beluisterbaar stukje. Knippen is niet nodig. Het gaat om een fragment van 11 minuten.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
14 jul
Podcast Professioneel Editen
Beste freelancers,    De opdracht betreft het professioneel editen van een podcast tot 30 a 40 minuten in Adobe Audition.  Intro, transition en outro met muziek en voice over aanwezig.    Titel: Over de Liefde.    Bij interesse zie ik graag een reactie tegemoet.   
30-12-2019
Montage Hulp voor Podcasts
Beste freelancers,    Bij de start-up waar ik werk zijn wij bezig met het maken van een Data Science podcast. Nu zijn we erachter gekomen dat het monteren ervan echt een vak op zich is. Daarom zoeken wij iemand die ons kan helpen met de montage van onze podcasts. In eerste instantie zonder video, maar we laten ons graag adviseren door jou!  …
02-12-2019
Componist voor Sinterklaas-sound-a-like
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een Sinterklaas-karaoke-versie kan maken van een bekend Après-ski nummer zodat ik hier een eigen versie van in kan zingen.    Graag ontvang ik een richtprijs. Heb je ook een studio waar ik het nummer op kan nemen dan hoor ik dat graag.
19-08-2019
Geluidsbestand Bewerken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die goed is met Finalcut pro of goed in het bewerken van film/geluidsopnames.    Ik heb volgend probleem: Ik heb een hoop waardevolle filmopnames met een DJI pocket, maar ben er achteraf achter gekomen dat ik met een verkeerde instelling gefilmd heb waardoor het geluid minimaal is…
18-06-2019
Behringer Podcaststudio Installeren Aan PC
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar Iemand die verstand heeft van audio en pc en Audicity.    Ik heb een technische vraag, een audiotechnische vraag om precies te zijn. Ik heb een Behringer Podcaststudio aangesloten aan mijn pc. Als audiosoftware om geluid op te nemen gebruik ik Audicity. Het geluid is echter vol ruis en de…
25-04-2019