Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Vertaler/Tolk
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Duits Schrijvend Schrijver Gezocht (Native Speaker)

Opdracht ID: 49620

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 09-12-2021
Reacties: 1
Locatie: Hilversum, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 15-12-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor de (online) verkoop van een product in Duitsland zoeken wij met spoed een Duits sprekende / schrijvende kandidaat die voor ons aan de slag wil om ons product met korting in Duitse (social media) groepen te plaatsen.

Momenteel verkopen wij op Amazon en middels een eigen platform onze adventskalender. Echter willen wij het product naast advertising ook in social groepen onder de aandacht brengen. Het is de bedoeling dat je ons product zoveel mogelijk zichtbaar maakt en dit met een stimulerende boodschap en kortingscode onder de aandacht brengt. 

Kennis van de Duitse markt is belangrijk en je dient zelf uit te zoeken waar je de link / boodschap kan plaatsen. We zoeken iemand die per direct enkele uren per dag aan de slag wil. Het is een tijdelijk product dus de belangrijkste periode is tussen nu en kerst.

We verwachten dat je kort en bondig rapporteert en aangeeft waar je de de berichten post. Dit mag middels links & screenshots in een document zodat we je gewerkte uren kunnen verantwoorden.

Interesse? Neem direct contact op en laat ons weten wat je kan betekenen.

Freelance vertalers die hebben gereageerd (1)

Tanja
Tanja
09-12-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.9

Freelance vertaalopdrachten

Parttime vertaler of voormalig medewerker van vertaalbureau

Geplaatst: 28 mei
Ben jij een vertaler of heb je als medewerker gewerkt bij een vertaalbureau? Dan ben ik op zoek naar jou! Mijn vertaalbedrijf is recent wat kleiner geworden en mijn vaste medewerker, die onmisbaar was voor het bureauwerk, heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Hij verlaat ons per 1 juli a.s. en daarom zoek ik iemand die op afstand kan ondersteunen met het bureauwerk.   Wie ben jij? Een enthousiaste…

Vertaalopdrachtje - dossier Nederlands naar Engels

Geplaatst: 27 mei
Ik heb mijn medisch dossier per e-mail ontvangen van mijn huisarts, maar ik heb het in het Engels nodig zodat mijn huisarts in Engeland mijn Dossier kan inzien. Ps via telefoon niet bereikbaar wel reageer ik snel via mail.

Vertaalopdracht

Geplaatst: 29 apr
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een bekwame en ervaren vertaler. De vertaler is verantwoordelijk voor het nauwkeurig vertalen van geschreven documenten van de ene taal naar de andere, met behoud van de oorspronkelijke betekenis en toon. De ideale kandidaat beschikt over een sterke beheersing van zowel de bron- als de doeltaal, evenals van culturele nuances, om nauwkeurige en cultureel gevoelige…

Vertaler Nederlands - Pools

Geplaatst: 24 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een tekst van plusminus 110 woorden kan vertalen professioneel van Nederlands naar Pools.

Vertaling N-E biografie

Geplaatst: 26 feb
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het schrijven van een biografie van 20.000 woorden, Nederlands > Engels. Geen deadline, aantrekkelijk tarief is belangrijker.   

Vertaling 3 documenten Spaans - Nederlands

Geplaatst: 26 mrt
Beste freelancers, 3 documenten vertalen van Spaans naar Nederlands door een beëdigde vertaler. Het zijn 3 documenten betreffende: 'Antecedentes judiciales', 'Registro civil' & 'Certificado de solteria'. Het gaat om effectief 4 pagina's te vertalen. De documenten zijn benodigd bij een aanvraag aan het IND.

Vertalen NL-Engels

Geplaatst: 14-12-2023
Beste freelancers, Ben op zoek naar iemand die onze website van het NL naar het Engels kan vertalen.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht