Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

DTP Werkzaamheden (Haarlem)

Geplaatst op:
18 juni 2019 13:25
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
DTP
Opdracht ID:
39614
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 45 tot € 46
Locatie:
Haarlem, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste Freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelancer voor DTP werkzaamheden, dit betreft op locatie in Haarlem en als dat echt niet lukt dan kan het eventueel via mail of ik kan verplaatsen naar jouw locatie.

Voor nu betreft het werkzaamheden voor ongeveer 1 uur. Dit gaat vooral om kip/plakwerk/lijnen trekken/tekst. Maar bij een prettige samenwerking zal dit terugkomende opdrachten voor jou opleveren. Ik heb namelijk andere opdrachten in de planning staan waar meer werkuren aan vast zit. Lage uurtarief speelt een grote rol in verband met mijn budget.

Ik zie graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Louis Louis 18-06-2019
referentiesterren
4 referenties
Britta Britta 18-06-2019
Lonneke Lonneke 18-06-2019
referentiesterren
11 referenties
Dewy Dewy 18-06-2019
Dylan Dylan 18-06-2019
referentiesterren
4 referenties
Robin Robin 18-06-2019
Annemieke Annemieke 18-06-2019
referentiesterren
1 referentie
Henk Henk 18-06-2019
Otman Otman 18-06-2019
Kiki Kiki 19-06-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Drukwerk Bestand Magazine Maken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mijn InDesign bestand in het profiel: magazinesAds 1v4 kan opslaan.    Ik heb eventueel het zip bestand met dit profiel, maar heb zelf het InstandPDF bestand niet om dit te kunnen gebruiken.    Liefst vandaag anders morgen vanwege een deadline. Wie kan mij helpen?
8 aug
Eenvoudige Bedrijfsflyer Maken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die flyers kan maken voor mijn bedrijf. Het gaat alleen om het ontwerp (voor-en achterkant. Logo heb ik al moet alleen nog op de flyer incl tekst. Ik heb een beperkt budget beschikbaar.    Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
6 aug
Hulp bij Maken van Glossy voor Bruiloft
Beste freelancers,    Ik ben een glossy aan het maken online voor mijn dochter, heb alle info paraat maar zoek iemand die het geheel mooi kan afmaken. Wie zou mij hierbij kunnen helpen en wat zijn de kosten?    Ik zie bij interesse graag een reactie tegemoet.
18 jul
DTPer Gezocht Per Direct (4 weken, Amstelveen)
Beste freelancers,    Per direct - Op zoek naar een DTPer voor opmaakwerk.  Full-time voor 4-5 weken voor max 40 euro per uur.    Werken op locatie in Amstelveen/Aalsmeer.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
3 jul
Ontwerp Banner (Spoed Vandaag Gereed)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance DTP-er.    Wij hebben een print ready bestand nodig met daarop ons logo, een slogan en 1 regel text welke wij als groot formaat banner willen laten drukken, moet wel vandaag klaar zijn!    Dus alleen reageren als dat haalbaar is aub.  Budget is in overleg …
21 jun
Opmaak Brochure (20 Paginas)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance DTP-er voor het opmaken van een brochure/boekje van 20 pagina's.    Het betreft een eenmalige opdracht.    Het design is er al in PowerPoint, het gaat alleen om het opmaken en druk klaar maken voor een vouw/niet boekje.    Wij zien graag een reactie…
12 jun