Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Docenten Nederlands voor Priveles (Amsterdam)

Geplaatst op:
28 april 2019 15:45
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Docent
Opdracht ID:
38968
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Harderwijk, Gelderland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Wij zoeken docenten Nederlands voor privéles in de regio Amsterdam. (Ook als je andere talen geeft, horen we graag van je!)

Wij zijn een Duits bedrijf dat taaldiensten aanbiedt. Wij zijn gespecialiseerd in privéles in meer dan 50 landen. Onze cursisten zijn medewerkers van internationale bedrijven, die voor hun werk naar Nederland gekomen zijn of uitgestuurd werden naar het buitenland.

De lessen vinden plaats op kantoor of bij de cursist thuis.

In de meeste gevallen mag je rekenen op anderhalf à drie uur les per week gedurende 12 à 15 weken maar dit kan variëren naargelang de voorkeur van de cursist.

Zie je dit wel zitten of ken je de perfecte kandidaat dan zien wij graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (2)

Stephan Stephan 28-04-2019
referentiesterren
1 referentie
Sas Sas 29-04-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ervaren Docent/Kunstenaar Acrylverf
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een docent / kunstenaar (m/v) acrylverf die buiten de lijntjes durft te kleuren en zin heeft om iets nieuws te proberen.    Neem even contact met me op voor meer informatie. Gaat om een project van ergens tussen de 20 en 40 uur.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
18 jun
Docent voor Spaanse Les
Beste freelancers,    Vanwege een reis naar Colombia en Colombiaanse roots, zijn wij op zoek naar iemand die ons minimaal 1 keer per week Spaanse les kan geven.    Budget is in overleg en een vaste prijsafspraak is gewenst.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
3 jun
Hulp bij Capaciteitentest
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die hulp kan bieden met betrekking tot een capaciteitentest.    Deze test bestaat uit cijferreeksen, figuren reeksen, logisch redeneren, rekenvaardigheden, verbale analogieën.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
27 mei
Hulp Marketing Studie Onderzoek
Beste freelancers,    Ik ben momenteel bezig met mijn scriptie voor mijn HBO studie commerciële economie.    Ik heb er al super veel tijd in gestoken alleen loop ik echt vast.    Ik zou graag een frisse blik op mijn vraagstuk willen. Ik ben opzoek naar iemand met een marketing achtergrond en mij wilt leren om ook…
20 mei
NT2 Docent (Amstelveen)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een NT2 docent voor klein bedrijf waar verschillende expats werken in Amstelveen.    2-4 uur per week voor een langere periode.    Wij zien graag een reacte tegemoet.
4 apr
PRINCE2 Docent voor Cursus
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een cursus-docent PRINCE2 die een middag in hoofdlijnen de PRINCE2-methodiek kan uitleggen op ons kantoor in Hoofddorp.    Met de opleiding willen we kennis en inzichten krijgen van de PRINCE2 principes.    Wij zijn een klein consultancybureau, gespecialiseerd in applicatiebeheer…
22 feb