Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Docenten Nederlands voor Priveles (Amsterdam)

Geplaatst op:
28 april 2019 15:45
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Docent
Opdracht ID:
38968
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Harderwijk, Gelderland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Wij zoeken docenten Nederlands voor privéles in de regio Amsterdam. (Ook als je andere talen geeft, horen we graag van je!)

Wij zijn een Duits bedrijf dat taaldiensten aanbiedt. Wij zijn gespecialiseerd in privéles in meer dan 50 landen. Onze cursisten zijn medewerkers van internationale bedrijven, die voor hun werk naar Nederland gekomen zijn of uitgestuurd werden naar het buitenland.

De lessen vinden plaats op kantoor of bij de cursist thuis.

In de meeste gevallen mag je rekenen op anderhalf à drie uur les per week gedurende 12 à 15 weken maar dit kan variëren naargelang de voorkeur van de cursist.

Zie je dit wel zitten of ken je de perfecte kandidaat dan zien wij graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (2)

Stephan Stephan 28-04-2019
referentiesterren
1 referentie
Sas Sas 29-04-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Hulp Marketing Studie Onderzoek
Beste freelancers,    Ik ben momenteel bezig met mijn scriptie voor mijn HBO studie commerciële economie.    Ik heb er al super veel tijd in gestoken alleen loop ik echt vast.    Ik zou graag een frisse blik op mijn vraagstuk willen. Ik ben opzoek naar iemand met een marketing achtergrond en mij wilt leren om ook…
20 mei
NT2 Docent (Amstelveen)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een NT2 docent voor klein bedrijf waar verschillende expats werken in Amstelveen.    2-4 uur per week voor een langere periode.    Wij zien graag een reacte tegemoet.
4 apr
PRINCE2 Docent voor Cursus
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een cursus-docent PRINCE2 die een middag in hoofdlijnen de PRINCE2-methodiek kan uitleggen op ons kantoor in Hoofddorp.    Met de opleiding willen we kennis en inzichten krijgen van de PRINCE2 principes.    Wij zijn een klein consultancybureau, gespecialiseerd in applicatiebeheer…
22 feb
NEN3140 Opleidingen Verzorgen
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een ZZP'er of freelancer die voor ons opleidingen op het gebied van de NEN 3140 geheel zelfstandig kan verzorgen, de opleidingen worden veelal op locatie verzorgt.    Enige ervaring is een pre.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
7 jan
NT2 Docenten/ Taaltrainers voor Inburgering (Regio Noord-Bra...
Beste freelancers,    Wij zijn per direct op zoek naar een parttime docent Nederlands NT2. De docent NT2 is verantwoordelijk voor het verzorgen van taallessen. Hij/zij is in het bezit van de NT2 certificering of het certificaat bvNT2. Via de trajecten worden de cursisten voorbereid op het Inburgeringsexamen of Staatsexamen NT2.   …
22-11-2018
Freelance MS-Office Docent
Beste freelancers,    Regelmatig ontvangen wij aanvragen voor het verzorgen van incompany MS-Office trainingen. Om de vraag aan te kunnen zoeken we een extra ZZP-er die een aantal keren per maand een cursus kan verzorgen.    Het gaat hierbij om opdrachten buiten de randstad. De aanvragen betreffen voornamelijk Excel trainingen,…
19-11-2018