Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Docent voor Spaanse Les

Geplaatst op:
3 juni 2019 15:05
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Docent
Opdracht ID:
39434
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 50 p.u.
Locatie:
Meppel, Drenthe

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Vanwege een reis naar Colombia en Colombiaanse roots, zijn wij op zoek naar iemand die ons minimaal 1 keer per week Spaanse les kan geven.

Budget is in overleg en een vaste prijsafspraak is gewenst.

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Hulp bij Capaciteitentest
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die hulp kan bieden met betrekking tot een capaciteitentest.    Deze test bestaat uit cijferreeksen, figuren reeksen, logisch redeneren, rekenvaardigheden, verbale analogieën.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
27 mei
Hulp Marketing Studie Onderzoek
Beste freelancers,    Ik ben momenteel bezig met mijn scriptie voor mijn HBO studie commerciële economie.    Ik heb er al super veel tijd in gestoken alleen loop ik echt vast.    Ik zou graag een frisse blik op mijn vraagstuk willen. Ik ben opzoek naar iemand met een marketing achtergrond en mij wilt leren om ook…
20 mei
Docenten Nederlands voor Priveles (Amsterdam)
Wij zoeken docenten Nederlands voor privéles in de regio Amsterdam. (Ook als je andere talen geeft, horen we graag van je!)    Wij zijn een Duits bedrijf dat taaldiensten aanbiedt. Wij zijn gespecialiseerd in privéles in meer dan 50 landen. Onze cursisten zijn medewerkers van internationale bedrijven, die voor hun werk naar…
28 apr
NT2 Docent (Amstelveen)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een NT2 docent voor klein bedrijf waar verschillende expats werken in Amstelveen.    2-4 uur per week voor een langere periode.    Wij zien graag een reacte tegemoet.
4 apr
PRINCE2 Docent voor Cursus
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een cursus-docent PRINCE2 die een middag in hoofdlijnen de PRINCE2-methodiek kan uitleggen op ons kantoor in Hoofddorp.    Met de opleiding willen we kennis en inzichten krijgen van de PRINCE2 principes.    Wij zijn een klein consultancybureau, gespecialiseerd in applicatiebeheer…
22 feb
NEN3140 Opleidingen Verzorgen
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een ZZP'er of freelancer die voor ons opleidingen op het gebied van de NEN 3140 geheel zelfstandig kan verzorgen, de opleidingen worden veelal op locatie verzorgt.    Enige ervaring is een pre.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
7 jan