Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Specificaties
Status
Match!
Geplaatst op
12 april 2021 16:25

Budget
€ 350 tot 1000
Locatie
Tiel, Gelderland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
47348

Digitale Bannerset voor Online Tool voor Architecten

350 tot 1000 Tiel, Gelderland (4) reacties
Status
Match!
Geplaatst op
12 april 2021 16:25
Categorie
Design & Multimedia
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelance grafisch ontwerper of ZZP'er gezocht voor deze opdracht:

Beste freelancers,

Wij hebben jou nodig om een bannerset (enkel digitaal) te maken voor een online tool van ons bedrijf. Het gaat om een tool die gevelmateriaal samenstelt, gericht op architecten. We hebben behoefte aan een bannerset bestaande uit verschillende types:
 
  • Een animated gif banner van 336 x 280 px (maximaal 100 kb bestandsgrootte)
  • Een animated gif banner van 700 x 150 px (maximaal 50 kb bestandsgrootte)
  • Een animated gif banner van 1.140 x 200 px (maximaal 300 kb bestandsgrootte)
  • Een Instagram ad banner van 1.080 x 1.080 px
  • Een LinkedIn sponsored ad banner van 1.200 x 627 px
  • Een inline rechthoek ad banner van 300 x 600 px (maximbaal 150 kb bestandsgrootte)

Als je advies hebt over welke banner ook vaak voorkomt, dan horen we dat graag van je. Wellicht kunnen we die dan ook maken.

Er is een bestaand corporate design. De bannerset dient voor 1 mei 2021 klaar te zijn. Een korte briefing via Teams is mogelijk. De prijs is bespreekbaar, we horen graag wat je voor welke prijs kan doen.
Stuur deze opdracht door:

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (4)

Ramon
12-04-2021
Marc
12-04-2021
Amy
Amy
12-04-2021
Judith
13-04-2021
Specificaties
Status
Match!
Geplaatst op
12 april 2021 16:25

Budget
€ 350 tot 1000
Locatie
Tiel, Gelderland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
47348

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Visitekaartjes Ontwerpen voor Lasser en Poedercoater
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die 2 visitekaartjes kan ontwerpen, 1 geschikt voor een lasser en 1 geschikt voor een poedercoater.    Kan je mij helpen? Dan hoor ik graag van je op Hoofdkraan.nl.   
25 okt
Grafisch Ontwerper Gezocht voor Ebook
Beste freelancers,    Ik ben bezig met het schrijven van een e-book. Ik zoek een grafisch ontwerper die dit e-book prachtig mooi en aantrekkelijk kan opmaken.    Wie kan dit en heeft eerder een e-book opgemaakt? Als je reageert, dan zou ik graag voorbeelden zien.
25 okt
Freelance Graphic Designer voor Amsterdams Marketing Bureau
Beste freelancers,    We zijn een B2B Marketing Bureau in Amsterdam en op zoek naar een Graphic Designer voor het maken van Visuals & Whitepapers voor onze klanten.    De content wordt gebruikt voor het genereren van Engagement op Linkedin posts voor onze klanten. De Graphic Designer wordt gebriefed door onze Content Marketeers,…
20 okt
Creative Designer Gezocht voor Jobmarketing Campagne
Beste freelancers,    Bij onze organisatie bouwen we gave arbeidsmarktcommunicatie campagnes, websites en jobmarketing campagnes voor diverse werkgevers in verschillende branches. Wij zijn op zoek naar structurele samenwerking met een freelancer op het gebied van creative design die ons kan helpen met onze projecten. Als we de samenwerking…
20 okt
Product Verpakking Ontwerpen van een Kralenset
Beste freelancers,    Online ga ik een kralenset verkopen waarmee je zelf sieraden kan maken. Hiervoor moet nog wel een verpakking worden ontworpen.    Het gaat in dit geval vooral om de goede kleurcombinaties te zoeken die bij ons logo past en die bij het product past. Verder kan het logo ook nog deels worden aangepast, omdat het…
20 okt
HTML Handtekening voor E-mails Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn specialist in het leveren en plaatsen van duurzame hekwerken in Nederland en delen van Duitsland en België.    Voor onze e-mails zijn wij op zoek naar een HTML handtekening. Wij kan deze voor ons ontwerpen en zorgen dat deze op de juiste wijze wordt getoond in ons e-mailverkeer?    We…
18 okt
Presentatie Opmaken in PowerPoint
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een Powerpoint specialist die mijn Powerpoint presentatie mooi en vernieuwend kan opmaken. Het gaat om max. 10 slides met vooral afbeeldingen zonder animaties of video's voor een niet commercieel doel.    Interesse? Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
15 okt
Toon meer