Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Websites & Applicaties >
 3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Delphi - Ontwikkelen van API's

Opdracht ID: 50397

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 10-03-2022
Reacties: 0
Locatie: Zutphen, Gelderland
Laatst gewijzigd: 28-11-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor de uitbreiding van een bestaande Windows applicatie die ontwikkeld is in Delphi (10.3 RIO) zoek ik een programmeur die ruime ervaring heeft met:
 • Ontwikkelomgeving Delphi
  Ontwikkelen van API's (REST/JSON/XML/WSDL/XSD)
  Overdragen van kennis vind je leuk

Bij voorkeur heb je ook nog ervaring met (niet persé nodig voor deze opdracht):
 • MS SQL Server
  Componentenset: Developer Express
  Componentenset: TMS Components

Overdracht
Mijn voorkeur gaat ernaar uit dat we de koppeling(en) zoveel mogelijk samen bouwen om de kennis van het bouwen van API's over te dragen. Met name het begintraject is hierbij belangrijk waarin de API documentatie wordt onderzocht om te achterhalen welke functionaliteit e.d. beschikbaar wordt gesteld en op basis waarvan dan een bepaalde keuze wordt gemaakt t.a.v. de ontwikkeling daarvan.

API's die ik wil laten ontwikkelen zijn o.a.
KvK:
controleren inschrijving
ophalen gegevens van inschrijving w.o. handelsnaam en adres
Banktransacties:
ophalen van banktransacties die dan vervolgens gekoppeld kunnen worden aan facturen

De opgeleverde broncode dient voorzien te zijn van goede foutafhandeling, goed getest te zijn en duidelijk gedocumenteerd te worden.

Ik kijk uit naar jouw reactie via Hoofdkraan.nl.

Freelance website opdrachten

Specialist in e-learning game

Geplaatst: 21 mei
Beste ZZP-er, Mijn collega en ik willen graag een fysieke jaaropleiding omzetten in een virtuele e-learning beleving/'game' met de volgende elementen erin: - Een e-learning beleving/game met 8x een uur of 16x een half uur spel (even kijken wat handiger is). - Deelnemers kunnen in energie met ons/elkaar verbinden en krijgen verschillende ervaringen/belevingen (dmv opdrachten). - Een energiek/lichte…

kampeerartikelen uploaden in verkoopomgeving Mirakl.

Geplaatst: 27 mei
Uploaden van artikelen op een verkoopplatform dat gebruik maakt van Mirakl. Dit kan vanuit de eigen werkplek, wij mailen de bestanden en teksten. Artistieke vrijheid en aanbevelingen zijn is zeker gewenst. Gewenst is een vaste prijs per geplaatst product (euro 25,- tot 35,-) en een variabele fee voor advies.

Verbeteren van Zendesk implementatie en efficientie.

Geplaatst: 21 mei
Beste freelancers, Wij zijn een internationaal opererende marktplaats in de reisindustrie, met HQ in Amsterdam. Wij zoeken iemand met ervaring met inrichting en support van ons Zendesk klantenservice omgeving, voor teams in Argentinie en Bangkok. (Suite professional) We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

SEO optimalisatie

Geplaatst: 21 mei
Seo lokaal taxibedrijf budget €500

EA MT5 onwikkelaar

Geplaatst: 21 mei
Op zoek naar een EA MQL 5 ( metatrader 5 ) ontwikkelaar, prijs is nader overeen te komen.

MQL5 Metatrader 5 software programmeur

Geplaatst: 17 mei
Beste, Voor mijn handelssysteem zoek ik een software programmeur voor het trading platform Metatrader 5 ( MQL5 ) Het gaat om het programmeren van automatische handel op het bovengenoemde platform. Het ontwikkelen gaat in overleg met mij en het heeft geen haast. Ook de prijs is nog nader overeen te komen. Het werk hoeft niet op locatie uitgevoerd te worden, het overleg kunnen we online doen via Zoom…

Part-time (front-end) WordPress-developer

Geplaatst: 15 mei
Beste freelancers, Per direct zijn wij op zoek naar een part-time (front-end) WordPress-developer. Jij zorgt ervoor dat de website soepel en snel blijft draaien en dat we de volgende stappen kunnen nemen. Daarnaast voeg je waar nodig functionaliteiten toe om de site nog beter te maken. Waar zijn we naar op zoek De ideale kandidaat is een meerderjarige student die ervaring heeft met het onderhouden…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht