Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Websites & Applicaties >
 3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Delphi - Ontwikkelen van API's

Opdracht ID: 50397

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 10-03-2022
Reacties: 1
Locatie: Zutphen, Gelderland
Laatst gewijzigd: 28-11-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor de uitbreiding van een bestaande Windows applicatie die ontwikkeld is in Delphi (10.3 RIO) zoek ik een programmeur die ruime ervaring heeft met:
 • Ontwikkelomgeving Delphi
  Ontwikkelen van API's (REST/JSON/XML/WSDL/XSD)
  Overdragen van kennis vind je leuk

Bij voorkeur heb je ook nog ervaring met (niet persé nodig voor deze opdracht):
 • MS SQL Server
  Componentenset: Developer Express
  Componentenset: TMS Components

Overdracht
Mijn voorkeur gaat ernaar uit dat we de koppeling(en) zoveel mogelijk samen bouwen om de kennis van het bouwen van API's over te dragen. Met name het begintraject is hierbij belangrijk waarin de API documentatie wordt onderzocht om te achterhalen welke functionaliteit e.d. beschikbaar wordt gesteld en op basis waarvan dan een bepaalde keuze wordt gemaakt t.a.v. de ontwikkeling daarvan.

API's die ik wil laten ontwikkelen zijn o.a.
KvK:
controleren inschrijving
ophalen gegevens van inschrijving w.o. handelsnaam en adres
Banktransacties:
ophalen van banktransacties die dan vervolgens gekoppeld kunnen worden aan facturen

De opgeleverde broncode dient voorzien te zijn van goede foutafhandeling, goed getest te zijn en duidelijk gedocumenteerd te worden.

Ik kijk uit naar jouw reactie via Hoofdkraan.nl.

Website bouwers die hebben gereageerd (1)

Bjorn
Bjorn
10-03-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance website opdrachten

App ontwikkelen afspelen audio

Geplaatst: 20 sep
Beste freelancers, Budget: tot 400 euro Ik ben op zoek naar een freelancer die kan helpen met het maken van een eenvoudige app. Het gaat om een app die de ademhaling ondersteunt door het afspelen van bepaalde audiofragmenten. Verschillende instellingen bepalen de duur van de audiofragmenten. Functionaliteit wordt aangeleverd, in de vormgeving bestaat wat ruimte. Heeft u interesse? Dan hoor ik graag…

Website online vloerenwinkel/ vloerenlegger

Geplaatst: 1 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een website kan maken voor de verkoop van vloeren en legservice. Klanten moeten via de website offerte kunnen opvragen. Het moet een strak design worden. Graag verneem ik binnen hoeveel tijd de website gerealiseerd kan worden en wat hiervoor aangeleverd moet worden. Ik wil een vast bedrag afspreken.

App-ontwerpen voor Radiostation gezocht

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, Wij zijn Radio 121, een landelijk radiostation dat zich met nieuwe en oude muziek richt op 40 plus. We zitten op het Mediapark in Hilversum en zenden uit via de DAB en internet, We willen verder professionaliseren en willen voor ons radiostation een app laten maken, We komen graag in contact met een app-bouwer en app-onderhouder die ons daarbij wil helpen, Mocht je ook nog goed…

Website op juiste manier gecategoriseerd via datafeedr

Geplaatst: 7 aug
Hallo, Mijn naam is roy en ik heb wordpress website.Toevallig is een affliate website en aangekoppeld met affliate programma. Ongeveer 9000 item word gepresenteerd in verschillende categorie zoals parasol,tuin meubel,enzovoort. Dat is ook meteen de probleem. Item niet goed gepresenteerd en gecategoriseerd. Wie kunnen deze fixen of repareren? Ik gebruik content egg als datafeedr. Budget 150 euro maximaal…

Aanpassingen website

Geplaatst: 25 sep
Beste freelancers, Ik zou graag de website ** van een nieuw design laten voorzien. Qua teksten en opzet hoeft er niet veel veranderd te worden en ik heb ook al een template gevonden welke ik heel fraai vind. Wat zouden hiervoor de kosten bedragen en is het noodzakelijk dat er aanvullend fotomateriaal wordt gemaakt?

Wordpress, PHP, Visual Composer development en onderhoud

Geplaatst: 29 aug
Beste freelancers, Ik host en onderhoud een aantal websites voor klanten en het portfolio wordt binnenkort uitgebreid door de overname van een aantal sites. Ik ben op zoek naar iemand die kan helpen met het overnemen van de sites en uiteindelijk een contactpersoon kan worden voor de klanten en het onderhouden van de sites. Alle sites zijn Wordpress sites, de meeste zijn gebouwd met Visual Composer,…

Shopify website bouwer

Geplaatst: 23 aug
Beste, Het bouwen van een aangeleverd website design in Shopify. Kleine webshop met 3 producten, er zijn dan ook 3 landingspagina's gewenst.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht