Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Delphi - Ontwikkelen van API's

Opdracht ID: 50397

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 10 mrt
Reacties: 1
Locatie: Zutphen, Gelderland
Laatst gewijzigd: 11 mrt
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor de uitbreiding van een bestaande Windows applicatie die ontwikkeld is in Delphi (10.3 RIO) zoek ik een programmeur die ruime ervaring heeft met:
  • Ontwikkelomgeving Delphi
  • Ontwikkelen van API's (REST/JSON/XML/WSDL/XSD)
  • Overdragen van kennis vind je leuk

Bij voorkeur heb je ook nog ervaring met (niet persé nodig voor deze opdracht):
  • MS SQL Server
  • Componentenset: Developer Express
  • Componentenset: TMS Components

Overdracht
Mijn voorkeur gaat ernaar uit dat we de koppeling(en) zoveel mogelijk samen bouwen om de kennis van het bouwen van API's over te dragen. Met name het begintraject is hierbij belangrijk waarin de API documentatie wordt onderzocht om te achterhalen welke functionaliteit e.d. beschikbaar wordt gesteld en op basis waarvan dan een bepaalde keuze wordt gemaakt t.a.v. de ontwikkeling daarvan.

API's die ik wil laten ontwikkelen zijn o.a.
Big-register:
controleren inschrijving
ophalen eventuele maatregelen
KvK:
controleren inschrijving
ophalen gegevens van inschrijving w.o. handelsnaam en adres
BTW nummer:
controleren of nummer geldig is
Banktransacties:
ophalen van banktransacties die dan vervolgens gekoppeld kunnen worden aan facturen

De opgeleverde broncode dient voorzien te zijn van goede foutafhandeling, goed getest te zijn en duidelijk gedocumenteerd te worden.

Ik kijk uit naar jouw reactie via Hoofdkraan.nl.

Website bouwers die hebben gereageerd (1)

Bjorn
Bjorn
10-03-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance website opdrachten

Programma om declarabele uren bij te houden

Geplaatst: 20 jun
Het maken van een eenvoudig en overzichtelijk programma om uren te schrijven ( declarabele uren bij te houden) voor een juridisch advieskantoor van 3 personen. Functionaliteiten: uren/ tijdseenheden invoeren; omschrijving van bestede tijd invoeren, liefst met keuze uit een aantal standaardomschrijvingen; keuze uit een aantal verschillende uurtarieven per medewerker. Dit alles gaat normaal per dossier,…

Python Developer voor Integratie Dashboards

Geplaatst: 21 jun
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Python developer voor het integreren van 3 of meer online dashboards tot 1 overzicht. Interesse? Reageer direct!

PostNL API Koppeling met Wix Website

Geplaatst: 21 jun
Beste freelancers, Opdracht: PostNL API koppeling maken met Wix website provider. Ik wil voor mijn huidige website een koppeling maken tussen de ordergegevens die binnenkomen via mijn website op het wix.com platform naar PostNL. Dit moet door middel van een API gedaan worden en het gaat alleen om de adresgegevens: https://developer.postnl.nl. Graag wil ik weten hoelang je ermee bezig bent en hoeveel…

Nextcloud Programmeur Gezocht

Geplaatst: 24 mei
Beste freelancers, Voor onze goed werkende nextcloud omgeving zoeken wij per direct een professional die ons platform kan optimaliseren. De werkzaamheden zijn op uurbasis of op projectbasis en kunnen periodiek gefactureerd worden. Bij interesse zien we je reactie graag tegemoet.

Freelance Learndash Specialist Gezocht

Geplaatst: 24 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Learndash specialist als hulplijn bij huidige en toekomstige code snippets aanvragen. Voor nu: een member uit LD group verwijderen; een X aantal dagen na aankoop Woocommerce product OF een X aantal dagen na enrollment LD group. Op te leveren als code snippet, waarbij GROUP ID = '' en DAGEN = '' ingevuld kan worden. Ik zie jullie reacties graag…

Hulp gevraagd bij Nextcloud-omgeving

Geplaatst: 14 jun
Werkzaamheden waar ik hulp bij nodig heb:  1. Nextcloud omgeving updaten van 21 naar meest recente, 2. Nextcloud omgeving optimaliseren in snelheid en gebruiksgemak. 3. Koppeling met Wordpress website en Nextcloud omgeving maken, 4. Af en toe zaken updaten, optimaliseren, bijwerken en ondersteunen bij het in de lucht houden van Nextcloud omgeving. Ik zoek iemand met aantoonbaar ervaring in Nextcloud!

Online Catalogus Website Opzetten

Geplaatst: 9 jun
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar iemand die 3 keer een online catalogus website kan opzetten. Dus eigenlijk een webshop maar dat je niet kan afrekenen. Alleen informatie bekijken en opvragen. CMS naar keuze maar we denken dat WordPress het beste is. Wij zien jullie offertes graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht