Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Websites & Applicaties >
 3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Delphi - Ontwikkelen van API's

Opdracht ID: 50397

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 10-03-2022
Reacties: 1
Locatie: Zutphen, Gelderland
Laatst gewijzigd: 28-11-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor de uitbreiding van een bestaande Windows applicatie die ontwikkeld is in Delphi (10.3 RIO) zoek ik een programmeur die ruime ervaring heeft met:
 • Ontwikkelomgeving Delphi
  Ontwikkelen van API's (REST/JSON/XML/WSDL/XSD)
  Overdragen van kennis vind je leuk

Bij voorkeur heb je ook nog ervaring met (niet persé nodig voor deze opdracht):
 • MS SQL Server
  Componentenset: Developer Express
  Componentenset: TMS Components

Overdracht
Mijn voorkeur gaat ernaar uit dat we de koppeling(en) zoveel mogelijk samen bouwen om de kennis van het bouwen van API's over te dragen. Met name het begintraject is hierbij belangrijk waarin de API documentatie wordt onderzocht om te achterhalen welke functionaliteit e.d. beschikbaar wordt gesteld en op basis waarvan dan een bepaalde keuze wordt gemaakt t.a.v. de ontwikkeling daarvan.

API's die ik wil laten ontwikkelen zijn o.a.
KvK:
controleren inschrijving
ophalen gegevens van inschrijving w.o. handelsnaam en adres
Banktransacties:
ophalen van banktransacties die dan vervolgens gekoppeld kunnen worden aan facturen

De opgeleverde broncode dient voorzien te zijn van goede foutafhandeling, goed getest te zijn en duidelijk gedocumenteerd te worden.

Ik kijk uit naar jouw reactie via Hoofdkraan.nl.

Website bouwers die hebben gereageerd (1)

Bjorn
Bjorn
10-03-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance website opdrachten

Eenvoudige Website met Quote of the Day

Geplaatst: 16 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwikkelen van een eenvoudige website. Hieronder de opdracht in het Engels: Aim is to realise a ‘Quote of the Day’ website, where one quote is prominently shown on the homepage every day. Part of the homepage should accommodate a standard size advertising banner. It should be possible to add quotes many weeks in advance (to…

Invulling Strato Website

Geplaatst: 21 jan
Beste freelancers, Ik heb een website bij Strato en deze wil ik graag invulling laten geven zodat het er allemaal even wat netter en professioneler uitziet. Budget komen we wel over uit. Interesse? Reageer direct!

Urenregistratie Database Omzetten (Amsterdam)

Geplaatst: 17 jan
Beste freelancers, Ik heb een urenregistratie database in access. Ik wil dit om laten zetten in een software met extra opties. Het gaat om urenregistratie van een uitzendbureau. Bij interesse hoor ik graag van je.

Interactief Wijnplatform Ontwikkelen

Geplaatst: 15-12-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor de realisatie van een interactief wijnplatform. Automatische backend en front end simpel; géén betalingen; keuze wijnland, keuze uit gezochte wijngebied. Filters: als druivenrassen, prijzen, hoeveelheid. Elk wijnbedrijf staat vermeld met hun website, telefoonnummer en e-mail voor rechtstreeks contact en handel. Ik hoor graag…

Freelance Website Bouwer Gezocht

Geplaatst: 2 jan
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die voor ons de website kan bouwen. Het moet een website worden waar een partij zich moet kunnen registreren. Er moet binnen de website een apart portaal komen voor werkzoekenden, en een apart portaal voor werkgevers. Ook moeten wij in staat zijn om met iedere individuele partij te communiceren. Het door de partijen opgegeven e-mail adres moeten we aan kunnen klikken.…

Custom Design Website Live Zetten

Geplaatst: 2 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mijn custom design website “live” kan zetten via mijndomein.nl. De ontwerper van de website is helaas met vaderschapsverlof en heeft op dit moment geen tijd en interesse om er aan te werken. Het gaat om een Laravel framework. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Confluence Specialist Gezocht

Geplaatst: 29-12-2022
Beste freelancers, Wij gebruiken Confluence als intern communicatiemiddel. Graag zouden wij dit nog breder in willen zetten binnen onze organisatie. Hiervoor willen we eerst Confluence laten herinrichten en zijn wij op zoek naar iemand die ons hier inzicht in kan geven en die dit voor ons kan organiseren. Ben jij degene die ons kan helpen? Dan horen we graag van je.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht