Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Beheer & Techniek >
  3. Database Beheer
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Data Management Platform en API Connecties Onderhouden

Opdracht ID: 42792

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 10-03-2020
Reacties: 4
Locatie: Haarlem, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 19-03-2020
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wie zijn wij
Wij zijn een affiliatie marketingbureau voor datingdiensten. Met ongeveer 10 medewerkers helpen wij datingplatforms online te vinden. Het Media Buying-team binnen onze organisatie is op zoek naar een oplossing om de verschillende gegevensbronnen op een zinvolle en bruikbare manier met elkaar te verbinden.

Op dit moment koopt het Media Buying-team gebruikers impressies van Traffic aanbieders. De gebruikers zien dan de advertentie die gemaakt is door ons. Als mensen geïnteresseerd zijn in een datingplatform en op de advertentie klikken, herkennen de trackingplatforms HasOffers en TrackThis deze interacties. Onze organisatie wordt betaald voor die interacties. Dit betekent dat het Media Buying-team de gegevens van Traffic-providers en het trackingplatform moet combineren in één uniforme database om slimme beslissingen te nemen over waar te investeren.

Waar zoeken we naar
Een persoon die ons kan helpen bij:
1. Creëer een dataopslag oplossing die ons in staat stelt grotere queries uit te voeren.
2. Verschillende API’s verbinden in ons ecosysteem naar de Data storage.
3. Verbind de Data Storage met Klipfolio (Dashboarding software).
4. Onderhoud van de bestaande API-infrastructuur.

Traffic leverancier: het platform van derden waarvan ons bedrijf media-inventaris koopt.
HasOffers: het platform van derden dat door ons wordt gebruikt om haar campagnes van derden te beheren.
TrackThis: het interne trackingplatform dat de prestatiegegevens voor Harlem Next Offers weergeeft.
Klipfolio: de externe Dashboard-software die door ons Media Buying-team wordt gebruikt om de meeste beschikbare gegevens te verzamelen en te combineren tot uitgebreide, bruikbare (elk uur bijgewerkte) overzichten.
Campaign Data Storage: de historische gegevensopslag waarmee wij query's voor grotere tijdframes en complexere hiërarchieën / verbindingen kan maken.

De manier waarop we Klipfolio momenteel van gegevens voorzien, is als volgt:
We hebben dagelijks een cloudfunctie met Google Cloud Scheduler. Deze functie haalt alle campagnegegevens (kosten) op van de API van de Traffic-provider, op basis van deze uitslagen halen we ook de TrackThis API op om de informatie te verrijken met omzetgegevens. De gecombineerde antwoorden worden opgeslagen in een Firestore-database. Klipfolio roept een andere Cloud-functie aan die de benodigde gegevens uit de Firestore-database haalt. De eerste versie is in-house gebouwd, maar heeft enkele tekortkomingen die moeten worden verholpen. Derhalve hebben we al wat infrastructuur ontwikkeld waarop gebouwd kan worden, maar willen we graag de kennis in huis halen die dit vanaf de grond af aan kan opbouwen.

Samenvatting
We hebben een betrouwbare partner nodig die binnen de gedefinieerde parameters een stabiele oplossing voor gegevensbeheer kan bouwen. In eerste instantie zijn we op zoek naar een stabiele oplossing voor één Traffic provider, maar uiteindelijk willen we tot tien verschillende Traffic providers toevoegen. We hebben momenteel een werkende versie van ons beoogde product, maar niet genoeg capaciteit om het aan te passen en verder te ontwikkelen.

We zien je reactie graag tegemoet.

Freelance database beheerders die hebben gereageerd (4)

Danny
Danny
10-03-2020
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Walther
Walther
10-03-2020
1 referenties
Gemiddelde score
10
Boudewijn
Boudewijn
11-03-2020
4 referenties
Gemiddelde score
10
Gino
Gino
11-03-2020
25 referenties
Gemiddelde score
9.8

Database beheer opdrachten

Overstappen naar Andere Hostingpartij (Lisse)

Geplaatst: 05-07-2022
Beste freelancers, Voor een klant waar wij diverse websites hebben opgeleverd zoeken we een organisator van het netwerk. Sites (2st) en mailadressen (circa 4) dienen overgezet te worden naar een nog te kiezen hostingpartij evenals een database. Interesse? Reageer direct!

Onderhoud van WordPress, FTP, Server, Plesk en Database

Geplaatst: 22-10-2021
Beste freelancers, Wij zijn een conceptbureau en onze core business is het exploiteren van een rijdend treinrestaurant. De ticket verkoop verloopt online via onze website, deze is gemaakt met Wordpress. Nu zijn wij op zoek naar iemand die verstand heeft van de back-end van Wordpress / ftp / server / plesk / database, die dit om de zoveel tijd (elke twee maanden?) wilt onderhouden / updaten. Wij hebben…

Freelancer voor Onderhoud Access Database (Logistiek)

Geplaatst: 10-06-2021
Beste freelancers, Ik heb voor drie klanten van mij een programma gemaakt in access, maar ik ga binnenkort met pensioen. Daarom ben ik nu op zoek naar iemand die deze databases kan onderhoud en de klanten kan overnemen. Het betreft hier 3 logistiek programma's. Bij interesse maak ik graag kennis met je en kan ik je voorzien van meer informatie. Ik zie jullie reacties met ervaringen graag tegemoet.

SQL Server DBA Gevraagd (Waddinxveen)

Geplaatst: 12-02-2021
Beste freelancers, Als onderdeel van dit project, waarbij een cliënt portal van een financiële dienstverlener geschikt moet worden gemaakt voor een uitrol naar het buitenland, is een redesign en migratie van de onderliggende SQL Server database nodig. Het doel is om dit rond de komende zomer op te leveren, daarna zal de database ook beheerd moeten worden en de inzet kan dus hoogstwaarschijnlijk…

Trans-IP, Windowsserver 2020 en Stack Databeheerder

Geplaatst: 15-10-2020
Beste freelancers, Wij zijn een klein administratiekantoor, 99% van onze software draait in de cloud. We zoeken nu een freelancer die voor ons een rdp verbinding kan maken op onze locale pc's (3 pc's + 1 laptop). De data staat op windowserver 2012 bij Trans-IP. Voor de dagelijkse back-up hebben we Stack, echter dat wil maar niet lukken. Het heeft slechts even gewerkt. We zoeken iemand…

PowerBI Expert Gezocht

Geplaatst: 06-03-2020
Beste freelancers, Voor een project van ons ben ik op zoek naar iemand die samen met onze organisatie een complete rapportage kan optuigen in PowerBI en het vervolgens publiceren in PowerBI online. De data komt uit een systeem wat wij zelf hebben ontwikkeld, bij interesse kunnen we je hierover verder informeren. Heb je interesse en kennis van PowerBI dan zien wij graag je reactie met enkele voorbeelden…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht