Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Logo & Huisstijl Design
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Creatieve Freelance Designer Gezocht

Opdracht ID: 20511

Budget: € 50 tot € 300
Geplaatst: 18-08-2015
Reacties: 7
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 22-12-2015
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een creatieve, zelfstandige designer. Iemand die bekend is met marketing en het vermogen heeft om uit een heldere briefing een custom design te maken.
De opdracht is het designen van een door ons bedacht ontwerp in Photoshop. Maar hoe dit frisse ontwerp er daadwerkelijk uit gaan zien zouden we graag met behulp van jouw expertise willen bespreken.
In de eerste instantie is het design nodig voor het home scherm op onze webpagina. In een later stadium zouden we dit eventueel uit willen breiden naar een posterdesign. Wij zijn ook geïnteresseerd in een huisstijl voor ons evenement wat je in alle marketing props terug zou kunnen zien. Een logo hebben wij al.

Eisen:
Goede kennis van ten minste één programma zoals Adobe Photoshop, InDesgn of Illustrator. Het liefst hebben wij Photoshop maar als jij denkt dat het mooier / leuker kan in een ander programma is dat ook prima.
Aantoonbare ervaring door middel van een portfolio. Wij zouden graag jouw stijl willen zien. Gewend zelfstandig en resultaatgericht te werken.

Over ons
Wij zijn een non-profit carrière evenement voor net afgestudeerden. Wij hebben er inmiddels al 21 edities op zitten en zijn op zoek naar een design / huisstijl voor de volgende editie. De sfeer die we over willen laten komen is: fris, hip, techniek, nullen en enen, sustainable future & professioneel, maar niet te serieus.

Is deze functie jou op het lijf geschreven, en kan jij met jouw achtergrond en kwaliteiten onze ideeën illustreren, dan horen wij graag van je. Ook kan je contact met ons opnemen over meer details betreft het design.

Logo ontwerpers die hebben gereageerd (7)

Donald
Donald
18-08-2015
29 referenties
Gemiddelde score
9.7
Wouter
Wouter
18-08-2015
4 referenties
Gemiddelde score
9.3
Sjoerd
Sjoerd
18-08-2015
5 referenties
Gemiddelde score
9.6
Ruben
Ruben
18-08-2015
8 referenties
Gemiddelde score
9.9
Sylvia
Sylvia
18-08-2015
0 referenties
Gemiddelde score
jasper
jasper
18-08-2015
0 referenties
Gemiddelde score
Irene M
Irene M
19-08-2015
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance logo en huisstijl opdrachten

Logo vernieuwen

Geplaatst: 18 apr
Beste freelancers, Voor mijn bedrijf wil ik graag het logo vernieuwen. Ik heb hier redelijk concrete ideeën over hoe het moet worden en twee 'schetsen'. Het lukt me niet om daar een geheel van te maken. Het is me duidelijk dat ik hierbij hulp van een professional nodig heb. Wie o wie kan mij helpen?

Logo aanpassen

Geplaatst: 28 mrt
Beste freelancers, Onze bestaande logo moet iets aangepast worden. Er moeten wat streepjes erbij gezet worden.  

Logo voor zanger

Geplaatst: 8 apr
Beste freelancer, Ik ben sinds een aantal jaar zanger. Er komen steeds meer optredens bij en heb me daarom ingeschreven bij KVK. Omdat ik nu verder ga met facturen en fotokaarten etc. wil ik eigenlijk een logo van mijn naam en achternaam. Ook wil ik er een aantal huisstijl dingen van zoals bijvoorbeeld: - Handtekening e-mail - Instagram hoekkader - Instagram lijst voor story's - Animatiefilmpje…

Logo en bijbehorende tekeningen

Geplaatst: 23 feb
Beste freelancers, Wij ontwikkelen materialen voor leerlingen op het VO, die visueel zijn ingesteld. Ons materiaal is gebaseerd op het materiaal van ** en onze huisstijl sluit (met toestemming) bij hen aan. Wij willen graag een ontwerp voor een logo en wat plaatjes voor de verschillende onderdelen van ons materiaal (grammatica, werkwoordspelling, klokkijken, tellen etc.), die bij de genoemde huisstijl…

Thumbnail en/of logo Youtube (kinderfilmpjes)

Geplaatst: 21 feb
Beste freelancers, YouTube thumbnails maken op regelmatige basis, 4 per maand. Daarnaast zouden wij ook een nieuwe huisstijl willen laten aanmeten (logo, banner) Sector: educatieve Nederlandstalige kinderfilmpjes Ik zoek een prijs/aanbod voor 4 thumbnails per maand en daarnaast een prijs/aanbod voor het ontwerpen van een logo/banner. Graag een reactie bij interesse.  

Logo maken

Geplaatst: 14 feb
Beste freelancers, Ik heb hulp nodig bij het ontwerpen van een logo voor een kleine ondernemer (schildersbedrijf). Logo is destijds via een online website gemaakt , helemaal naar wens echter loop ik er tegenaan dat de resolutie niet voldoende is. Het beste is om een logo te hebben die gemaakt is in adobe illustrator of andere bewerkprogramma's. Het logo is nodig voor het borduren/bedrukken van…

Logo voor bandje/koor

Geplaatst: 11-08-2023
Beste freelancers, Logo voor bandje/koor die van start wilt gaan en kaartjes facebook wilt maken daarvoor. Graag horen wij wie dit leuk lijkt.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht