Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Copywriter
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Copywriter voor Educatieve Presentaties Basisscholen

Opdracht ID: 42186

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24-01-2020
Reacties: 7
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 05-02-2020
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Onze Stichting zoekt per direct een freelance copywriter / content maker voor het maken van inspirerende presentaties voor basisschool-leerlingen.

Wij zijn het eerste gratis kennisdeling-platform van Nederland waar ouders hun kennis kunnen delen op de school van hun kind. Wij laten scholen en ouders van heel Nederland op een nieuwe manier samenwerken. Via ons kunnen ouders leerzame kennispresentaties maken en geven voor de klas. Wij faciliteren alles rondom de planning en organisatie. Belangrijkste onderdeel is onze database met inspirerende, kant-en-klare presentaties. En hier hebben we jou hulp bij nodig!

Wie/wat hebben we nodig?
Een copy writer / content maker die direct aan de slag kan met het maken van 15-20 presentaties.
We zoeken een ervaren freelancer die ervaring en affiniteit heeft met het schrijven van toffe educatieve content! Iemand die zich met kinderlijk enthousiasme wil storten op uiteenlopende onderwerpen. En deze kan omzetten in leuke, inspirerende presentaties. Uiteraard in Jip-en-Janneke-taal. Met de aantrekkingskracht van bijvoorbeeld Fortnite.

Wat ga je doen?
Je bedenkt de complete inhoud van de presentaties, de onderwerpen hoef je niet allemaal zelf te bedenken, we hebben al een inspirerende selectie gemaakt. Je schrijft pakkende teksten en zoekt naar passend online beeldmateriaal die kinderen enthousiasmeert voor het onderwerp (grappige plaatjes zijn altijd welkom!). De presentaties maak je op basis van een vooropgezet format die beproefd is bij kinderen.

De onderwerpen lopen uiteen: van sociale en maatschappelijke kwesties, tot sportieve en futuristische onderwerpen. Het is belangrijk dat je de onderwerpen goed afbakent en dat je een duidelijke opbouw kunt maken voor kinderen. Leuke video’s en foto’s zijn onmisbaar, dus het is erg handig als je ook daarin de pet van een kind kunt opzetten.

Welke skills zijn onmisbaar voor deze opdracht?
  • Brede interesse
  • Creatief, informatief en vlot schrijven
  • Online research doen
  • Abstracte informatie vertalen in sticky content voor kinderen
  • Inlevingsvermogen
  • Beeldredactie
  • Ervaring met Microsoft Powerpoint

Wie zijn wij?
Achter onze stichting zit een team van enthousiaste, professionele initiatiefnemers, webbouwers, programmeurs en andere creatieve denkers die het beste voor hebben met alle kinderen van Nederland. Een non-profit die tot doel heeft om jonge kinderen te inspireren via de kennis die bij de ouders aanwezig is maar veel te weinig gedeeld wordt. Ons hoofdkantoor zit in hartje Amsterdam.

Procedure en proefopdracht
Zo blij als een kind geworden van deze opdracht? Stuur ons dan direct een overzicht van je werkervaring en enkele relevante voorbeelden van je werk. 
Op basis van die informatie selecteren we enkele kandidaten voor een proefopdracht. Uiteraard betalen we je een goede vergoeding voor deze opdracht! En niet onbelangrijk: jouw presentaties inspireren straks duizenden jonge kinderen. Wie weet heb jij voor dat vonkje gezorgd bij de nieuwe Andre Kuipers of Neelie Kroes!

Voor meer informatie en/of voorbeelden van presentaties kan je ons een bericht sturen. We horen graag van je!

Copywriter freelancers die hebben gereageerd (7)

Marjorie
Marjorie
24-01-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Christina
Christina
24-01-2020
2 referenties
Gemiddelde score
10
Rik
Rik
24-01-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Marieke
Marieke
24-01-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Astrid
Astrid
24-01-2020
1 referenties
Gemiddelde score
10
Bastiaan
Bastiaan
24-01-2020
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Desirée
Desirée
27-01-2020
2 referenties
Gemiddelde score
9
Toon meer reacties

Freelance copywriter opdrachten

Copywriting voor SEO

Geplaatst: 21 mrt
Beste freelancers, Wij zijn oriënterend op hulp bij copywriting van de SEO-keywords. We zoeken ondersteuning bij het uitwerken van 4-5 teksten per maand van ongeveer 300-400 woorden. Keywords zoeken en deze monitoren etc doen we zelf, gaat puur om de copywriting van de teksten en daarbij de meta-omschrijvingen.

Copywriter / Tekstschrijver voor webshop

Geplaatst: 21 mrt
Hoi Freelancers, Voor onze webshop zoeken we een enthousiaste copywriter. Je schrijft vooral over sanitair accessoires, organizers en keuken items. Productpagina's, categoriepagina's en blogpagina's. Vooral je schrijfstijl is belangrijk. Informeel, enthousiast, informatief, maar toch commercieel genoeg. Kun je informatie goed en compleet overbrengen? Zorgen dat bezoekers converteren? Het…

SEO copywriter

Geplaatst: 7 mrt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een SEO tekstschrijver om acht landingspagina's te schrijven voor een buscampermerk. Ons doel is om uiteraard om de vindbaarheid te vergroten maar ook om te voorzien in de informatiebehoefte van de bezoeker. We verwachten dat je Grondig onderzoek doet naar onze buscamper producten en de doelmarkt om inzicht te krijgen in de specifieke behoeften, vragen…

Ervaren, veelzijdige copywriter (mogelijk lange termijn)

Geplaatst: 26 jan
Beste freelancers, * Wie zoeken wij? - Een ervaren tekstschrijver, copywriter of contentmarketeer die graag schrijft voor allerlei soorten klanten: van (jeugd)zorgorganisaties tot technische bedrijven. * Wie zijn wij? - een online marketingbureau voor bedrijven en non-profitorganisaties aan de bovenkant van het mkb. * Wat is de opdracht? - Vanwege drukke tijden zoeken wij versterking bij het schrijven…

Copywriter

Geplaatst: 04-12-2023
Beste freelancers, Wij zoeken een copyrighter voor het volgende: - website tekst - brochure opstellen en tekst - socialmedia tekst - sales pitch tekst

Translator and Copywriter

Geplaatst: 27-11-2023
Hi, We are seeking a skilled Translator and Copywriter to join our team. In this role, you will be responsible for translating and creating engaging written content for various purposes. Your expertise in both translation and copywriting will play a crucial role in conveying our messages accurately and effectively to our target audience. Requirements: - Proven experience as a Translator and Copywriter,…

SEO copywriter

Geplaatst: 16-11-2023
Hey Woordkunstenaar! Zoek je de vrijheid van freelance werk en ben jij er klaar voor om jouw schrijftalent in te zetten voor een groeiend bedrijf? Lees dan vooral verder! Wat ga je doen? Je schrijft blogposts, artikelen en website content; Je gaat aan de slag met het optimaliseren van content voor SEO. Wat we van jou verwachten? Je hebt aantoonbare ervaring als content schrijver, bij voorkeur een…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht