Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Copywriter Gezocht voor Levensverhaal met Kindermisbruik

Opdracht ID: 49020

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 01-10-2021
Reacties: 5
Locatie: Thuis, Gelderland
Laatst gewijzigd: 05-10-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een copywriter die mij kan helpen om mijn levensverhaal op papier te zetten. 
Het is moeilijk om te omschrijven wat ik eigenlijk wil vertellen. Het gaat om een levensverhaal wat ik vanaf jongs af aan heb meegemaakt (vanaf mijn 2e of 3e jaar).
Mijn leven bestaat uit een heleboel ellende en ontzettend veel misbruik wat in een kolonie in over bunder is gebeurd, daaruit zijn uiteraard veel gevolgen gekomen die ik ook ook graag wil laten beschrijven.  

Het is lastig om in het kort te omschrijven hoe het eruit heeft gezien en een inschatting te maken om hoeveel bladzijden dit gaat. Toch zou ik graag willen vragen of iemand interesse heeft om het vreselijke verhaal van een klein kind te vertellen en samen aan de slag te gaan. Ik woon in Gelderland en zou graag samenwerken op locatie bij mij thuis.

Ben jij de persoon die wil en kan samenwerken en dit verhaal op papier krijgt? Dan kom ik graag met jou in contact om verdere details te bespreken.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (5)

Brigitte
Brigitte
01-10-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Danny
Danny
01-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Bastiaan
Bastiaan
01-10-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Kim
Kim
03-10-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Janneke
Janneke
01-10-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance creatief schrijven opdrachten

Tekstschrijver voor Dierenartikelen Webshop

Geplaatst: 10 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een goede tekstschrijver voor een nieuwe webshop in hondenartikelen. Geen zakelijke teksten, maar leuke, enthousiaste en aansprekende teksten. SEO proof is een must. Interesse? Reageer direct!

Teksten voor Social Media van Interieur Stylist

Geplaatst: 6 mei
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een freelance tekstschrijver die ervaring heeft in het schrijven van pakkende content voor verschillende sociale media kanalen. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Moederdag Nieuwsbrief Maken voor Wasgeurtje

Geplaatst: 5 mei
Beste freelancers, Wij verkopen wasgeurtjes en zijn met spoed op zoek naar een leuke tekstschrijver die voor ons een leuke moederdagactie kan schrijven met als doel om zoveel mogelijk bezoekers vanuit mailchimp naar onze landingspagina te sturen.  Ben jij de juiste persoon die zowel goede tekst kan schrijven maar ook een goede lay-out in mailchimp? En heb je vandaag of morgen tijd? Dan hoor ik…

Feedback van Editor voor Coming of Age Roman

Geplaatst: 21 apr
Beste freelancers, Ik ben zojuist klaar met het schrijven van een coming of age roman (291 pagina's) en ben daarom op zoek naar een goede editor. Van hem/haar verwacht ik niet dat hij/zij alle spel,- taal,- en stijlfouten eruit vist, maar ik ben juist op zoek naar jouw feedback. Hierbij vind ik het belangrijk dat je werkervaring hebt bij een uitgeverij. Verder is het een pre dat je veel leest…

Redigeren van Sprookje voor 14 April

Geplaatst: 1 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een professioneel en betaalbaar kinderboeken-redacteur. Het gaat in de aanvang om het redigeren van 6400 woorden, met behoud van de ziel. Ik werk altijd met een proefstukje, dat klinkt niet erg sympathiek, maar ik heb in de loop der jaren slechte ervaringen gehad met redacteuren en veel geld verspeeld. Pleister op de wonde: ik ben zelf redacteur en ken het klappen…

Kartonboekje van 10 Pagina's Aanvullen met Tekst

Geplaatst: 1 apr
Beste freelancers, Ik heb een ontwerp voor een kartonboekje van slechts 10 pagina's. Het storyboard is al uitgewerkt door middel van afbeeldingen. Ik zoek alleen nog een professionele schrijver/schrijfster die deze pagina's kan opvullen met kleine stukjes tekst. De doelgroep is 0-3 jaar dus het liefst enkele zinnen per pagina. Denk aan verhaaltjes als Gonnie & Gijsje. De boekjes worden…

Tekstschrijver Journalist Toerisme (Binnen- en Buitenland)

Geplaatst: 8 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken als uitgeverij een tekstschrijver journalist voor redactionele camping&reis; producties in Nederland en ook daarbuiten. Ook het schrijven over de producten caravans, campers, kampeeraccessoires behoort tot de mogelijkheden. Heb jij ervaring in deze branche? Dan zien wij graag een reactie tegemoet. Redactiebudget 175-300 euro , afhankelijk van planningen routes.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht