Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Contracttoevoeging Registratieformulier Wordpress Website

Opdracht ID: 49730

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 22-12-2021
Reacties: 6
Locatie: Heemskerk, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 27-12-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste Freelancers,

Voor ons platform hebben we een geschikte plugin nodig die het contract bij het registratieformulier toevoegt. Het moet een plugin zijn die met Wordpress werkt.
De bedoeling is wanneer iemand zich als Verkoper wilt registeren, meteen het contract kan mee tekenen. Het contract moet onderaan het registratieformulier worden weergegeven (als document / file ) die ze kunnen openen, digitaal ondertekenen en een kopie voor eigen administratie kunnen downloaden. Dit is een vereiste voordat ze de registratie kunnen afronden. Dit is alleen nodig voor de Verkopers.

Deze plugin moet aan de volgende eisen voldoen:
  • Ondertekenaar ontvangt per mail kopie voor eigen registratie
  • Wij kunnen in de WP backoffice de ondertekende documenten terug vinden
  • Ondertekenen kan tijdens het registratie proces, en blokkeert registreren indien het document nog niet ondertekent is.

Ik heb van de onderstaande plugins gehoord, maar weet niet zeker of ze hiervoor geschikt zijn:
  • WP Esignature plugin
  • WP E-Signature with ActiveCampaign
  • https://snseats.signnow.com/

Het is wel belangrijk dat dat het programma met Wordpress werkt en digitaal getekende contracten juridisch legaal zijn.
Ken jij de genoemde programma's en weet je welke voor onze opdracht geschikt zijn? Of ken je zelf een goede programma die je voor ons kunt instellen voor een scherpe prijs? Neem dan contact met ons op met de prijsopgave.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (6)

Adem
Adem
22-12-2021
6 referenties
Gemiddelde score
10
Jurre
Jurre
22-12-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
Bjorn
Bjorn
22-12-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Jeroen
Jeroen
23-12-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Onno
Onno
23-12-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Manolito
Manolito
23-12-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.8

Freelance Wordpress opdrachten

Website Ontwikkelen voor Uitzendbureau

Geplaatst: 28 nov
Beste freelancers, Wij willen een uitzendbureau website starten. Wij willen een eigen mooie website krijgen voorzien van onze teksten en kleuren. Ook zijn we benieuwd of er aanpassingen of toevoegingen mogelijk zijn in functionaliteiten. De volgende pagina's zullen op website komen: 1) Vacatures: hier komen al onze beschikbare vacatures. Het idee is dat flexwerkers direct kunnen solliciteren op…

Webbouwer met Ervaring in Teksten Schrijven

Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een WordPress website voor mij kan maken. Ik heb zelf al een begin gemaakt maar weet niet precies hoe het programma werkt dus ik heb wat hulp nodig. Ik denk dat het ongeveer 5 uur in beslag zal nemen en kan ook wat dingen zelf doen. Foto's, thema en teksten heb ik al. Hij moet alleen wat beter en mooier gemaakt worden. Interesse? Reageer direct!

Website van Dansstudio Updaten

Geplaatst: 25 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die onze WordPress website kan updaten van PHP 7.4 naar een 8.0 of 8.1. voor 12 december. Ik hoor graag van jullie.

WordPress SEO en Strategie

Geplaatst: 18 nov
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar iemand die het onderhoud voor een lopende WordPress site kan overnemen en ook t/m eind volgend jaar 3 nieuwe WordPress sites/shops voor ons kan installeren en ook bijhouden. Op de eerste site/shop loopt tevens ook een SEO project wat overgenomen en voortgezet moet worden door iemand die daar goed verstand van heeft. Daarnaast hebben wij wat vragen over strategie…

WordPress Website weer Fatsoeneren

Geplaatst: 22 nov
Beste freelancers, Ik zoek iemand die helemaal thuis is in WordPress (Divibuilder), die mij kan helpen met het weer goed grafisch neerzetten/tonen van een zeer eenvoudige website.  Ik hoor graag van jullie.

Kleine WordPress Vraag met Spoed

Geplaatst: 6 okt
Beste freelancers, Mijn WordPress is met Traveller gebouwd. Nu loop ik vast met het goedkeuren van de accommodatiehouders die zich hebben aangemeld. Wie kan mij met spoed helpen?

Enkele Tweaks voor WordPress Website

Geplaatst: 4 nov
Beste freelancers, In mijn WordPress website wil ik graag enkele tweaks doorvoeren: - de "book online" button moet in het horizontale sticky menu komen. - de landingspagina's moeten in de header een read more link krijgen. De "read more" content moet dan boven de footer komen. - design tweak van de home page. - de engelstalige site scoort onvoldoende in seo, daar moet…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht