Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Contracttoevoeging Registratieformulier Wordpress Website

Opdracht ID: 49730

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 22-12-2021
Reacties: 6
Locatie: Heemskerk, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 27-12-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste Freelancers,

Voor ons platform hebben we een geschikte plugin nodig die het contract bij het registratieformulier toevoegt. Het moet een plugin zijn die met Wordpress werkt.
De bedoeling is wanneer iemand zich als Verkoper wilt registeren, meteen het contract kan mee tekenen. Het contract moet onderaan het registratieformulier worden weergegeven (als document / file ) die ze kunnen openen, digitaal ondertekenen en een kopie voor eigen administratie kunnen downloaden. Dit is een vereiste voordat ze de registratie kunnen afronden. Dit is alleen nodig voor de Verkopers.

Deze plugin moet aan de volgende eisen voldoen:
  • Ondertekenaar ontvangt per mail kopie voor eigen registratie
  • Wij kunnen in de WP backoffice de ondertekende documenten terug vinden
  • Ondertekenen kan tijdens het registratie proces, en blokkeert registreren indien het document nog niet ondertekent is.

Ik heb van de onderstaande plugins gehoord, maar weet niet zeker of ze hiervoor geschikt zijn:
  • WP Esignature plugin
  • WP E-Signature with ActiveCampaign
  • https://snseats.signnow.com/

Het is wel belangrijk dat dat het programma met Wordpress werkt en digitaal getekende contracten juridisch legaal zijn.
Ken jij de genoemde programma's en weet je welke voor onze opdracht geschikt zijn? Of ken je zelf een goede programma die je voor ons kunt instellen voor een scherpe prijs? Neem dan contact met ons op met de prijsopgave.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (6)

Adem
Adem
22-12-2021
6 referenties
Gemiddelde score
10
Jurre
Jurre
22-12-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
Bjorn
Bjorn
22-12-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Jeroen
Jeroen
23-12-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Onno
Onno
23-12-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Manolito
Manolito
23-12-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.8

Freelance Wordpress opdrachten

Beheer en SEO voor WordPress Woocommerce en Yoast

Geplaatst: 1 aug
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand met ruime ervaring met zoekmachinemarketing (zowel technisch als visueel). Hierbij denk ik ook aan het schrijven en plaatsen van berichten op sociale media en grafische vormgeving. De website werkt nu prima, alleen het menu op mobiele apparaten lijkt ineens na updates verdwenen te zijn.   De website is gebouwd met Wordpress, thema DIVI, Woocommerce…

WordPress Specialist voor Herbouwen van Website

Geplaatst: 1 aug
Beste freelancers, Wij hebben een WordPress website maar de indeling bevalt ons niet meer. Wij willen een nieuwe template, goed SEO, formulier voor offerte aan te vragen en maximaal 5 pagina's. Wij zijn Google ads specialisten maar hebben geen verstand van webdesign! Wij zien jullie reacties graag tegemoet.

Eenvoudige WordPress Webshop Maken

Geplaatst: 1 aug
Beste freelancers, Wij zoeken naar een freelancer om een eenvoudige WordPress website met een webshop voor de verkoop van een product te maken. Beeldmateriaal en stijl voorbeelden worden door illustrator geleverd. Webhosting mag als advies ook in je offerte. Standaard template geen probleem. Wij horen graag van jullie.

Website voor Goede Doelen Stichting

Geplaatst: 25 jul
Beste freelancers, Ik heb samen met een aantal vrijwilligers een goede doelen stichting opgericht. Hiervoor wil ik graag een website laten maken waarbij een donatie formulier wordt ingebouwd zodat er gedoneerd kan worden. Het dient een simpele website te zijn. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

WordPress Site met Webshop

Geplaatst: 28 jul
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het maken van een eenvoudige WordPress website met een webshop voor de verkoop van een product. Beeldmateriaal en stijl voorbeelden worden door illustrator geleverd. Webhosting partij mag als advies ook in je offerte. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Website en SEO Specialist voor Autoverhuur

Geplaatst: 28 jul
Beste freelancers, Voor ons autoverhuurbedrijf zijn we opzoek naar iemand die een simpele website wilt neerzetten. Wij zijn niet opzoek naar maatwerk. Wellicht kunnen we een template kopen en aanpassen. Het zou ook prettig zijn als diegene ook gespecialiseerd is in SEO, zodat diegene ook de SEO teksten kan schrijven en plaatsen. Interesse? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Hosting en Onderhoud

Geplaatst: 25 jul
Beste freelancers, Ik wil mijn website laten overzetten naar een hostende partij die ook kleine wijzigingen en seo doet. Ik hoor graag van jullie.  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht