Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Bouwkundig
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Constructieberekening Houten Geraamte Schuur

Opdracht ID: 46210

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 18-01-2021
Reacties: 1
Locatie: Leeuwarden, Friesland
Laatst gewijzigd: 19-01-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Berekening houten constructie voor schuur 9 x 12 m, houten skelet, sandwichpanelen op zadeldak, goothoogte 3 m.

Een architect heeft een schuur getekend die ik wil bouwen. Hij vroeg me om een constructeur de balkafmetingen te laten berekenen.
  • schuur 9 x 11 meter, met een afdakje van 2 m x 9 m op de kopse kant
  • 30 mm sandwichpanelen (metaal) als dak en gevelbekleding
  • houten balken op poeren.
  • Zie verder de tekeningen

Er is weinig tekenwerk nodig. alleen aangeven hoe dik de balken moeten zijn. staanders en liggers en nokbalk. De franse regels kent de architect die getekend heeft wel, daar hoeft u niet in te duiken het gaat puur om de veiligheid, de sterkteberekening van de balken.

En een voorstel voor de wijze van houtverbinding.
Het gaat gewoon eenmalig om uurtje factuurtje, enkele uren.
 

Freelance bouwkundig experts die hebben gereageerd (1)

Mark
Mark
18-01-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10

Bouwkundige opdrachten voor freelancers

Plattegrond Tekenaar Gezocht

Geplaatst: 4 jul
Beste freelancers, Wij zoeken een tekenaar/illustrator/visualiser die een speelse plattegrond van ons bedrijf kan maken. Bijgevoegd een beeld van de stijl waar we naar op zoek zijn. Interesse? Dan horen we graag van je.

Bouw Calculator samenwerking gezocht

Geplaatst: 15 jun
Ik ben op zoek naar een bouw calculator voor particuliere projecten. Ik ben aannemer en doe de calculatie voor de meeste van mijn projecten zelf, echter ben ik op zoek naar een partij die voor mijn particuliere klussen de wensen van de klant doorspreekt en daar een mooie calculatie/offerte voor maakt.

Tekenwerkzaamheden en evt. Vergunning Aanvraag Voorbereiding

Geplaatst: 3 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die de volgende zaken op papier kan zetten: Het volgende is nodig: Bestaande situatie Plattegronden Geveloverzichten Oost, Zuid, West Dak Doorsnede Nieuw situatie Plattegronden (weinig veranderingen) Geveloverzichten Oost, Zuid, West (met isolatie van buiten) Dak (wordt geïsoleerd) Doorsnede Details: Peil (aansluiting isolatie) Kozijn (verticale en…

Freelance Bouwkundig Tekenaar voor Aanbouw

Geplaatst: 14-05-2021
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die bouwkundige tekeningen kan maken. Dit i.v.m. vooroverleg/vergunningsaanvraag van een aanbouw/verbinding tussen woning en bijgebouw van ons huis. Wie heeft hier ervaring mee en wat zijn de kosten? Ik zie graag een offerte via Hoofdkraan.nl tegemoet.  

Constructieve Berekening voor Vergunningsaanvraag

Geplaatst: 30-04-2021
Beste freelancers, Voor een vergunningsaanvraag heb ik een constructieve berekening nodig. Onze bestaande berging (2 bij 3) wordt uitgebreid naar 3,40 bij 3. Aan de berging komt een overkapping (3,40 bij 3). Technische tekeningen zijn aanwezig en deel ik bij interesse. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Architect voor Bouwtekening Gezocht

Geplaatst: 01-02-2021
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een architect/constructeur die een tekening kan maken voor een aanbouw aan onze keuken. we hebben al een grote berg met ideeën verzamelt wat wij mooi vinden maar graag zouden we iemand er na laten kijken die er verstand van heeft en er 1 geheel van kan maken. Uiteindelijk moet er dan een constructieve tekening / ontwerp worden gemaakt. Regio Zwolle Wilt…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht