Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Social Media
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Communicatie en Social Media Freelancer Gezocht

Opdracht ID: 48630

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 19-08-2021
Reacties: 7
Locatie: Nieuwegein, Utrecht
Laatst gewijzigd: 24-08-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Onze stichting is op zoek naar een communicatie en social media kei, iemand die maandelijks zo’n vier uur betaald kan besteden aan het redigeren van teksten en het plaatsen daarvan inclusief foto’s op de diverse social media kanalen.

Wij zijn een stichting van Nieuwegeiners (vrijwilligers) die Nieuwegeiners adviseren bij het verduurzamen van hun woning.

Onze stichting wil nog bekender worden in Nieuwegein en wil zich daarom meer in de diverse (social) media gaan uiten.

Wij zijn techneuten en hebben behoefte aan communicatie ondersteuning. De teksten met foto’s hiervoor worden door techneuten opgesteld/aangeleverd. Jij redigeert ze naar begrijpelijke en korte teksten die jij ook plaatst op de diverse mediakanalen.

Interesse? Dan zien wij graag een bericht via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Social media managers die hebben gereageerd (7)

Dominique
Dominique
19-08-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.3
Ingrid
Ingrid
19-08-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Susanne
Susanne
19-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Kirsten
Kirsten
19-08-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Nanne
Nanne
19-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Marijn
Marijn
20-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Alice
Alice
20-08-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Toon meer reacties

Freelance social media opdrachten

Social Media & Content Specialist

Geplaatst: 18 mei
Beste freelancer, Wij zijn een projectenbureau en wij zijn voor onze eigen organisatie, op zoek naar een social media ondersteuning. Bijdragen aan meer zichtbaarheid en unieke, consistente uitstraling. We zijn gevestigd in de stad in Rotterdam. De functie is dan ook in combinatie op locatie en buiten kantoor. Je zult ook af en toe foto's moeten maken, voor je story. Het gaat om promoten op instagram,…

Job Marketeer - Voor vacature campagnes via Social media

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancer, ik ben opzoek naar een Job Marketeer die vacature campagnes runt via verschillenden social media kanalen en gespecialiseerd is in het vinden van leads (kwalitatieve sollicitanten) voor de IT branche. De leads worden opgevolgd door mijn team. Wij hebben van jou enkel een complete social media campagne nodig.  Een complete campagne houdt in: - Design - Foto´s - Teksten -…

Medewerker Marketing & Communicatie

Geplaatst: 12 feb
Beste freelancers, Wij zijn een landelijk opleidingsinstituut. Wij hebben dringend ondersteuning nodig voor onze marketing en communicatie. Het gaat bijvoorbeeld om nieuwsbrieven, posts op social media, artikelen, brochures, teksten voor de nieuwe website, etc. Liefst iemand die ook gevoel voor vormgeving heeft. Beschikbaarheid van 1 dag per week zou ons erg helpen.

Social media / Ads

Geplaatst: 6 feb
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die ADS kan plaatsen voor social media, vooral FB en misschien Instagram. Het gaat om max 4 uur werk per maand en misschien in de toekomst wat meer uren. Ik lever zelf teksten aan en beeldmateriaal.

Creatieve Social Media VA gezocht voor 6-10 uur per week

Geplaatst: 30 jan
Beste freelancers, Ben jij gepassioneerd over social media en wil je jouw creatieve skills inzetten om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige Social Media VA! In beginsel zoeken we iemand voor 6-10 uur per week verdeeld over 4 of 5 dagen waarbij de werktijden flexibel zijn in te delen. JOUW FUNCTIE Als Social Media…

Verhogen aantal volgers en Meta adverteren

Geplaatst: 18 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een online social media marketeer, die het aantal volgers van onze accounts kan verhogen (met echte unieke volgers). Daarnaast starten van een social media advertentie campagne

Social Media Campagne expert

Geplaatst: 17 jan
Beste freelancers, Wij maken vegetarische en veganistische bitterballen. Wij zijn opzoek naar iemand die de meta campagne kan optimaliseren.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht