Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Commerciële Tekstschrijver GGZ en/of Jeugdzorg

Opdracht ID: 44457

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 11-08-2020
Reacties: 9
Locatie: Delden, Overijssel
Laatst gewijzigd: 17-08-2020
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zoeken een tekstschrijver die voor onze communicatie naar onze doelgroepen, (Jeugdzorg en GGZ begrijpelijke en enthousiasmerende teksten kan schrijven zodat er meer aandacht komt voor onze trainingen en de toepasbaarheid van onze methode in hun werkveld.

We hebben 7 trainingsmodules die beschreven moeten worden voor een folder en op de website. Ook zullen de huidige websiteteksten doorgelicht en herschreven worden. Dat gebeurt in overleg met onze beheerder zodat we er ook van leren. De huidige digiboeken gericht op zorg (GGZ) en Hulpverlening zullen tegen het licht gehouden moeten worden naar een nieuwe versie zodat deze nog aantrekkelijker wordt voor de doelgroep. Zowel de professional als de manager moet het aanspreken.

Geschat aantal uren tussen 40 en 60 uur en wij zoeken iemand die op korte termijn beschikbaar is.
Heb je ervaring in dit werkveld (training, GGZ en Jeugdzorg) dan is aan jou de vraag of je onderstaande tekst als proef voor ons kunt redigeren naar jouw inzichten. Wij kunnen dan zien of er een klik is.
We bellen je in ieder geval over jouw stuk tekst om van gedachten te wisselen.

"Als zelfs de medische wereld geen verklaring en oplossing heeft, dan is het een mentaal probleem. Dit wordt niet opgelost door tijdelijke oplossingen zoals medicijnen, verdoven, afleiden en gehoorapparaten. De medisch onverklaarbare, lichamelijke problemen blijven vaak aanwezig door stress en alledaagse zorgen.
Onze methode biedt een veilige interventie met een hoge succesfactor. Hiermee help je jouw cliënt de eigen pijnklacht te verlichten of te laten verdwijnen. Deze aanpak heeft geen negatieve bijwerkingen en er wordt met de cliënt inhoudelijk niets gedeeld. Wil je ook een succesratio van 80-90% bij jouw cliënten binnen 1 tot 3 sessies?"

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (9)

Ronald
Ronald
11-08-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Linda Mei
Linda Mei
11-08-2020
4 referenties
Gemiddelde score
9.6
Mirjam
Mirjam
11-08-2020
3 referenties
Gemiddelde score
10
Irén
Irén
11-08-2020
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Casper -
Casper -
11-08-2020
1 referenties
Gemiddelde score
10
Henk
Henk
11-08-2020
3 referenties
Gemiddelde score
9.7
Rien
Rien
11-08-2020
26 referenties
Gemiddelde score
9.5
Yvonne
Yvonne
11-08-2020
3 referenties
Gemiddelde score
10
Bastiaan
Bastiaan
11-08-2020
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Toon meer reacties

Freelance creatief schrijven opdrachten

Speech Schrijven voor Bruiloft

Geplaatst: 17 mei
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een indrukwekkend speech kan schrijven voor de bruiloft van mijn nichtje. Als je mij kan helpen hoor ik graag van je.

Tekstschrijver voor Dierenartikelen Webshop

Geplaatst: 10 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een goede tekstschrijver voor een nieuwe webshop in hondenartikelen. Geen zakelijke teksten, maar leuke, enthousiaste en aansprekende teksten. SEO proof is een must. Interesse? Reageer direct!

Teksten voor Social Media van Interieur Stylist

Geplaatst: 6 mei
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een freelance tekstschrijver die ervaring heeft in het schrijven van pakkende content voor verschillende sociale media kanalen. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Moederdag Nieuwsbrief Maken voor Wasgeurtje

Geplaatst: 5 mei
Beste freelancers, Wij verkopen wasgeurtjes en zijn met spoed op zoek naar een leuke tekstschrijver die voor ons een leuke moederdagactie kan schrijven met als doel om zoveel mogelijk bezoekers vanuit mailchimp naar onze landingspagina te sturen.  Ben jij de juiste persoon die zowel goede tekst kan schrijven maar ook een goede lay-out in mailchimp? En heb je vandaag of morgen tijd? Dan hoor ik…

Feedback van Editor voor Coming of Age Roman

Geplaatst: 21 apr
Beste freelancers, Ik ben zojuist klaar met het schrijven van een coming of age roman (291 pagina's) en ben daarom op zoek naar een goede editor. Van hem/haar verwacht ik niet dat hij/zij alle spel,- taal,- en stijlfouten eruit vist, maar ik ben juist op zoek naar jouw feedback. Hierbij vind ik het belangrijk dat je werkervaring hebt bij een uitgeverij. Verder is het een pre dat je veel leest…

Redigeren van Sprookje voor 14 April

Geplaatst: 1 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een professioneel en betaalbaar kinderboeken-redacteur. Het gaat in de aanvang om het redigeren van 6400 woorden, met behoud van de ziel. Ik werk altijd met een proefstukje, dat klinkt niet erg sympathiek, maar ik heb in de loop der jaren slechte ervaringen gehad met redacteuren en veel geld verspeeld. Pleister op de wonde: ik ben zelf redacteur en ken het klappen…

Kartonboekje van 10 Pagina's Aanvullen met Tekst

Geplaatst: 1 apr
Beste freelancers, Ik heb een ontwerp voor een kartonboekje van slechts 10 pagina's. Het storyboard is al uitgewerkt door middel van afbeeldingen. Ik zoek alleen nog een professionele schrijver/schrijfster die deze pagina's kan opvullen met kleine stukjes tekst. De doelgroep is 0-3 jaar dus het liefst enkele zinnen per pagina. Denk aan verhaaltjes als Gonnie & Gijsje. De boekjes worden…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht