Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Cartoonist voor website/blog

Opdracht ID: 53292

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 29-06-2023
Reacties: 5
Locatie: Boxtel, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 14-07-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek een illustrator/cartoonist die kleine grappige tekeningen kan maken bij mijn blogposts en andere webpagina's van mijn website. De site gaat over mijn nymfomanie. Het gaat om een serieuze opdracht, wellicht voor langere tijd.

Uniek is mijn eigen onafhankelijke website. Men kan mij er leren kennen en ik deel er mijn nymfomane avonturen. Mijn blog varieert van erotische beschouwingen tot expliciete beschijvingen.
LET OP – Op de site geef ik mezelf letterlijk bloot en in mijn communicatie neem ik geen blad voor de mond. Als je moeite hebt met mijn directe toon, of überhaupt met mijn promiscuïteit – even goeie vrienden, maar dan gaat samenwerken niet lukken.

Er staan veel foto’s van mij op mijn site. Die foto’s zijn van mezelf, persoonlijk en to the point. Helemaal prima.
Maar de site (vooral mijn blog) bevat ook illustraties ter opleuking. Meestal iets van internet geplukt, aangepast aan mijn wensen, maar meestal niet erg persoonlijk. Ze zijn amateuristisch en slaan de plank vaak mis.
Díé plaatjes wil ik vervangen door op maat gemaakte mini-cartoontjes. Gewoon om de tekst wat te verlevendigen.

Qua tekenstijl (en humor) denk ik aan GIER (Gie Campo), Jeroen de Leijer en Gummbah. Gewoon (en dat is juist de kunst) een krabbel met wat tekst, een knipoog, goed voor een glimlach. Mijn man (de maker van de site) heeft ideeën en humor zat, maar krijgt dat zelf niet omgezet in een plaatje. Meedenken mag, maar je hoeft dus in principe alleen te kunnen tekenen.

Te beginnen met een stuk of drie (of meer), om een vaste herkenbare stijl te creëren. Met een cartoones (karikaturale) versie van mij in de hoofdrol. Budget? Vind ik lastig te beoordelen, maar ik denk al gauw aan een paar honderd euro voor zo'n start.
Eenmaal de samenwerking marcheert, wil ik steeds meer pagina's van zulke mini-cartoons voorzien. Het betreft (hopelijk) een langlopende samenwerking. Dan lijkt betaling per cartoon me redelijk. Geen idee wat daarbij een gangbare prijs is.

Ondanks het promiscue onderwerp betreft het een waarachtige opdracht. Vakkundig maar wel met veel plezier.
Bent u geïnteresseerd? Ik kan u een uitgebreidere uitleg sturen.

Liefs van Wiske
 

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (5)

Lucas
Lucas
29-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Thomas
Thomas
29-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Peter
Peter
29-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Richard
Richard
29-06-2023
5 referenties
Gemiddelde score
10
Maren
Maren
29-06-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance illustrator opdrachten

Tarot illustraties de grote arcana

Geplaatst: 30 jan
Beste freelancers, Ik heb een roman geschreven tegen de achtergrond van de tarot, grote arcana, dus 22 hoofdstukken. Ik heb bij ieder hoofdstuk een afbeelding nodig die het verhaal in tarot symboliseert. Voor de vorm heb ik reeds afbeeldingen van internet gedownload, maar ik ben natuurlijk op zoek naar unieke tekeningen die ik samen met de kunstenaar wil vormgeven, waarbij veel artistieke vrijheid.…

3D verkeerssituaties

Geplaatst: 12 feb
Beste freelancers, Wij zoeken een 3D-tekenaar die verkeerssituaties kan tekenen voor de online theorie examens op onze website, vergelijkbaar met die uit het CBR theorie examen. De tekeningen moeten de kwaliteit van onze examens verbeteren en de leerlingen daarmee nog beter voorbereiden op het CBR theorie examen voor de auto, motor en bromfiets. Over ons Via onze website kan je gratis theorie oefenen…

Tattoo ontwerp

Geplaatst: 26 feb
Beste freelancers, Onderarm sleeve met persoonlijke inhoud en opvullen met evt mandala/sierlijk uiterlijk. Graag mening van een specialist wat mooi is :) Budget valt over te praten, wel een klein budget omdat de prijs van de tatoeage zelf ook nog erbij komt.

Striptekenaar

Geplaatst: 6 feb
Beste freelancers, Wij zoeken striptekenaar, die commercieel klassiek een stripverhaal kan maken. Het stripverhaal dient voor een foodconcept.

Vlotte illustrator gezocht!

Geplaatst: 6 feb
Hoi! Ik ben opzoek naar een illustrator die 6 illustraties voor mij kan maken voor mijn non-fictie e-book dat gaat over een onderwijsgerelateerd thema. Één illustratie (en opmaak ervan) voor op de bookcover en 5 voor in het e-boek, waarvan 4 om opmaak van oorzaak-gevolg schema's gaat. De ideeën heb ik zelf al uitgewerkt. Het gaat dus echt alleen om het illustreren. Het liefst…

Tattoo ontwerper voor complexe wens/eerbetoon

Geplaatst: 19 feb
Beste ontwerpers, Ik ben opzoek naar iemand die voor mij een uniek ontwerp kan maken voor een halve sleeve op mijn rechter bovenarm. Het ontwerp is een mengelmoes van verschillende onderdelen, met een Hoya planten tak centraal waar andere onderdelen aan verbonden kunnen worden (Data, plaatjes etc). Deze tak moet vanaf bovenkant schouder beginnen en rondom bovenarm naar beneden gaan richting binnenkant…

Variaties maken van bestaande illustraties

Geplaatst: 6 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die goed uit de voeten kan met Illustrator om van een reeks bestaande illustraties variaties te maken. Het gaat specifiek om een 40 tal motorfiets illustraties die wij reeds in bezit hebben, in gestileerde stijl, dus niet enorm gedetailleerd, waarvan variaties gemaakt moeten worden in kleuren, (tank)patronen, kleine wijzigingen in model (korter zadel,…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht