Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

C# Developer Gezocht in Utrecht

Opdracht ID: 51497

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 17-08-2022
Reacties: 0
Locatie: Utrecht
Laatst gewijzigd: 17-08-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Als senior developer word je ingezet binnen het platformteam, waar je samen met de andere professionals verantwoordelijk bent voor het implementeren van selfservice- en automatiseringsoplossingen voor nieuwe en bestaande diensten voor IT-(ontwikkel)teams. Voorbeelden zijn het het volledig geautomatiseerd verwerken van een aanvraag voor een nieuw Jira project of het uitgeven van een Visual Studio licentie. Ook het detecteren van ongebruikte producten, accounts en licenties en het geautomatiseerd afmelden hiervan is onderdeel van de opdracht.
Jouw focus is gericht op de verdere automatisering van zowel businessprocessen als technische processen binnen de afdeling. Door een hoge mate van automatisering in te zetten, zijn we in staat om aan de vraag van onze gebruikers te voorzien en kunnen we altijd, snel en foutloos onze producten leveren aan onze klanten!
Hierbij ga je vooral gebruikmaken van C#, Azure Functions, Azure Devops en diverse API's met andere applicaties, zoals bijv. Servicenow en de Atlassian-stack, maar ook het Azure Platform en Azure Active Directory zijn binnen scope. Uiteraard moet jouw code voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden, onderhoudbaar zijn en overgedragen worden aan het staande platformteam. Je bent gewend om clean code technieken, test-driven development en separation of concern toe te passen om geen technical debt op te bouwen. Je bent daarom ook bekend met het gebruik van SonarQube, OWASP scans en overige DevSecOps tools.

Dit zijn de eisen
Minimaal HBO werk- en denkniveau.
Must: Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met C# softwareontwikkeling in een Devops team.
Must: Ervaring met programmeren tegen API's, Azure Functions, Azure Servicebus en Azure KeyVault.
Must: Ervaring met het ontwerpen van secure backend toepassingen.
Ervaring met NServiceBus en/of Powershell is een plus.
Ervaring met Azure DevOps, yaml, ARM of bicep, continuous testing is een plus.
Goede mondelinge en schriftelijke communicatie in het Nederlands en Engels.

Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Freelance website opdrachten

Multivendor webapplicatie - offertes om apparatuur te huren

Geplaatst: 8 jul
Beste Freelancers, Wij zijn een nieuw platform aan het creëren voor aanbieders en eindgebruikers (consumenten) van bepaalde apparatuur. Hiervoor hebben wij een op-maat-gemaakte webapplicatie nodig. Er is reeds een uitgewerkt plan voor de website en onderliggende pagina’s. Wij zijn op zoek naar een ervaren partner om de webapplicatie (voor zowel desktop als mobiel) te ontwikkelen. Daarnaast…

Source code schrijven Crypto Presale website

Geplaatst: 06:45
Opzoek naar een freelancer die een source code kan schrijven voor een Crypto Presale website. Een gehele website is niet nodig aangezien ik zelf ook codes kan schrijven. Ik ben meer opzoek naar iemand die de basis code kan schrijven voor de website en voor het connect en betalingsgedeelte. Aangezien het een Presale website wordt is in het gedeelte van het betalen wel belangrijk dat er een ‘claim’…

ModX developer

Geplaatst: 1 jul
Beste, Wij zijn op zoek naar een ModX developer. We hebben een site die soms bijgewerkt moet worden. Wij hebben alleen geen ModX developers in ons netwerk. Mocht je hier ervaring mee hebben zien we graag je portfolio.

Website opnieuw opbouwen

Geplaatst: 28 jun
Beste lezer, wij hebben een website in de lucht die gebouwd is in WordPress met wat blijkt geen goede plugins, hierdoor kan deze niet meer goed aangepast worden. Deze website zit met andere websites samen al op een portaal, dit willen wij ook zo houden. Alleen willen wij deze website die dus niet meer goed is, compleet opnieuw bouwen zodat alles weer goed up to date is en makelijk aan te passen is…

Microsoft Azure AI Service

Geplaatst: 10 jul
Microsoft Azure AI Service Beste Freelancer, Ik ben op zoek naar een AI engineer/ Microsoft Azure specialist die 1 a 2 uur per week mij wilt coachen en samen een project wilt bouwen. Ik wil o.a. leren hoe ik AI kan implementeren in apps en API kan koppelen. Omdat ik nooit eerder heb gewerkt met Azure, moeten we met de basis beginnen. - 1 a 2 uur per week  - Online - Uurtarief tussen €30…

Webflow specialist gevraagd

Geplaatst: 14 jun
Voor een startup templates/ pagina's ontwikkelen in webflow zodat er een solide basis staat welke wij zelf verder kunnen uitbouwen. Het betreft een organisatie die trainingen en diensten aanbiedt voor (persoonlijke) ontwikkeling.

wix hulp gevraagd

Geplaatst: 17 jun
hoi ik heb een wix site in editor maar op de een of andere manier heb ik iets verkeerd gedaan en nu staat het in wix studio. Wie kan mij helpen want ik mis nu heel veel van mijn blogs 400 ik hoor graag iemand die mij even te woord kan staan of belt.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht