Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

C# Developer Gezocht in Utrecht

Opdracht ID: 51497

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 17-08-2022
Reacties: 0
Locatie: Utrecht
Laatst gewijzigd: 17-08-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Als senior developer word je ingezet binnen het platformteam, waar je samen met de andere professionals verantwoordelijk bent voor het implementeren van selfservice- en automatiseringsoplossingen voor nieuwe en bestaande diensten voor IT-(ontwikkel)teams. Voorbeelden zijn het het volledig geautomatiseerd verwerken van een aanvraag voor een nieuw Jira project of het uitgeven van een Visual Studio licentie. Ook het detecteren van ongebruikte producten, accounts en licenties en het geautomatiseerd afmelden hiervan is onderdeel van de opdracht.
Jouw focus is gericht op de verdere automatisering van zowel businessprocessen als technische processen binnen de afdeling. Door een hoge mate van automatisering in te zetten, zijn we in staat om aan de vraag van onze gebruikers te voorzien en kunnen we altijd, snel en foutloos onze producten leveren aan onze klanten!
Hierbij ga je vooral gebruikmaken van C#, Azure Functions, Azure Devops en diverse API's met andere applicaties, zoals bijv. Servicenow en de Atlassian-stack, maar ook het Azure Platform en Azure Active Directory zijn binnen scope. Uiteraard moet jouw code voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden, onderhoudbaar zijn en overgedragen worden aan het staande platformteam. Je bent gewend om clean code technieken, test-driven development en separation of concern toe te passen om geen technical debt op te bouwen. Je bent daarom ook bekend met het gebruik van SonarQube, OWASP scans en overige DevSecOps tools.

Dit zijn de eisen
Minimaal HBO werk- en denkniveau.
Must: Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met C# softwareontwikkeling in een Devops team.
Must: Ervaring met programmeren tegen API's, Azure Functions, Azure Servicebus en Azure KeyVault.
Must: Ervaring met het ontwerpen van secure backend toepassingen.
Ervaring met NServiceBus en/of Powershell is een plus.
Ervaring met Azure DevOps, yaml, ARM of bicep, continuous testing is een plus.
Goede mondelinge en schriftelijke communicatie in het Nederlands en Engels.

Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Freelance website opdrachten

App ontwikkelen afspelen audio

Geplaatst: 20 sep
Beste freelancers, Budget: tot 400 euro Ik ben op zoek naar een freelancer die kan helpen met het maken van een eenvoudige app. Het gaat om een app die de ademhaling ondersteunt door het afspelen van bepaalde audiofragmenten. Verschillende instellingen bepalen de duur van de audiofragmenten. Functionaliteit wordt aangeleverd, in de vormgeving bestaat wat ruimte. Heeft u interesse? Dan hoor ik graag…

App-ontwerpen voor Radiostation gezocht

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, Wij zijn Radio 121, een landelijk radiostation dat zich met nieuwe en oude muziek richt op 40 plus. We zitten op het Mediapark in Hilversum en zenden uit via de DAB en internet, We willen verder professionaliseren en willen voor ons radiostation een app laten maken, We komen graag in contact met een app-bouwer en app-onderhouder die ons daarbij wil helpen, Mocht je ook nog goed…

Wordpress, PHP, Visual Composer development en onderhoud

Geplaatst: 29 aug
Beste freelancers, Ik host en onderhoud een aantal websites voor klanten en het portfolio wordt binnenkort uitgebreid door de overname van een aantal sites. Ik ben op zoek naar iemand die kan helpen met het overnemen van de sites en uiteindelijk een contactpersoon kan worden voor de klanten en het onderhouden van de sites. Alle sites zijn Wordpress sites, de meeste zijn gebouwd met Visual Composer,…

Shopify website bouwer

Geplaatst: 23 aug
Beste, Het bouwen van een aangeleverd website design in Shopify. Kleine webshop met 3 producten, er zijn dan ook 3 landingspagina's gewenst.

Shopify specialist

Geplaatst: 26 aug
Opzoek naar een Shopify specialist. Ik heb een complete werkende webshop, ik wil graag dat een specialist hier nog een keer na kijkt en eventuele verbeteringen doorzet.

GA4 & GTM Specialist gezocht

Geplaatst: 6 sep
Beste freelancers, Heb een reeks WooCommerce shops en daarvan meten we conversies purchases via GTM geïmplementeerd via GTM4WP plugin. Deze website conversies zijn gekoppeld aan Google Ads. Daarnaast meten we ook purchases in GA4. De data is niet overal even zuiver. Voorbeeld een webshop telt alle purchases dubbel. Ik zoek iemand die dit aan de lopende band doet en snel kan schakelen.

Azure function app

Geplaatst: 5 sep
Beste freelancers, Om de digitalisering van onze startup in de Microsoft Azure omgeving verder te realiseren, hebben we wat hulp en expertise nodig omtrent het het aanleggen communicatie tussen onze Azure SQL database op onze Azure SQL server en onze Azure Event Grid namespace. In het kort hebben we een Azure Function App nodig die zekere gepubliceerde berichten in de Event Grid Namespace in onze…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht