Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Analyse & Advies >
  3. Businessplan schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Businessplan voor Horeca in Den Haag

Opdracht ID: 51115

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 10-06-2022
Reacties: 2
Locatie: Den Haag en omgeving
Laatst gewijzigd: 10-06-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die een businessplan kan opstellen voor een horecagelegenheid in Den Haag, door middel van een gesprek met mij aan te gaan en mijn beschrijving op de financieel juiste manier op papier zetten.

Ik zie jullie offertes met een totaalprijs graag tegemoet.

Businessplan coaches die hebben gereageerd (2)

Bas
Bas
10-06-2022
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
John
John
10-06-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.9

Freelance ondernemingsplan opdrachten

Ondernemingsplan schrijven

Geplaatst: 1 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan kan schrijven voor een bestaande bedrijf op Bonaire. Voorkeur gaat naar iemand die gespecialiseerd is en/of kennis heeft van bouw en grondverzetapparatuur. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze uitdaging, graag zo snel mogelijk contact opnemen via de mail of whatsapp.  

Ondernemingsplan

Geplaatst: 27 sep
Hallo Ik ben Aysel ,ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen met mijn ondernemingsplan.

Hulp ondernemersplan medische pedicure

Geplaatst: 24 sep
Beste freelancers, Wie kan mij helpen samen een ondernemersplan voor medische pedicure te maken volgens de nieuwe regels na 31 juli.

Ondernemingsplan

Geplaatst: 29 sep
Beste freelancers, Een seniorenproject in de vorm van een wellnessboerderij/minidorp inclusief ashram/vintagemarkt/versmarkt/crematorium/aandachts-en stiltecentrum/ flexibele woonunits die tegen een weggeefprijs verkocht worden omdat die over zijn van de asielzoekerscentra, en voor een seniorenproject uitstekend gebruikt kunnen worden, bv. tweedehandse tweedekans mobiel flexibele woonunits met alle…

Ondernemingsplan pawn shop

Geplaatst: 1 aug
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een ondernemingsplan kan maken. Dit moet gaan ik een inkoop en verkoop winkel. De deadline is 5 september.

Ondernemersplan Self Storage

Geplaatst: 13 sep
Beste Freelancers, ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemersplan kan maken voor een Self Storage. Het betreft een volledig geautomatiseerde Self Storage in een bedrijfshal. Het plan moet ook geschikt zijn om een financiering mee te kunnen aanvragen.     

Bedrijfsplan voor bank dierencrematorium

Geplaatst: 26 aug
Het maken van een bedrijfsplan voor een nieuw te starten dierencrematorium voor gezelschapsdieren. Aanvullende vragen: Businessplan is vereist voor de financieringsaanvraag.: Ja Doel van het plan is het aantrekken van investeerders.: Nee Er moet ook een financieel plan worden opgesteld.: Ja Graag een persoonlijk kennismakingsgesprek.: Nee
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht