Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Bonnen Uitzoekwerk voor Stichting

Geplaatst op:
4 januari 2019 12:25
Categorie:
Finance & Administratie
Subcategorie:
Overige Finance & Administratie
Opdracht ID:
37332
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 50 p.u.
Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik zoek iemand die heel zorgvuldig alle bonnen van onze Stichting van het afgelopen jaar kan archiveren. Het is dus geen denkwerk maar moet wel heel keurig gebeuren. 

Ik zie graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (3)

Ramona Ramona 04-01-2019
Emy joan Emy joan 04-01-2019
Leo Leo 04-01-2019
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Financiële Benchmarking VvE’s
Beste freelancers,    Het gaat om benchmarking van de financiële gegevens van VvE’s. Wat komt er bij kijken om met algoritmen verbanden te leggen.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
01-12-2018
Uitzoeken Belastingen (IB/BTW) en Administratie
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met een achterstallige administratie van voornamelijk boekhoud- en belasting gerelateerde zaken. Het betreft: uitzoeken en op orde brengen van de inkoop- / verkoopfacturen, uitzoeken van de belastingen (IB en BTW), voorbereiden van de gehele administratie voor de accountant…
26-11-2018
Macro in Excel Document Aanpassen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een macro in een relatief eenvoudige excel kan aanpassen. Het gaat om een belasting berekening waarbij enkele zaken moeten gewijzigd worden.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
11-11-2018
Hulp bij het Opmaken van de Jaarrekening
Beste freelancers,    Ik heb een eenmanszaak en en deze klein, hiervoor ben ik op zoek naar iemand die voor mij de jaarrekening over het afgelopen jaar kan opmaken. Ik werk vanuit de omgeving Rotterdam en zoek iemand met wie ik op locatie kan afspreken.    Kan jij me daarbij helpen dan hoor ik graag wat de mogelijkheden zijn.
01-11-2018
Financieel Adviseurs Adviesbox voor Makelaar
Beste freelancers,    Wij zoeken een intensieve samenwerking met zelfstandige Financieel Adviseurs die in het bezit zijn van de relevante WFT-diploma's en (willen gaan) werken met Adviesbox met als werkgebied bij voorkeur Noord-Holland-Noord. Ook startende adviseurs zijn van harte welkom.    Wij bieden vakkundige begeleiding,…
03-10-2018
Hulp bij Berekenen Beslagvrije Voet
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij zou kunnen helpen bij het berekenen van mijn beslagvrije voet.    De originele opdracht omschrijving is in het Engels:     My wage is being seized and they are taking more than 50% of my salary, leaving me with EUR1250 p/m. I need some help to make a calculation…
28-09-2018