Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Act&Pas; boekhouders

Profiel

Leo is een ondernemer die al vanaf zijn jeugd dol is op cijfers en daarom een administratieve opleiding heeft gevolgd. Hij heeft veel administratief / financiële functies in het bedrijfsleven gehad en vanaf 2003 een klein administratiekantoor voor het MKB. Hij vindt het leuk om met klanten mee te denken, ook op het gebied van andere bedrijfszaken dan boekhouding en belastingen. Ondernemers beter maken door inzicht in hun financiën te geven is zijn doel.

Referenties

Datum:
24-07-2018
Van:
Barry Pieters
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Leo werkt zeer zelfstandig en dat is precies waar wij behoefte aan hebben. Dat gezegd hebben, behoeft het werk dat hij doet wel enige vorm van controle zodat e.e.a. verwerkt wordt op de gewenste wijze. Samenwerking is makkelijk en prettig.

Uitgevoerde opdrachten

Administratieve Ondersteuning Online Boekhouden
Beste freelancers,    Gezocht:  Ervaren administratief medewerk(st)er gezocht voor het verzorgen van de boekhouding in Exact Online. Ongeveer 32 uur per kwartaal, voornamelijk op kwartaaleinde. Bij voorkeur werken op lokatie (centrum Amsterdam). Gedeeltelijk thuiswerken mogelijk.  Reiskosten worden vergoed.    Werkzaamheden:…
Amsterdam 11 mei
Hulp bij Opzetten Financiele Administratie
Beste freelancers,    Ik ben net begonnen als ZZP'er en heb hulp nodig bij het opzetten van mijn boekhouding.    Het is op dit moment nog niet veel, maar in de afgelopen periode zijn er inkomsten/uitgaven op mijn privé rekening uitgevoerd, en ik wil het allemaal op de juiste manier inboeken.  Ik ben nog aan het experimenteren…
Amsterdam 26 apr
Boekhouder voor Administratie en Aangifte
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een goede boekhouder voor zzp'ers.  Iemand die de administratie doet en natuurlijk de aangifte. Het liefst iemand die de aangifte over 2017 ook nog kan doen.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
Utrecht 16 apr

Vraag Leo direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden