Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Boektrailer over Lockdown Verslaving Afkicken en Herstel

Opdracht ID: 49338

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 02-11-2021
Reacties: 7
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 09-11-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik heb zo snel mogelijk iemand nodig die mij kan helpen bij het filmen van een paar scenes (seconden werk), deze aan elkaar kan zetten, muziek zonder rechten kan regelen en dit kan opmaken in een filmpje van nog geen 1 minuut ter promotie van mijn boek.

Ik zoek vooral iemand die creatief is, mee kan denken en het hele pakket kan leveren (eventueel met hulp van collega's). Het moet een heel kort en krachtige boektrailer worden.
Mijn budget is zeer klein, maar voor jou is dit ook een manier om naam te maken, omdat het persbericht inclusief filmpje naar ruim 2400 persadressen gaat. Mogelijk komt op de dag van de boeklancering (18 december) ook landelijke pers. Ik wil graag groots uitpakken en dit boek een succes maken!

Kan jij mij helpen? Reageer dan nu!Persbericht:
Lockdown? Online afkicken? Dat kan toch niet? Marlijn (42) ziet het niet zitten om in een ‘Zoom-kliniek’ af te kicken. Maar ze gaat overstag, want ze is de puinhoop in haar leven zat. Zelfs haar beste vriendin weet niet dat ze aan cocaïne verslaafd is en ze heeft nóg een groot geheim dat ze moet opbiechten. Marlijn hunkert naar steun en besluit: vanaf nu stoppen de leugens. 
Het boek is een openhartig, rauw en soms humoristisch verslag van falen en opstaan. Tot haar grote verbazing leert Marlijn dat ze moet stoppen met vechten om te kunnen herstellen van haar drank- en drugsverslaving. Gaandeweg ontdekt ze dat haar liefdesverslaving mogelijk nog hardnekkiger is. Marlijn is slim, knap en hoogopgeleid, maar toch blijft ze over haar grenzen gaan. 
Uiteindelijk lukt het haar om af te kicken, na twintig jaar verslaving. Ze moet nog slechts één ding doen: zorgen dat ze niet terugvalt.  Een inspirerend boek voor iedereen die iets hoopt te veranderen in zijn of haar leven.

 

Videografen die hebben gereageerd (7)

Luuk
Luuk
02-11-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
Thura
Thura
02-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Alex
Alex
02-11-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
Annet
Annet
02-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Rob
Rob
02-11-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Michiel
Michiel
03-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
ymke
ymke
03-11-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Toon meer reacties

Freelance video en filmopdrachten

Korte Instructiefilmpjes Bewerken

Geplaatst: 21 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen om korte instructiefilmpjes te maken en te bewerken. Het gaat om 10 sport filmpjes in twee talen, die ik ook nog als kortere versies wil gebruiken voor Social Media. Voorbeeld: https://www.youtube.com/watch?v=zoqNcDZg568 Interesse? Reageer direct!

Videograaf Gezocht voor Korte Videovacatures

Geplaatst: 22 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een videograaf (partner) op het gebied van korte videovacatures (sfeerimpressies van 30-50 seconden). Wij zijn een recruitmentbureau in het bemiddelen van marketeers & digitals en willen video vacatures toevoegen aan onze dienstverlening. Ik ben op zoek naar een videograaf die:   snel kan schakelen en binnen 2-4 dagen een video kan opleveren bereid is…

Achtergrond van Video's Bewerken

Geplaatst: 15 nov
Beste freelancers, Ik zoek iemand die van een aantal video’s, een stuk of 15 van 10-20 seconde per stuk, de achtergrond zwart kan maken. Ik moet de betreffende clips gebruiken in een hologram fan en dat werkt alleen als het object het enige is en de rest zwart. Ik lever de bestanden aan per wetransfer in mp4 en wil ze ook graag zo terug. Interesse? Reageer direct!  

Videograaf Gezocht in Amstelveen

Geplaatst: 17 nov
Beste freelancers, Onze club lanceert dit jaar haar Female Business Club. We starten met maandelijkse events en trainingen. Deze zouden wij graag gefilmd willen hebben voor onze website en academy door een vrouwelijk videograaf. Ons eerste event zal een ontbijtsessie zijn op 11 januari 9:00-11:00 in Amstelveen. Interesse? Reageer direct!

Videograaf voor Band Opnames in Studio Tilburg

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Op zaterdag 5 en zondag 6 november nemen we met onze band 5 nummers op in de studio in Tilburg. We zouden hier graag een leuke 'making of' van willen maken in filmische stijl, waarbij we mogelijk 1 nummer ook volledig opnemen als een soort clipje.  We nemen 2 dagen in secties op tussen 10.00u en 18.00u. Je hoeft niet volledig aanwezig te zijn, dit kan in overleg. Maar…

Instagram Stories Bewerken tot YouTube Video

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Kleine opdracht: handheld Instagram story uit 2022 bewerken tot YouTube mashup video's. Ik hoor graag van jullie.

Videograaf voor Bruiloft in Ede

Geplaatst: 17 okt
Beste freelancers, Wij zijn voor onze bruiloft op zoek naar een videograaf. We trouwen 1 juli in Ede. Het liefst ook dronebeelden maken. Nabewerking en montage van beelden is vereist. Interesse? Dan zien we je offerte graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht