Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Boektrailer over Lockdown Verslaving Afkicken en Herstel

Opdracht ID: 49338

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 02-11-2021
Reacties: 6
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 09-11-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik heb zo snel mogelijk iemand nodig die mij kan helpen bij het filmen van een paar scenes (seconden werk), deze aan elkaar kan zetten, muziek zonder rechten kan regelen en dit kan opmaken in een filmpje van nog geen 1 minuut ter promotie van mijn boek.

Ik zoek vooral iemand die creatief is, mee kan denken en het hele pakket kan leveren (eventueel met hulp van collega's). Het moet een heel kort en krachtige boektrailer worden.
Mijn budget is zeer klein, maar voor jou is dit ook een manier om naam te maken, omdat het persbericht inclusief filmpje naar ruim 2400 persadressen gaat. Mogelijk komt op de dag van de boeklancering (18 december) ook landelijke pers. Ik wil graag groots uitpakken en dit boek een succes maken!

Kan jij mij helpen? Reageer dan nu!Persbericht:
Lockdown? Online afkicken? Dat kan toch niet? Marlijn (42) ziet het niet zitten om in een ‘Zoom-kliniek’ af te kicken. Maar ze gaat overstag, want ze is de puinhoop in haar leven zat. Zelfs haar beste vriendin weet niet dat ze aan cocaïne verslaafd is en ze heeft nóg een groot geheim dat ze moet opbiechten. Marlijn hunkert naar steun en besluit: vanaf nu stoppen de leugens. 
Het boek is een openhartig, rauw en soms humoristisch verslag van falen en opstaan. Tot haar grote verbazing leert Marlijn dat ze moet stoppen met vechten om te kunnen herstellen van haar drank- en drugsverslaving. Gaandeweg ontdekt ze dat haar liefdesverslaving mogelijk nog hardnekkiger is. Marlijn is slim, knap en hoogopgeleid, maar toch blijft ze over haar grenzen gaan. 
Uiteindelijk lukt het haar om af te kicken, na twintig jaar verslaving. Ze moet nog slechts één ding doen: zorgen dat ze niet terugvalt.  Een inspirerend boek voor iedereen die iets hoopt te veranderen in zijn of haar leven.

 

Videografen die hebben gereageerd (6)

Luuk
Luuk
02-11-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
Thura
Thura
02-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Alex
Alex
02-11-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
Rob
Rob
02-11-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Michiel
Michiel
03-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
ymke
ymke
03-11-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8

Freelance video en filmopdrachten

Camera man/vrouw voor het maken van YouTube commercials

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zoeken hulp bij het maken van kleine commercials voor bijv. YouTube. Het is voor een klusplatform waarbij consumenten een klus plaatsen waar klusbedrijven op kunnen reageren. We hebben enkele leuke ideetjes... Maar nu nog een cameraman/vrouw en iemand die dit mooi monteert. Samen mooie kleine commercials maken... Denk gerust mee, alles is welkom...  

Tiktok filmpje maken

Geplaatst: 15 mei
Hi, ik ben voor morgenmiddag om 16 uur op zoek naar iemand die een tiktok filmpje voor mij kan maken? Het is op een school evenement in Den Haag. Het is bedoeld als promotie filmpje en beleving wat we doen. Mag opgenomen worden met bijvoorbeeld een nieuwe versie Iphone. Wie heeft hier ervaring mee en kan morgenmiddag? Alvast bedankt.  

Videograaf newbornshoot

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zijn op zoek naar een videograaf voor een newborn shoot in Amsterdam op zaterdag 25 mei aanstaande.

Videograaf gezocht

Geplaatst: 29 apr
Beste freelancers, Ik zoek op korte termijn een videograaf die eventueel ook foto's maakt. Budget is 100-max 300. Het is voor een verjaardagsfeestje op 3 mei 2024 in hoofddorp.  

Foto/videograaf met ervaring in cosmetica shoots.

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Opzoek naar een foto/videograaf voor het maken van product/sfeer foto's. Daarnaast video beelden van de producten/sfeer. Foto/video worden gebruikt voor de webshop en social media. Het gaat om een jong Cosmetics merk voor vrouwen met een droge en gevoelige huid.  Opzoek naar iemand met ervaring in cosmetica shoots. Mvg Jim 

Videograaf bruiloft

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een videograaf voor onze trouwceremonie in Ewijk op 27 september 2024. We hebben een fotograaf voor de hele dag, maar zouden specifiek de ceremonie en de borrel daarna ook op video willen vastleggen. Duur: 2/3 uur Budget: 500 euro Resultaat: een kort filmpje/clip van enkele minuten  

Foto/video voor een cosmetica vrouwen lijn.

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, Gezocht foto/videograaf met ervaring in cosmetica shoots. Video: uitleg/gebruik video van 3 producten voor op de webshop/socials. (eventuele optie, interview video) Foto: Gebruik beelden en sfeer beelden voor op de webshop/socails Ik hoor graag of ik hier mee geholpen kan worden! Mvg Jim
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht