Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video

Boektrailer over Lockdown Verslaving Afkicken en Herstel

Opdracht ID: 49338

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 2 nov
Reacties: 8
Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 9 nov
Status: Match!
Beste freelancers,

Ik heb zo snel mogelijk iemand nodig die mij kan helpen bij het filmen van een paar scenes (seconden werk), deze aan elkaar kan zetten, muziek zonder rechten kan regelen en dit kan opmaken in een filmpje van nog geen 1 minuut ter promotie van mijn boek.

Ik zoek vooral iemand die creatief is, mee kan denken en het hele pakket kan leveren (eventueel met hulp van collega's). Het moet een heel kort en krachtige boektrailer worden.
Mijn budget is zeer klein, maar voor jou is dit ook een manier om naam te maken, omdat het persbericht inclusief filmpje naar ruim 2400 persadressen gaat. Mogelijk komt op de dag van de boeklancering (18 december) ook landelijke pers. Ik wil graag groots uitpakken en dit boek een succes maken!

Kan jij mij helpen? Reageer dan nu!Persbericht:
Lockdown? Online afkicken? Dat kan toch niet? Marlijn (42) ziet het niet zitten om in een ‘Zoom-kliniek’ af te kicken. Maar ze gaat overstag, want ze is de puinhoop in haar leven zat. Zelfs haar beste vriendin weet niet dat ze aan cocaïne verslaafd is en ze heeft nóg een groot geheim dat ze moet opbiechten. Marlijn hunkert naar steun en besluit: vanaf nu stoppen de leugens. 
Het boek is een openhartig, rauw en soms humoristisch verslag van falen en opstaan. Tot haar grote verbazing leert Marlijn dat ze moet stoppen met vechten om te kunnen herstellen van haar drank- en drugsverslaving. Gaandeweg ontdekt ze dat haar liefdesverslaving mogelijk nog hardnekkiger is. Marlijn is slim, knap en hoogopgeleid, maar toch blijft ze over haar grenzen gaan. 
Uiteindelijk lukt het haar om af te kicken, na twintig jaar verslaving. Ze moet nog slechts één ding doen: zorgen dat ze niet terugvalt.  Een inspirerend boek voor iedereen die iets hoopt te veranderen in zijn of haar leven.

 

Videografen die hebben gereageerd (8)

Luuk
Luuk
02-11-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.3
Thura
Thura
02-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Tomas
Tomas
02-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Alex
Alex
02-11-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
Annet
Annet
02-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Rob
Rob
02-11-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Michiel
Michiel
03-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
ymke
ymke
03-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Toon meer reacties

Freelance video en filmopdrachten

Video Maken van Verschillende Diensten (B2B)
Geplaatst: 29 nov
Beste freelancers, Onze organisatie richt zich met haar diensten op de persoonlijk en zakelijke groei van ondernemers. Voor 5 van onze diensten zijn wij op zoek naar een videograaf die video's kan maken.  We willen hiervoor graag 1 opnamedag inplannen in een studio die door de videograaf gekozen kan worden. Wij verwachten na de filmopname ook de nabewerking en een oplevering van de compleet…

Youtube Video Maken obv Aangeleverd Script
Geplaatst: 29 nov
Beste freelancers, Ik zoek iemand die korte video's kan maken die ik wil publiceren op mijn YouTube Kanaal. Ik lever het script aan waarna je aan de slag kan met de video en montage, de video duurt ca. 5 tot 9 minuten. De intentie is om wekelijks 2 video's te maken voor Youtube, als de eerste samenwerking bevalt zou ik graag een langdurige samenwerking willen opzetten. Reageer bij interesse…

Freelancer Gezocht voor Maken van Video's voor E-learning
Geplaatst: 19 nov
Beste freelancers, Als coach bied ik mijn klanten naast coaching ook een e-learning aan. De huidige video's heb ik zelf gemaakt en geëdit, maar ze zijn aan vervanging toe. Wie kan mij helpen tegen een gunstige prijs? (Max 1.000 euro all in). Nabewerking en montage van beelden is vereist. Bij interesse zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Commerciële Films voor Patisserie over Maken van Taarten
Geplaatst: 17 nov
Beste freelancers, Voor mijn patisserie onderneming wil ik filmpjes maken van mijn ambacht en uitleg geven over de toegevoegde waarde van onze onderneming. Het gaat om twee uitleg filmpjes die ik wil laten maken van het creëren van mijn taarten. De filmpjes wil ik gebruiken voor online doeleinde en dienen een professionele uitstraling te hebben waarbij het ambacht goed tot zijn recht komt. Wij…

Video Editor Gezocht voor Medisch YouTube Kanaal
Geplaatst: 16 nov
Beste freelancers, Ik werk fulltime als arts, maar maak in mijn vrije tijd wekelijks YouTube video's gericht op het vergroten van de medische kennis van mijn kijkers. Het gaat hierbij om 1x per 2 weken een video van 3-5 minuten gericht op de uitleg rond een specifiek medicijn en 1x per 2 weken een video van 8-12 minuten gericht op de uitleg van een bepaald ziektebeeld. Mijn YouTube kanaal heeft…

Livestreamen van Bruiloft (29-10-2021, Sleeuwijk)
Geplaatst: 28 okt
Beste freelancers, Livestream beelden van bruiloft. De oudste broer van het bruidspaar kan er niet bij zijn ivm quarantaine corona. Morgen is de bruiloft, dus het is erg kort dag. Wie kan helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet via Hoofdkraan.nl.  

Toon meer