Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Boekingssysteem via bestaande wordpress website

Opdracht ID: 53017

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 05-05-2023
Reacties: 5
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 14-06-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers, 

We zijn op zoek naar een boekingssysteem waarmee klanten een taxiservice kunnen boeken via onze WordPress-website. Het systeem moet een kort en bondig formulier bevatten waarbij klanten de benodigde informatie kunnen invoeren om de boeking te voltooien. Hieronder staan de vereisten voor het boekingssysteem:

- Klanten moeten het ophaaladres en de bestemming kunnen invoeren
- Klanten moeten de tijd en datum van de rit kunnen selecteren
- Klanten moeten het aantal passagiers en bagage kunnen opgeven (zie voorbeeld 1)
- Nadat alle informatie is ingevoerd, moet de klant doorgestuurd worden naar een subpagina waarop de ingevoerde informatie wordt samengevat, inclusief een overzicht van de kosten. Op deze pagina moeten ook aanvullende opties beschikbaar zijn, zoals een kinderzitje, rolstoel, huisdier, etc. De klant moet ook de mogelijkheid hebben om vluchtnummer, naam, e-mailadres en telefoonnummer in te voeren (zie voorbeeld 2 en 3)
- Als het om een retourrit gaat, moet het systeem doorgaan naar stap 3 waar de retourgegevens ingevoerd kunnen worden
- Tot slot moet het betalingssysteem geïntegreerd worden, zodat de klant kan betalen met iDeal, Creditcard of andere beschikbare betaalmethoden (zie voorbeeld 4)
- Na de betaling moet de klant een geautomatiseerde e-mail en/of sms ontvangen ter bevestiging van de boeking (zie stap 5)
Onze website draait op WordPress en het formulier moet goed functioneren binnen dit CMS. 
Als UX-designer kan ik een ontwerp maken voor het formulier als dat helpt om een scherpe prijs te krijgen. We vragen u echter om ervoor te zorgen dat het formulier goed werkt, ongeacht het ontwerp.

Graag ontvangen we uw offerte voor het ontwikkelen van dit boekingssysteem.
 

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (5)

Adem
Adem
05-05-2023
7 referenties
Gemiddelde score
10
Peter
Peter
05-05-2023
6 referenties
Gemiddelde score
9.9
Sander
Sander
05-05-2023
4 referenties
Gemiddelde score
10
khosrou
khosrou
06-05-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Manolito
Manolito
09-05-2023
6 referenties
Gemiddelde score
9.7

Freelance Wordpress opdrachten

Wordpress website ombouwen

Geplaatst: 2 apr
Beste freelancers, Ik wil mijn website, gebouwd met thema Astra en Elementor Pro, omzetten naar het Avada thema en opnieuw opbouwen. De pagina- en categoriestructuur moet anders worden en de hele achterkant moet opnieuw ingeregeld worden (technische zaken, statistisch paneel, beveiliging, maar ook huisstijl, zoals kleuren en fonts). De site moet voorzien worden van een blog-omgeving, mogelijkheid…

Filter/custom fields via code toevoegen aan WP Store Locator

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Programmeur of developer gezocht die in de plugin WP Store Locator via code dropdown filters/custom fields kan toevoegen. WP Store Locator heeft slechts 1 categorie-filter. Tarief in overleg, maar daar komen we uit!

WordPress website

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die een WordPress website voor mij kan bouwen en deze binnen 1 week kan opleveren. De website bestaat uit 4 pagina's (inclusief de contactpagina). Graag iemand die creatief is, meedenkt en vlot is. Mocht je interesse hebben in de opdracht, reageer dan op dit bericht met wat van je al verrichtte werk en de prijs. 

Google Analytics

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Ik beheer enkele websites. In het verleden kon ik via Google Analytics zien hoeveel mensen de websites bekeken, welke pagina's (berichten) het meest werd bekeken enzovoort. Sinds enige tijd heeft Google het Google Analytics systeem veranderd. Nu moet ik een en ander instellen, maar dit is niet mijn ding. Ik zoek iemand die mij hierbij kan helpen, en in de toekomst ook een…

Geavanceerd Automatisch Bestelsysteem

Geplaatst: 6 apr
Geavanceerd Automatisch Bestelsysteem Budget: €2000,- Introductie : ** is een innovatief bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en distributie van duurzame reinigings- en hygiëneproducten. Onze missie is om bedrijven in verschillende sectoren zoals horeca, gezondheidszorg en onderwijs te voorzien van milieuvriendelijke oplossingen zonder in te boeten aan effectiviteit. Onze producten…

Webbouwer WordPress DIVI gezocht

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een webbouwer die goed kan werken met WordPress en met name met DIVI. Het gaat om +/- 10 websites die met DIVI zijn gebouwd. Deze websites van klanten moeten onderhouden worden en uitgebreid. Tevens komen er voor nieuwe klanten websites bij. Hoor graag wie mij hierin kan helpen en overleg over de kosten per case.  

Website developer Frontend

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Wij zijn een bedrijf die alleen met freelancers werkt. Ik heb geen personeel. Om ons team te versterken zoek ik nu een freelancer die op regelmatige basis werk voor me kan uitvoeren, een website developer met als specialiteit DIVI. Maar die ook bekend is met Elementor. Ik zoek dus geen programmeur, (die hebben we al) maar echt een developer. Of kort door de bocht: een website bouwer!…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht