Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Boekingssysteem via bestaande wordpress website

Opdracht ID: 53017

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 5 mei
Reacties: 5
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 9 mei
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers, 

We zijn op zoek naar een boekingssysteem waarmee klanten een taxiservice kunnen boeken via onze WordPress-website. Het systeem moet een kort en bondig formulier bevatten waarbij klanten de benodigde informatie kunnen invoeren om de boeking te voltooien. Hieronder staan de vereisten voor het boekingssysteem:

- Klanten moeten het ophaaladres en de bestemming kunnen invoeren
- Klanten moeten de tijd en datum van de rit kunnen selecteren
- Klanten moeten het aantal passagiers en bagage kunnen opgeven (zie voorbeeld 1)
- Nadat alle informatie is ingevoerd, moet de klant doorgestuurd worden naar een subpagina waarop de ingevoerde informatie wordt samengevat, inclusief een overzicht van de kosten. Op deze pagina moeten ook aanvullende opties beschikbaar zijn, zoals een kinderzitje, rolstoel, huisdier, etc. De klant moet ook de mogelijkheid hebben om vluchtnummer, naam, e-mailadres en telefoonnummer in te voeren (zie voorbeeld 2 en 3)
- Als het om een retourrit gaat, moet het systeem doorgaan naar stap 3 waar de retourgegevens ingevoerd kunnen worden
- Tot slot moet het betalingssysteem geïntegreerd worden, zodat de klant kan betalen met iDeal, Creditcard of andere beschikbare betaalmethoden (zie voorbeeld 4)
- Na de betaling moet de klant een geautomatiseerde e-mail en/of sms ontvangen ter bevestiging van de boeking (zie stap 5)
Onze website draait op WordPress en het formulier moet goed functioneren binnen dit CMS. 
Als UX-designer kan ik een ontwerp maken voor het formulier als dat helpt om een scherpe prijs te krijgen. We vragen u echter om ervoor te zorgen dat het formulier goed werkt, ongeacht het ontwerp.

Graag ontvangen we uw offerte voor het ontwikkelen van dit boekingssysteem.
 

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (5)

Adem
Adem
05-05-2023
6 referenties
Gemiddelde score
10
Peter
Peter
05-05-2023
5 referenties
Gemiddelde score
9.9
Sander
Sander
05-05-2023
4 referenties
Gemiddelde score
10
khosrou
khosrou
06-05-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Manolito
Manolito
09-05-2023
6 referenties
Gemiddelde score
9.7

Freelance Wordpress opdrachten

WordPress multisite verplaatsen naar single structuur

Geplaatst: 25 mei
Beste freelancers, Op dit moment hebben wij een multisite structuur in onze WordPress omgeving. Dit bestaat uit de website én een portal met gebruikers + content. Dit willen we splitsen naar twee aparte WordPress omgevingen. Binnen deze opdracht zijn we dus op zoek naar een freelancer die deze multisite wil verplaatsen naar twee WordPress omgevingen.  

Webdevelopment

Geplaatst: 11:25
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die een website kan maken voor een nieuw op te richten Spa Wellnes bedrijf, Utrecht, met (sport) massage, ontspanningsmassage, traditionele (oliemassage) etc. met een online bookingsysteem en een betaalsysteem. 

Hulp nodig bij contactformulier

Geplaatst: 9 jun
Beste freelancers, Ik heb hulp nodig bij het maken van een contactformulier / boekingsformulier met Elementor Pro en Crocoblock. Als je dit kunt met een andere plugin, mag dat eventueel ook. Het formulier moet de bezoeker een stad laten kiezen en daarna een service. Daarna kiest hij een datum (zonder tijdstip) voor die service in die specifieke stad. Bij bepaalde services moeten er extra mogelijkheden…

Full-Stack Web Developer

Geplaatst: 5 jun
Beste freelancers, Wij zijn per direct opzoek naar een Full-Stack Web Developer! Heb jij ervaring met WordPress, PHP, JavaScript, CSS en HTML en ben je 15-20 uur per week beschikbaar? Dan willen we graag met je in contact komen. Als onze Full-Stack Web Developer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van onze website. Wij bieden je een uitdagende job met veel vrijheid en verantwoorlijkheid,…

Podcast lanceren icm WordPress

Geplaatst: 26 mei
Beste freelancers, We willen een podcast lanceren i.c.m. WordPress. Hoe werkt dit proces? We willen de podcasts niet op onze eigen server hebben draaien, maar wel op onze bestaande WordPress website laten beluisteren. Graag kijken we ook samen naar hoe wij hiervoor accounts moeten aanmaken op bijv. Spotify en de kosten hiervan.  Graag horen wij een reactie wanneer u geïnteresseerd bent!…

Wordpress ontwikkelaar gezocht voor bijhouden website.

Geplaatst: 4 apr
Beste freelancers, Wegens een te drukke agenda van onze huidige Wordpress ontwikkelaar willen we zijn operationele werkzaamheden laten overnemen door een jonge enthousiaste wordpress ontwikkelaar, die rekening moet houden met een tijdsbesteding van hooguit een dag in de maand. Onze website moet bijgehouden worden en dat betekent dat er af en toe een nieuwe pagina met inhoud moet worden toegevoegd…

Contactformulier op de website repareren

Geplaatst: 9 mei
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ervaren freelancer die een contactformulier op onze website kan repareren. Wij zijn op zoek naar iemand die verstand heeft van contactformulieren repareren en websites bouwen. Als u ervaring heeft met het oplossen van problemen met contactformulieren en bekwaam bent in het bouwen van websites, dan zijn wij op zoek naar u! we hebben een professional nodig…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht