Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Boekhouder voor een Recent Gestarte Eenmanszaak

Geplaatst op:
22 februari 2019 09:25
Categorie:
Finance & Administratie
Subcategorie:
Boekhouden
Opdracht ID:
38117
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 20 tot € 5000
Locatie:
Rotterdam, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een boekhouder voor onze hulpdienst.

Ik ben recent een eenmanszaak gestart. Een online en telefonische hulpdienst voor 50 plussers. Op ons ondernemersplatform kunnen organisaties hun producten en diensten, tegen betaling beschikbaar stellen voor de doelgroep.

Enerzijds helpen we de doelgroep met allerlei vraagstukken, anderzijds koppelen we de behoefte van de doelgroep aan ondernemers. De telefonische dienst is er voor de digibeten en het online platform voor de online-behendigen. 

De eerste paar facturen zijn deze week verstuurd. Bent u de boekhouder die met mij mee wilt groeien? Die snapt dat ik geld moet verdienen om het uit te kunnen geven? Die mij bij de hand pakt en tot in de kleine details aanstuurt en bijpraat? Kunt u in dit uniek concept geloven, uiteraard nadat u door mij bijgepraat bent? 
Ja? Laat dan uw gegevens achter!

Ik zie graag een reactie tegemoet.

 
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Meriam Meriam 22-02-2019
Esther Esther 22-02-2019
Bert Bert 22-02-2019
Marcel Marcel 22-02-2019
referentiesterren
5 referenties
Jacobine Jacobine 22-02-2019
referentiesterren
20 referenties
Peter Peter 22-02-2019
referentiesterren
2 referenties
Dustin Dustin 22-02-2019
referentiesterren
4 referenties
Wesley Wesley 22-02-2019
Rajni Rajni 22-02-2019
Raymonde Raymonde 22-02-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Boekhouder voor Opstellen Jaarcijfers 2018 (Spoed)
Beste freelancers,    In verband met de uitval van de eigen boekhouderzijn wij nu met spoed op zoek naar freelancer voor het opstellen van de jaarscijfers 2018.    Omzet rond de 1,2 miljoen. Holding met meerdere bv's.   Jaarcijfers voorgaande jaren uiteraard aanwezig.     Wij zien graag een reactie tegemoet.
24 mei
Financieel Administratief Medewerker (Boekhouden)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een financieel administratieve medewerker die 2-4 uur per maand de boekhouding bijwerkt in ons online boekhoudsysteem. Wij werken volledig online.    Het grootste deel van de boekhouding is geautomatiseerd, wij zoeken iemand voor de volgende taken:    Verwerken van boekstukken…
24 mei
Boekhouder voor Jaarlijkse Aangifte en Advies
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance boekhouder.    Ik heb een webshop in Rotterdam en ik voer zelf de stukken in en doe zelf de BTW-aangiften. Maar voor de jaarlijkse aangifte heb ik een deskundige nodig. En soms voor advies.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
3 mei
Boekhouder voor Aangiften en Jaarrekeningen (Yuki)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance boekhouder die met Yuki werkt.  Het gaat om het doen van de aangiftes en jaarrekeningen.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
1 mei
Kwartaal 1 Omzetbelasting Verzorgen
Beste freelancers,    Wij zijn een startend bedrijf en op zoek naar belastingconsulent of accountant die snel de kwartaal 1 omzetbelasting kan verzorgen. Gedaan voor 30 april. Niet veel. Alleen paar kosten en 1 verkoop. Daarna samenwerken op lange termijn.    Ook moet loonheffing ingediend worden. Geen personeel.    Aub…
28 apr
Boekhouder voor Jaarlijkse Belasting Aangifte
Beste freelancers,    Voor het doen van de jaarlijkse aangiftes zoeken wij iemand met ervaring in het doen van aangifte voor een klein bedrijf.    Wij doen zelf het invoeren van de stukken en de software maakt de concept jaarrekening.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
26 apr
Boekhouder voor Administratie (Exact Online)
Beste freelancers,    Wij zijn per direct op zoek naar een freelance boekhouder voor het uitvoeren van onze administratie in Exact Online.    Ervaring in exact Online is wel een pre. Wij zijn een klein bedrijf en de werkzaamheden bevat oa het inboeken van facturen, debiteuren/crediteurenadministratie en BTW aangiftes.   …
11 apr