Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Boekhouder voor Belastingaangifte Gezocht

Opdracht ID: 50291

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 02-03-2022
Reacties: 5
Locatie: Valkenswaard, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 03-03-2022
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ondersteunen bij het doen van de belastingaangifte dit jaar. Het is een, voor mij, te complexe belastingaangifte doordat ik mijn eigen eenmanszaak heb, een woning heb aangeschaft en een fiscaal partner heb gekregen.

Graag zou ik hulp ontvangen bij het doen van de belastingaangifte voor mijn partner en mijzelf. Het betreft voor nu een eenmalige opdracht, maar mogelijk heb ik in de toekomst regelmatiger ondersteuning nodig met de boekhouding van mijn eenmanszaak en het doen van BTW-/belastingaangiften. Wat mij betreft kan dit op afstand en/of op locatie.

Kan je mij helpen? Reageer dan nu

Freelance boekhouders die hebben gereageerd (5)

Wesley
Wesley
02-03-2022
8 referenties
Gemiddelde score
8.9
Michiel
Michiel
02-03-2022
14 referenties
Gemiddelde score
10
Mileen
Mileen
02-03-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Thimos
Thimos
02-03-2022
6 referenties
Gemiddelde score
10
Carolien
Carolien
02-03-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.5

Freelance boekhouder opdrachten

Boekhouder voor prognose voor huurwoning

Geplaatst: 19 apr
Goedenavond, ik ben gekozen voor een huurwoning en nu moet ik een prognose inleveren van mijn eenmanszaak voor zondag 21-04-2024 Ik heb het even nagevraagd en ik mag dit niet zelf invullen het moet echt door een boekhouder gedaan en ondertekend worden. Het zou fijn zijn als iemand me uit de brand kan helpen. Met vriendelijke groet, Pieter Jan

Prognose resultatenrekening spoed huurwoning

Geplaatst: 18 apr
Beste, Voor een sociale huurwoning heb ik een prognose nodig. Ingevulde prognose ondernemersinkomen op basis van een resultatenrekening van het huidige jaar. U ontvangt van ons het model dat u laat invullen door uw administratie- of accountantskantoor. Dit is de informatie waar de woningcorporatie om vraagt. SPOED

Boekhouder met spoed

Geplaatst: 19 apr
Beste freelancers, Ik zoek een boekhouder die alles op orde kan brengen en kan uitleggen hoe het op op orde te houden. Het gaat om een V.O.F uit sorteren van bonnen facturen etc.  

Jaarrekening opstellen

Geplaatst: 19 apr
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het opstellen van een geconsolideerde jaarrekening.

Ervaren boekhouder voor aangifte inkomstenbelasting

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ervaren boekhouder die zsm aangifte inkomstenbelasting en btw aangifte kan doen voor een eenmanszaak voor 60,- per uur.  

inkomensverklaring ondertekend door een NBA accountant

Geplaatst: 11 apr
Een inkomensverklaring ondertekend door een NBA accountant ivm het huren van een huis. Ik doe mijn boekhouding zelf en heb een een inkomstenverklaring uit 2022 van de belastingdienst maar die is dus niet ondertekend door een accountant. Graag ontvang ik hier mee info over en iemand die mij hierbij kan helpen.

Boekhouder financiele diensten gezocht

Geplaatst: 8 apr
Beste freelancers, Ik heb een freelancer boekhouder nodig gespecialieerd in de aandelenmarkt. Ik heb namelijk een winst/verlies prognose nodig, en een robuste administratie om mijn groeiende bedrijf te ondersteunen.  Wat ik precies doe aan werk kan telefonisch uitgelegd worden. Mijn budget is 100-250 euro per maand.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht