Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Boekhouder gezocht voor prognose voor huurwoning

Opdracht ID: 53197

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 10-06-2023
Reacties: 3
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 12-06-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,
Ik ben op zoek naar een freelance boekhouder die voor mij een prognose ondernemersinkomen kan opstellen in verband met het aanleveren van documenten voor een andere huurwoning.

Ik werk als zzp'er en heb volgens mij een eenvoudige, kleine boekhouding die ik zelf doe (weinig kosten, ca. 20-40 facturen op jaarbasis, geen voorraad etc.). Mocht het klikken, dan mag je eventueel volgend jaar ook mijn aangifte inkomstenbelasting doen ;)

De woningbouw vermeldt het volgende: "Een door uw boekhouder opgestelde en ondertekende prognose van het lopende jaar. Daaruit moet uw verwachte belastbare inkomen blijken dat uit uw nettowinst volgt. Dat is de winst minus de fiscale aftrekposten. Ook moet duidelijk zijn waar deze prognose op is gebaseerd. Wijkt de prognose af die van eerdere jaren? Dan moet u kunnen uitleggen hoe dat komt."
Kortom, een document met een mooi stempeltje erop van een 'echte boekhouder'.

Ik zie graag een reactie tegemoet met een offerte en tijdsbestek waarbinnen het zou kunnen.
Alvast bedankt voor je reactie,
Met vriendelijke groet,
Esther

Freelance boekhouders die hebben gereageerd (3)

Peter
Peter
10-06-2023
8 referenties
Gemiddelde score
9.9
Abdelouahab
Abdelouahab
10-06-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Michiel
Michiel
10-06-2023
14 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance boekhouder opdrachten

Boekhouder voor prognose voor huurwoning

Geplaatst: 19 apr
Goedenavond, ik ben gekozen voor een huurwoning en nu moet ik een prognose inleveren van mijn eenmanszaak voor zondag 21-04-2024 Ik heb het even nagevraagd en ik mag dit niet zelf invullen het moet echt door een boekhouder gedaan en ondertekend worden. Het zou fijn zijn als iemand me uit de brand kan helpen. Met vriendelijke groet, Pieter Jan

Prognose resultatenrekening spoed huurwoning

Geplaatst: 18 apr
Beste, Voor een sociale huurwoning heb ik een prognose nodig. Ingevulde prognose ondernemersinkomen op basis van een resultatenrekening van het huidige jaar. U ontvangt van ons het model dat u laat invullen door uw administratie- of accountantskantoor. Dit is de informatie waar de woningcorporatie om vraagt. SPOED

Boekhouder met spoed

Geplaatst: 19 apr
Beste freelancers, Ik zoek een boekhouder die alles op orde kan brengen en kan uitleggen hoe het op op orde te houden. Het gaat om een V.O.F uit sorteren van bonnen facturen etc.  

Jaarrekening opstellen

Geplaatst: 19 apr
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het opstellen van een geconsolideerde jaarrekening.

Ervaren boekhouder voor aangifte inkomstenbelasting

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ervaren boekhouder die zsm aangifte inkomstenbelasting en btw aangifte kan doen voor een eenmanszaak voor 60,- per uur.  

inkomensverklaring ondertekend door een NBA accountant

Geplaatst: 11 apr
Een inkomensverklaring ondertekend door een NBA accountant ivm het huren van een huis. Ik doe mijn boekhouding zelf en heb een een inkomstenverklaring uit 2022 van de belastingdienst maar die is dus niet ondertekend door een accountant. Graag ontvang ik hier mee info over en iemand die mij hierbij kan helpen.

Boekhouder financiele diensten gezocht

Geplaatst: 8 apr
Beste freelancers, Ik heb een freelancer boekhouder nodig gespecialieerd in de aandelenmarkt. Ik heb namelijk een winst/verlies prognose nodig, en een robuste administratie om mijn groeiende bedrijf te ondersteunen.  Wat ik precies doe aan werk kan telefonisch uitgelegd worden. Mijn budget is 100-250 euro per maand.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht