Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Boekhouder gezocht (voor lange termijn samenwerking!)

Opdracht ID: 54368

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 4 jan
Reacties: 5
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 9 jan
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik heb met SPOED hulp nodig bij m'n omzetbelasting aangifte van Q4 in Moneybird. En het overzetten van m'n hele administratie van 2023 (van Kees de Boekhouder) naar Moneybird. Alle facturen zijn al geupload in Moneybird. Alles moet nu nog geboekt worden. Betreft samenwerking voor langere termijn :) --> wil m'n boekhouding volledig uitbesteden, ook de aangifte inkomstenbelasting erbij. Ervaring met Moneybird icm Plug & Pay is een vereiste. (Ben slecht bereikbaar per telefoon, liefst mailen!) --> ik werk het liefst met een vast bedrag per maand (niet per uur dus). 

Freelance boekhouders die hebben gereageerd (5)

Michiel
Michiel
04-01-2024
12 referenties
Gemiddelde score
10
Ingrid
Ingrid
04-01-2024
0 referenties
Gemiddelde score
Daniël
Daniël
04-01-2024
26 referenties
Gemiddelde score
9.7
Hugo
Hugo
05-01-2024
1 referenties
Gemiddelde score
10
Bert
Bert
09-01-2024
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance boekhouder opdrachten

Boekhouder voor mijn internationale webwinkels

Geplaatst: 23 feb
Hallo, Ik ben op zoek naar een deskundige boekhouder die ervaring heeft met de unieke uitdagingen van internationale e-commerce en transacties in vreemde valuta. Als eigenaar van meerdere webwinkels die wereldwijd actief zijn, sta ik voor specifieke boekhoudkundige en fiscale vraagstukken die expertise vereisen op het gebied van internationale handel en wisselkoersverschillen. Mijn doel is om een…

Controle e-Boekhouden ZZP'er

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Vanaf januari 2024 ben ik gestart met het gebruik van e-Boekhouden. Wie kan me helpen met het controleren of ik dit goed ingesteld heb?

Koppeling en automatiserings specialist boekhoudprogramma's

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, Koppeling en automatisering specialist boekhoudprogramma's, eerst voor één opdracht van een paar uur naar verwachting, later voor meerdere opdrachten indien er wederzijdse tevredenheid is.

Medewerker Financiële Administratie 24-32, Nieuw Vennep

Geplaatst: 12 jan
Beste freelancers, FUNCTIE OMSCHRIJVING - Zelfstandig beheersen van de crediteurenadministratie, betalingen uitvoeren; - Cash planning - Administratieve verwerking en afwikkeling van inkoopfacturen; - Boeken banken - Overzicht houden op en uitvoeren van financiële boekingen, consistentie en volledigheid; (in samenwerking met de Teamleider Finance); - het bijdragen aan de BTW/ICP aangiften; -…

Hulp bij basis exact online

Geplaatst: 1 feb
Beste freelancers, Ik heb onlangs Exact Online aangeschaft en hulp nodig om de basis goed te zetten zoals afletteren, afschriften januari erin zetten enz.

Boekhouder

Geplaatst: 19 feb
Beste, Boekhouder gezocht voor gehele boekhouding, IB aangiftes. Daarnaast een partij die meedenkt in kostenbesparen etc.

Prognose voor de woningbouw

Geplaatst: 14 feb
Beste freelancers, Prognose voor de woningbouw nodig van het jaar 2023. Deze moet passend toewijzen met een stempel van een erkende boekhouder.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht