Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Boekhouder Gezocht voor Belasting Aangifte 2020/2021

Opdracht ID: 49495

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 24-11-2021
Reacties: 5
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 29-11-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Met spoed ben ik op zoek naar een boekhouder omdat ik door privé omstandigheden mijn boekhouding links heb laten liggen.
Ik heb inmiddels een brief ontvangen waarin staat; "Wij hebben informatie ontvangen waaruit blijkt dat uw activiteiten zijn gestopt of overgedragen. Vanaf 1 september 2021 bent u uitgeschreven als ondernemer".
Begin van het jaar had ik bijzonder uitstel van betaling aangevraagd waardoor ik pas vanaf 1 oktober 2021 weer op tijd moest betalen. In de tussentijd had ik geen aangiftes gedaan, dit is mogelijk de reden van uitschrijving. Echter nu loopt mijn online business zeer goed en ben ik weer op volle krachten om te ondernemen.

Voordat ik in contact ga met de belastingdienst wil ik graag eerst advies/hulp om de juiste stappen te ondernemen en daarom dus een boekhouder vinden die mij hierin verder kan begeleiden. De volgende werkzaamheden moeten uitgevoerd worden:
  • aangifte 4e kwartaal 2020
  • jaarcijfers 2020
  • aangifte 1e kwartaal 2021
  • aangifte 2 kwartaal 2021
  • aangifte 3e kwartaal 2021
  • weer een actief btw-nummer

Ben jij de boekhouder die mij kan helpen en direct beschikbaar is? Dan kom ik graag met jou in contact.

Freelance boekhouders die hebben gereageerd (5)

Peter
Peter
24-11-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.7
Mileen
Mileen
24-11-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Dennis
Dennis
24-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Melanie
Melanie
24-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Petter
Petter
24-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance boekhouder opdrachten

Boekhouder Gezocht in Rotterdam

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder voor de belastingaangifte 2022. Ik heb een huis verkocht en gekocht in 2022. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Belastingsadvies eerste inkomstenbelasting

Geplaatst: 20 mrt
Dear freelancers,  I am an expat and would need help with my first annual income tax.  I worked for 3 different companies with different positions; warehouse/meubelmaker/horeca medewerker.  Could you help me with filing the "Aangifte inkomstenbelasting 2022" bij emigratie of immigratie?  

Freelance Assistent Accountant Gezocht

Geplaatst: 2 mrt
Beste freelancers, Administratief Medewerker en/of Assistent Accountant gezocht ter ondersteuning van ons kantoor in Zeeland. Thuiswerken daarbij zeer goed mogelijk! De werkzaamheden bestaan uit: het verwerken van boekhoudingen van kleine tot middelgrote ondernemingen, het controleren van boekhoudingen (ingeboekt door de klant of een collega), het voorbereiden van de btw-aangiften (in Excel en de…

Betrouwbare Boekhouder in Rotterdam

Geplaatst: 3 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een betrouwbare en creatieve boekhouder in Rotterdam (of omgeving) die mijn administratie kan doen en bij kan staan met adviezen. Momenteel werk ik als ZZP'er en ik ben van plan om dit rond mei om te zetten als holding onder een BV. Ik zoek dus iemand die hier verstand van heeft en mij ook advies kan geven voor de beste constructie en afschrijvingen. Graag voor een vast…

Aangifte vpb over Verkort Boekjaar

Geplaatst: 9 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het volgende:  Vennootschapsbelasting (0-aangifte) doen over een boekjaar dat bestaat uit twee weken 1-1-2022 - 15-1-2022. In deze periode is er geen omzet geweest en er zijn geen uitgiften gedaan. Ik beschik zelf niet over een boekhoudsysteem of inlog om dit te doen. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Boekhouder voor Transport Bedrijf

Geplaatst: 9 feb
Beste freelancers, Ik heb een transport bedrijf. Ik rijd zelf een beetje en heb 2 chauffeurs. Ik ben opzoek naar een boekhouder die voor mij de omzetbelasting doet. Ik kan zelf facturen invoeren en ook de loonbelasting doen. Interesse? Reageer direct.

Boekhouder Gezocht in Amsterdam

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer voor de facturatie, kreditatie en declaraties. Halve dag per week, bij voorkeur vrijdag op kantoor in Amsterdam. Woonachtig in Amsterdam is een must, ervaring in de creatieve sector is een pre. Over ons Filmproductie voor commercials, content, muziekvideo's en korte films. Bij interesse hoor ik graag van jullie.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht