Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Boekhouder Gezocht voor Belasting Aangifte 2020/2021

Opdracht ID: 49495

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 24-11-2021
Reacties: 5
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 29-11-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Met spoed ben ik op zoek naar een boekhouder omdat ik door privé omstandigheden mijn boekhouding links heb laten liggen.
Ik heb inmiddels een brief ontvangen waarin staat; "Wij hebben informatie ontvangen waaruit blijkt dat uw activiteiten zijn gestopt of overgedragen. Vanaf 1 september 2021 bent u uitgeschreven als ondernemer".
Begin van het jaar had ik bijzonder uitstel van betaling aangevraagd waardoor ik pas vanaf 1 oktober 2021 weer op tijd moest betalen. In de tussentijd had ik geen aangiftes gedaan, dit is mogelijk de reden van uitschrijving. Echter nu loopt mijn online business zeer goed en ben ik weer op volle krachten om te ondernemen.

Voordat ik in contact ga met de belastingdienst wil ik graag eerst advies/hulp om de juiste stappen te ondernemen en daarom dus een boekhouder vinden die mij hierin verder kan begeleiden. De volgende werkzaamheden moeten uitgevoerd worden:
  • aangifte 4e kwartaal 2020
  • jaarcijfers 2020
  • aangifte 1e kwartaal 2021
  • aangifte 2 kwartaal 2021
  • aangifte 3e kwartaal 2021
  • weer een actief btw-nummer

Ben jij de boekhouder die mij kan helpen en direct beschikbaar is? Dan kom ik graag met jou in contact.

Freelance boekhouders die hebben gereageerd (5)

Peter
Peter
24-11-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.7
Mileen
Mileen
24-11-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Dennis
Dennis
24-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Melanie
Melanie
24-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Petter
Petter
24-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance boekhouder opdrachten

Boekhouder Gezocht in Enschede

Geplaatst: 4 nov
Beste freelancers, Gevraagd: hands-on boekhoud(st)er die op korte termijn beschikbaar is om de administratie/boekhouding over te nemen voor een familie bedrijf in de maakindustrie (20FTE's) in Enschede. Bedrijf gaat door een reorganisatie en als interim directeur zoek ik een rechterhand die met veel energie en kennis van algemene boekhouding mij ondersteunt. Huidige medewerkster administratie…

Administratief Medewerker Gezocht in Amsterdam

Geplaatst: 11 nov
Beste freelancers, Voor een bekende juwelier/sieradenmerk zijn we op zoek naar ondersteuning van de administratie voor 2 dagen per week. Verwerken van crediteuren, kasstaten en controle van de tussenrekeningen. Kan jij ons hierbij helpen? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Hulp bij Opstellen Winst en Verliesrekening

Geplaatst: 7 nov
Beste freelancers, I.v.m. een aankomende verhuizing moet ik enkele documenten aanleveren aan de woningcorporatie. Ik ben daarom op zoek naar een boekhouder of accountant die mij kan helpen met het volgende: -Een winst- en verliesrekening van het afgelopen boekjaar die opgesteld is door de accountant of boekhouder met daarop een stempel. -Voorspelling winst- en verliesrekening over het jaar 2022 die…

Boekhouder Gezocht met Spoed

Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, In verband met de aanvraag op een huurwoning heb ik de volgende documenten nodig: - Jaarrekening 2021, opgesteld door een erkend boekhouder of accountant (inclusief jaarcijfers, balans en resultaat); - Accountantsverklaring, getekend en voorzien van handtekening door accountantskantoor of administratiekantoor. Ik had zelf iets gefabriceerd maar helaas zijn de documenten niet goedgekeurd.…

Boekhouder Gezocht voor 1 Dag per Week

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Voor ons bedrijf in Amsterdam gericht op planten zijn we op zoek naar iemand die onze boekhouding wil doen. Wij richten ons op: - plantenverhuur voor evenementen: simpele korte facturen - interieurbeplanting voor bedrijven: wat grotere facturen met meer posten - tuinaanleg voor particulieren: uitgebreide facturen met zo nu en dan wijzigingen - Maandelijkse plantenmarkt: recht toe…

Jaarrekening van Psychologenpraktijk

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Ik zoek iemand die met spoed een jaarrekening/overzicht jaarcijfers kan maken van mijn eenmanszaak (psychologenpraktijk). Interesse? Reageer direct!

Boekhouder Gezocht voor Langere Samenwerking

Geplaatst: 17 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een goede boekhouder die voor mij 6 maanden administratie wilt verwerken. Graag offerte voor 6 maanden (q2 en q3 2022) Boekhouder wil ik dan ook houden voor de toekomstige aangiftes Administratie staat klaar om aangeleverd te worden Interesse? Reageer direct!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht