Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Boekhouder Gezocht voor Belasting Aangifte 2020/2021

Opdracht ID: 49495

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 24-11-2021
Reacties: 5
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 29-11-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Met spoed ben ik op zoek naar een boekhouder omdat ik door privé omstandigheden mijn boekhouding links heb laten liggen.
Ik heb inmiddels een brief ontvangen waarin staat; "Wij hebben informatie ontvangen waaruit blijkt dat uw activiteiten zijn gestopt of overgedragen. Vanaf 1 september 2021 bent u uitgeschreven als ondernemer".
Begin van het jaar had ik bijzonder uitstel van betaling aangevraagd waardoor ik pas vanaf 1 oktober 2021 weer op tijd moest betalen. In de tussentijd had ik geen aangiftes gedaan, dit is mogelijk de reden van uitschrijving. Echter nu loopt mijn online business zeer goed en ben ik weer op volle krachten om te ondernemen.

Voordat ik in contact ga met de belastingdienst wil ik graag eerst advies/hulp om de juiste stappen te ondernemen en daarom dus een boekhouder vinden die mij hierin verder kan begeleiden. De volgende werkzaamheden moeten uitgevoerd worden:
  • aangifte 4e kwartaal 2020
  • jaarcijfers 2020
  • aangifte 1e kwartaal 2021
  • aangifte 2 kwartaal 2021
  • aangifte 3e kwartaal 2021
  • weer een actief btw-nummer

Ben jij de boekhouder die mij kan helpen en direct beschikbaar is? Dan kom ik graag met jou in contact.

Freelance boekhouders die hebben gereageerd (5)

Peter
Peter
24-11-2021
8 referenties
Gemiddelde score
9.9
Mileen
Mileen
24-11-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Dennis
Dennis
24-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Melanie
Melanie
24-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Petter
Petter
24-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance boekhouder opdrachten

Prognose inkomen voor huurwoning (na eerste jaar ZZP)

Geplaatst: 08:25
Beste freelanvers, Ik zoek een accountant/ boekhouder die een prognose ondernemersinkomen van het lopende jaar 2024 o.b.v. resultatenrekening kan opstellen in verband met het verkrijgen van een huurwoning. Deze moet voorzien zijn van een bedrijfsstempel en beconnummer. Het is voor een huurwoning en ik moet het voor 30/5/2024 hebben. Is er iemand die mij hierbij kan helpen? Mijn vriend werkt sinds…

Prognonse ondernemersinkomen 2024

Geplaatst: 18 mei
Beste, Voor het huren van een nieuwe woning moet ik een prognose ondernemersinkomen 2024 laten opmaken. Deze moet ondertekend zijn met stempel door een boekhouder met beconnummer. Ik kan alle facturen en een overzicht verwachte omzet 2024 aanleveren. Kan iemand mij hierbij helpen op korte termijn? Ik hoor het graag.  

Ondertekenen en afstempelen van Prognose ondernemingsinkomen

Geplaatst: 20 mei
Beste, Het ondertekenen en afstempelen van een prognose ondernemingsinkomen o.b.v. resultatenrekening 2024. Ik heb de getallen al klaarstaan, maar, uiteraard heb ik de inkomensbewijzen en mag het zelf worden ingevuld door degene die mij gaat helpen. Het is geen grote klus aangezien ik een klein bedrijf ben, maar heb wel vaker hulp nodig als ik tevreden ben. Het gaat om het toewijzen van een huurwoning.

Prognose verklaring

Geplaatst: 23 apr
Beste freelancers, Sinds november 2023 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer. Hier heb ik belasting vrijstelling (k.o.r.) voor gekregen. Ik moet een aantal documenten aanleveren voor een huurwoning en hier wordt om een recente inkomensverklaring gevraagd. Aangezien deze nog niet beschikbaar is wordt er een onafhankelijke prognose over het lopende jaar verwacht van een erkende boekhouder. Zou…

Erkende boekhouder huur documenten opstellen zzp'er

Geplaatst: 9 mei
Beste boekhouders, voor een sociale huur woning heb ik de volgende documenten nodig die ondertekend zijn door een erkende boekhouder: - Winst-/verliesrekening over het afgelopen jaar. - Een opgestelde en ondertekende prognose van het lopende jaar. Deze documenten heb ik vrij snel nodig (op dinsdag 14 Mei.) Ik hoor graag of er boekhouders zijn die me kunnen helpen binnen deze termijn en wat ik ongeveer…

Prognose ZZP huurwoning

Geplaatst: 9 mei
Hi allen! Ik zoek een accountant/ boekhouder die mij een prognose kan bieden voor een zzp’er. Het is voor een huurwoning en ik moet het voor 13/5/2024 hebben. Is er iemand die mij hierbij kan helpen? Mijn boekhouding heb ik ten alle tijden bijgehouden in een boekhoudapp. Rompslomp namelijk. Ik hoor graag van jullie! Mvg, Rami

Prognose ondernemersinkomen 2024

Geplaatst: 5 mei
Beste freelancers, Mijn boekhouder is geëmigreerd en ik zit even zonder boekhouder. Ik heb echter een prognose ondernemersinkomen 2024 nodig. Dit heeft spoed. De prognose moet ondertekend zijn met stempel door een boekhouder met beconnummer. Wie kan een dergelijke prognose opstellen.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht