Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Boekhouden

Boekhouder Gezocht (Moneybird)

Opdracht ID: 33570

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 06-03-2018
Reacties: 7
Nijmegen, Gelderland
Laatst gewijzigd: 07-03-2018
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een adviseur/boekhouder die mij met mijn bedrijf vooruit kan helpen. Ik ben nog een MKB’er en doe grotendeels alles zelf. Ik zoek een persoon die daarmee overweg kan.

Wat zoek ik wel:
- Een persoon die slim is met belastingen. Er voor zorgt dat ik geen euro teveel betaal, kosten kan afboeken onder bepaalde posten en precies weet waar geld op bespaard kan worden.
- Een persoon die op de hoogte is van de belangrijkste belasting regeltjes en weet hoe/zij creatief kan boekhouden. Natuurlijk wel volgens de regels.
- Een persoon die om de paar maanden een keer snel over mijn cijfers kijkt, mijn Moneybird af en toe eens controleert en fouten door belt zodat ik deze aan kan passen.
- Een persoon die overweg kan met Moneybird. Ik gebruik deze tool voor mijn boekhouding en wil hier graag bij blijven.

Wat zoek ik niet:
- Een persoon die mijn gehele administratie overneemt.
- Een persoon die er alles aan doet om zoveel mogelijk te verdienen. Niet eerlijk is over zaken die ik zelf kan oplossen en hier extra uren op pakt. Als je zorgt dat ik minder belasting betaal, betaal ik je graag wat meer.
- Een persoon die er voor zorgt dat ik in de problemen kom met mijn belastingen.
- Een persoon die enkel werkt voor het geld en klanten ziet als een nummer.
- Een persoon die afgestudeerd is, alles op papier weet, maar niet kan helpen in de praktijk.
- Een persoon die mijn tijd verspilt met onzinnige regeltjes en verhalen.

Ben jij een spontaan persoon, die zelfstandigheid van de klant stimuleert en af en toe hulp biedt bij problemen? Stuur mij dan een persoonlijk aanbod.

Je kunt gewoon op afstand werken. Af en toe telefonisch contact is voldoende.
Ik werk in de ICT branche.

Freelance boekhouders die hebben gereageerd (7)

Micha
Micha
06-03-2018
0 referenties
Gemiddelde score
0
Pieter
Pieter
06-03-2018
27 referenties
Gemiddelde score
9.5
Marcel
Marcel
06-03-2018
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Fred
Fred
06-03-2018
0 referenties
Gemiddelde score
0
Jan
Jan
06-03-2018
1 referenties
Gemiddelde score
8
Henriette
Henriette
06-03-2018
0 referenties
Gemiddelde score
0
Laurens
Laurens
07-03-2018
0 referenties
Gemiddelde score
0
Toon meer reacties

Freelance boekhouder opdrachten

Boekhouder Gezocht (Bekend met InformerOnline)
Geplaatst: 21 jan
Beste freelancers, Boekhouder gezocht. Ik zoek een boekhouder die mij kan helpen met mijn boekhouding. Ik werk met software van Informer. Ik hoor graag van jullie via een reactie op Hoofdkraan.nl.

Freelance Financieel Administratief Medewerker in Breda
Geplaatst: 13 jan
Beste freelancers, Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een financieel administratief medewerker die ons kan helpen met: Digitaliseren, automatiseren van de administratie van nieuwe klanten; Beheer van de financiële administraties; Begeleiden en adviseren van klanten; Samenstellen aangifte omzetbelasting; Assisteren bij de werkzaamheden tot het samenstellen van de jaarrekening. Wie zoeken…

Freelance Financiële Manager voor GGZ Instelling
Geplaatst: 10 jan
Beste freelancers, Wij zijn een erkende kleine innovatieve ggz instelling en bieden online behandelingen met Ca. 26 medewerkers. Voor onze organisatie zoeken we een freelance financieel manager die parttime beschikbaar is voor langere periode. De werkzaamheden bestaan uit: onderhouden van contact met het accountantskantoor die de administratie verzorgt. onderhouden van contact met de financieel…

Boekhouder Gezocht voor Kunstenaar
Geplaatst: 3 jan
Beste freelancers, Voor mijn jaarlijkse belastingopgave (2021) zoek ik een intelligente boekhouder (m/v) met passie voor cijfertjes. Ik ben kunstenaar/docente en heb een zakelijke/ideële instelling. Ik zoek iemand die prettig is om mee samen te werken, die pro actief mijn financiële belangen behartigt en die bereid is mijn ordelijke analoge dagelijkse boekhouding te verwerken. Vergoeding…

Freelance Financieel Administratief Medewerker
Geplaatst: 30-12-2021
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde freelancer die ondersteuning kan bieden bij het up-to-date houden van onze financiële administratie. Deze opdracht is voor de overbrugging van een medewerker die met tijdelijk verlof gaat. Werkzaamheden bestaan uit: Inkoop en verkoop boekingen Verwerken van Bankbetalingen (Pin en iDeal) Verwerken van kasbetalingen Crediteuren- en debiteurenbeheer…

Prognose Inkomsten 2021 met Spoed (2 dagen)
Geplaatst: 15-12-2021
Beste freelancers, Ik ben dringend op zoek naar iemand die een prognoseberekening kan maken voor 2021. Ik doe de boekhouding zelf. Dit heb ik over enkele dagen nodig voor een woningbezichtiging. Wij willen de prognoseberekening graag inclusief stempel van boekhouder/administratiekantoor en beconnummer. Graag hoor ik of dit op korte termijn mogelijk is en wat het tarief is. Graag reacties via Hoofdkraan.nl.

Transgender Stichting in Amsterdam zoekt Boekhouder
Geplaatst: 10-12-2021
Beste freelancers, Voor onze transgender stichting voor kunst, cultuur en lifestyle, in Amsterdam zijn we op zoek naar een betaalbare boekhouder. We zoeken iemand die ons kan helpen met een boekhoudsysteem. We hebben ongeveer 20 boekingen per maand. Per maand kan het iets meer of minder zijn. We willen de boekhouding volledig uitbesteden. We werken hiervoor met e-boekhouden en we zoeken iemand…

Toon meer