Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Boek over Historie van Bedrijf (70 Jaar)

Geplaatst op:
10 april 2019 16:25
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Creatief Schrijven
Opdracht ID:
38780
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 5000
Locatie:
Lochem, Gelderland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ons bedrijf gevestigd in Lochem bestaat volgend jaar 70 jaar en wil een boek uitgeven over de historie van het bedrijf. De geschiedenis van onze producten staat centraal.

We denken aan 2 verschillende uitgaves; een interne uitgave om historische kennis te borgen voor toekomstige medewerkers en een boek voor het publiek en onze relaties.

Er is een bronbestand met circa 100.000 woorden en een uitgebreide digitale foto bibliotheek. We zoeken iemand die de tekst weet om te zetten naar een makkelijk leesbaar boek. Daarna willen we graag hulp bij de uitgave van de boeken. Het project moet in het voorjaar van 2020 af zijn.

Graag een reactie bij interesse.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Herman Herman 10-04-2019
Marko Marko 10-04-2019
referentiesterren
3 referenties
Marije Marije 10-04-2019
Lya Lya 10-04-2019
Wies Wies 10-04-2019
referentiesterren
1 referentie
sonja sonja 10-04-2019
Johanne Johanne 10-04-2019
André André 10-04-2019
Karin Karin 10-04-2019
Bastiaan Bastiaan 10-04-2019
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Creatieve Tekstschrijver voor Muziekcomposities
Beste freelancers,    Ik ben liedjes schrijver en op zoek naar een tekstschrijver die mij kan helpen met het schrijven van teksten voor composities.     Het liefst iemand die ervaring heeft met popmuziek teksten.    Ik zie graag een reactie tegemoet.     
27 mrt
Zakelijk CV Schrijven (ENG en NL)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opbouwen van een creatief zakelijk CV in correct  Engels & Nederlands.    Ik heb een werkbaar formaat nodig zodat deze kan worden aangepast naar andere taal.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
8 mrt
Schrijver voor Aangrijpende Biografie
Beste freelancers,    Graag zou ik een biografie willen laten schrijven over mijn leven. Ik ben ervan overtuigd dat het verhaal voor een breed publiek interessant is.    Geboren in Nederland, met ouders van Marokkaanse komaf, gaat het verhaal over identiteit. Met verschillende onderwerpen zoals: vechtscheidingen, radicalisering,…
6 mrt
Commerciële Brief voor Klanten in Installatie Branche
Beste freelancers,    Wij zijn een kleine organisatie die werken in de branche installatietechniek. Wij willen graag een commerciële (marketing)brief laten opstellen die wij naar onze (potentiele) klanten kunnen toesturen met als doel verkoop en het binnenhalen van nieuwe klanten.    De verkoop betreft ondermeer het…
19 feb
Ghostwriter voor Hulp bij Boek Dialogen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een vrouwelijke ghostwriter.    Ik heb nooit eerder een boek geschreven, maar het verhaal (een thriller) neemt halverwege zo'n bizarre wending, dat ik zelf denk dat het niet vaak op papier is voorgekomen, wellicht nooit. Ik zou vooral voor de dialogen hulp nodig hebben van een ghostwriter,…
6 feb
Filmscript Schrijver Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die kan helpen bij het schrijven van een Fimscript.    Bijna één jaar geleden heb ik mijn kinderboek uitgegeven.  Ik ben meerdere malen op nieuws kanalen geweest, lokale kranten en vele intervieuws ondergaan.    Hoe leuk ik het allemaal vond, wil ik eigenlijk…
24 jan