Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Specificaties

Status
Match!
Geplaatst op
4 januari 2019 13:25

Budget
€ 20 tot € 100
Locatie
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Management & Organisatie
Subcategorie
Project Management
Opdracht ID
37333

Beschrijving Projectplan of Rollout Plan

20 tot 100 (1) reacties
Status
Match!
Geplaatst op
4 januari 2019 13:25
Categorie
Management & Organisatie
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik heb hulp nodig bij het maken van een eenvoudig en creatief projectplan waarin de gedetailleerde uitrol voor een nieuw project (op basis van SW) wordt beschreven.

Bedrijf X heeft een nieuwe wereldwijde zakelijke klant Y. Deze organisatie is van plan om het komende jaar Software X te gaan gebruiken met 50 gebruikers in 7 verschillende Europese landen. Daarnaast willen ze dat Software x wordt geïntegreerd met Salesforce voor hun externe evenementen en Okta voor interne evenementen.

Na deze eerste uitrol, waarbij bedrijf X streeft naar gelukkige en geëngageerde gebruikers, zal een evaluatie plaatsvinden om een ??wereldwijde uitrol naar andere continenten te doen.

Ik moet een projectplan maken waarin ik de gedetailleerde uitrol voor dit nieuwe project beschrijf.
Plan moet zo gedetailleerd en creatief mogelijk zijn, zodat ik het idealiter in een presentatie aan de klant kan laten zien. Natuurlijk rekening houdend met bepaalde valkuilen en mogelijke tegenslagen en deze opnemen in het plan.

Ik zie graag een reactie tegemoet.


- engelse tekst -

I need help creating a simple and creative project plan describing the detailed roll-out for a new project (SW based).

Company X has acquired a new global enterprise customer, Y. This organisation is planning to start using Software X with 50 users in 7 different European countries in the next year. Additionally they would like Software x to integrate with Salesforce for their external events and Okta for internal events. 
After this initial roll-out, where company X aim for happy and engaged users, an evaluation will take place to do a global roll-out to other continents.

i need to create a project plan where I describe the detailed roll-out for this new project. 
Plan has to be as detailed and creative as possible, so that ideally i could show it in a presentation to client. Of course considering certain pitfalls and possible setbacks and include it  in the plan.
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (1)

Karim
04-01-2019

Specificaties

Status
Match!
Geplaatst op
4 januari 2019 13:25

Budget
€ 20 tot € 100
Locatie
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Management & Organisatie
Subcategorie
Project Management
Opdracht ID
37333

Opdrachten in dezelfde categorie

Plan van Aanpak Schrijven
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die verstand heeft van theoretisch kader interne communicatie- CRM en bedrijfsvoering. Het gaat om het schrijven van een PvA. Het budget is bespreekbaar maar ik dacht aan 275 euro.     Heb je interesse? Ik zie je offerte graag tegemoet.
18 mrt
Projectplan Schrijven voor Fondsenaanvraag
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een projectplan kan schrijven voor een fondsaanvraag in de creatieve sector.    Het plan moet bestaan uit ongeveer 20 bladzijden, een financieel plan is ook onderdeel van dit projectplan.  Wij hebben nog geen concept gemaakt, wij zoeken dus een freelancer die dit…
11 mrt
Projectplan Film en Muziek voor Gemeente Rotterdam
Beste freelancers,    Wij zijn door de gemeente benaderd om een project plan van maximaal 15 pagina’s plus een begroting samen te stellen. Het projectplan moet worden ingediend voor 1 maart. Het betreft een film en muziek platform voor Rotterdam waar komedie, spokenword en internationale sterren bij worden betrokken. Het is voornamelijk…
20 jan
Onderhandelaar voor Project in Afrika (Omg. Amsterdam)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een ervaren zakelijke onderhandelaar (Engelstalig) voor een groot project in Afrika.    Graag iemand die mij hierin eventueel ook juridisch kan ondersteunen en het liefst woonachtig in de omgeving van Amsterdam.  De reiskosten naar Afrika worden vergoed.    Ik zie graag een…
17-04-2019
Proces Optimalisatie via A3 Lean Methode
Beste freelancer,    Ik zoek iemand die mij op weg kan helpen met een opdracht.  Ik moet een proces optimaliseren en dit in kaart brengen via het A3 lean methode.  De opdracht wordt uitgevoerd binnen een auto bedrijf.     Ik hoop dat jullie mij veder kunnen helpen.
07-01-2019
SharePoint Expert voor Inrichten Backoffice
Beste freelancers ,    Wij zoeken een professional die voor ons, vanaf scratch, de backoffice van een nieuwe organisatie zou kunnen inrichten met behulp van SharePoint en Office 365.    Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet!
15-10-2018
Toon meer