Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Beschrijving Projectplan of Rollout Plan

Geplaatst op:
4 januari 2019 13:25
Categorie:
Management & Organisatie
Subcategorie:
Project Management
Opdracht ID:
37333
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 20 tot € 100

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik heb hulp nodig bij het maken van een eenvoudig en creatief projectplan waarin de gedetailleerde uitrol voor een nieuw project (op basis van SW) wordt beschreven.

Bedrijf X heeft een nieuwe wereldwijde zakelijke klant Y. Deze organisatie is van plan om het komende jaar Software X te gaan gebruiken met 50 gebruikers in 7 verschillende Europese landen. Daarnaast willen ze dat Software x wordt geïntegreerd met Salesforce voor hun externe evenementen en Okta voor interne evenementen.

Na deze eerste uitrol, waarbij bedrijf X streeft naar gelukkige en geëngageerde gebruikers, zal een evaluatie plaatsvinden om een ??wereldwijde uitrol naar andere continenten te doen.

Ik moet een projectplan maken waarin ik de gedetailleerde uitrol voor dit nieuwe project beschrijf.
Plan moet zo gedetailleerd en creatief mogelijk zijn, zodat ik het idealiter in een presentatie aan de klant kan laten zien. Natuurlijk rekening houdend met bepaalde valkuilen en mogelijke tegenslagen en deze opnemen in het plan.

Ik zie graag een reactie tegemoet.


- engelse tekst -

I need help creating a simple and creative project plan describing the detailed roll-out for a new project (SW based).

Company X has acquired a new global enterprise customer, Y. This organisation is planning to start using Software X with 50 users in 7 different European countries in the next year. Additionally they would like Software x to integrate with Salesforce for their external events and Okta for internal events. 
After this initial roll-out, where company X aim for happy and engaged users, an evaluation will take place to do a global roll-out to other continents.

i need to create a project plan where I describe the detailed roll-out for this new project. 
Plan has to be as detailed and creative as possible, so that ideally i could show it in a presentation to client. Of course considering certain pitfalls and possible setbacks and include it  in the plan.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (2)

Karim Karim 04-01-2019
referentiesterren
1 referentie
Dirk L Dirk L 04-01-2019
referentiesterren
3 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Onderhandelaar voor Project in Afrika (Omg. Amsterdam)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een ervaren zakelijke onderhandelaar (Engelstalig) voor een groot project in Afrika.    Graag iemand die mij hierin eventueel ook juridisch kan ondersteunen en het liefst woonachtig in de omgeving van Amsterdam.  De reiskosten naar Afrika worden vergoed.    Ik zie graag een…
17 apr
Proces Optimalisatie via A3 Lean Methode
Beste freelancer,    Ik zoek iemand die mij op weg kan helpen met een opdracht.  Ik moet een proces optimaliseren en dit in kaart brengen via het A3 lean methode.  De opdracht wordt uitgevoerd binnen een auto bedrijf.     Ik hoop dat jullie mij veder kunnen helpen.
7 jan
SharePoint Expert voor Inrichten Backoffice
Beste freelancers ,    Wij zoeken een professional die voor ons, vanaf scratch, de backoffice van een nieuwe organisatie zou kunnen inrichten met behulp van SharePoint en Office 365.    Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet!
15-10-2018
Regelaar/Coördinator Gezocht voor Gebruikersondersteuning P...
Beste freelancers,    Gezocht: een regelaar/coördinator die de uitdaging aan kan om vanaf niets een project voor gebruikersondersteuning op te zetten.    Ben jij een regelaar, een verbinder en in staat om al doende structuur te creëren?  Dan zoeken we jou voor een ontzettend leuk project in Noord-Holland.   …
05-07-2018
Project Managers Gezocht (Festival en Event Industrie)
Beste freelancers,     Wij zijn een Belgisch bedrijf waar alles draait om technologie. Van toegangscontrole tot cashless betalingen met polsbandjes. Onze oplossingen worden ingezet op festivals en evenementen over de gehele wereld. Wekelijks draaien wij meerdere producties, waarbij de piek vooral in de zomermaanden ligt.   …
15-03-2018
Freelance Project Manager (Amsterdam)
Beste Freelancers,    Wij zoeken een enthousiaste freelance projectmanager. Ben jij een duizendpoot die het leuk vindt een klein team te ondersteunen binnen een groot internationaal mediabedrijf? (36/40 uur per week, beschikbaar van 1 maart t/m 31 juli).    Ons bedrijf is een leider op gebied van digital assetmanagement, workflow…
10-01-2018