Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Berekenen van Winst (Excel)

Geplaatst op:
24 januari 2019 10:45
Categorie:
Finance & Administratie
Subcategorie:
Overige Finance & Administratie
Opdracht ID:
37631
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Duivendrecht, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand voor het berekenen van winst in % in excel.

Heb een excel bestand met daarin inkoopprijs, verzendkosten en invoerrechten. Wil van elk item weten wat de exacte winstmarge is. Betreft export, dus geen BTW van toepassing.

Ik zie graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Jacobine Jacobine 24-01-2019
referentiesterren
16 referenties
Pieter Pieter 24-01-2019
referentiesterren
14 referenties
Elise Elise 24-01-2019
referentiesterren
1 referentie
Jerrel Jerrel 24-01-2019
Peter Peter 24-01-2019
Bert Bert 24-01-2019
JH JH 24-01-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Beleggingshulp Gezocht (Cryptocoins)
Beste freelancers,    Ik zoek voor een jongen (25 jaar) een 1 op 1 beleggings-hulp.    De betaling is achteraf per PGB (Persoonlijk gebonden budget) onder een zorgovereenkomst. Dit om hem zo zelfstandig mogelijk, zijn leven goed in te vullen. Het is een jongen met een normale intelligentie, geen ernstige problematiek, hij heeft…
11:25
Excel Expert voor het Koppelen van Uren aan Werkbriefjes
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een Excel expert voor het koppelen van uren aan werkbriefjes.    Wij hebben een klant in de uitzendbranche die de uren van zijn werknemer in Excel bijhoud.  Wij krijgen maandelijks de uren door van klant om de salarissen te doen.  Graag wil ik van u vernemen of het mogelijk is…
29 jan
Bonnen Uitzoekwerk voor Stichting
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die heel zorgvuldig alle bonnen van onze Stichting van het afgelopen jaar kan archiveren. Het is dus geen denkwerk maar moet wel heel keurig gebeuren.     Ik zie graag een reactie tegemoet.
4 jan
Financiële Benchmarking VvE’s
Beste freelancers,    Het gaat om benchmarking van de financiële gegevens van VvE’s. Wat komt er bij kijken om met algoritmen verbanden te leggen.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
01-12-2018
Uitzoeken Belastingen (IB/BTW) en Administratie
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met een achterstallige administratie van voornamelijk boekhoud- en belasting gerelateerde zaken. Het betreft: uitzoeken en op orde brengen van de inkoop- / verkoopfacturen, uitzoeken van de belastingen (IB en BTW), voorbereiden van de gehele administratie voor de accountant…
26-11-2018
Macro in Excel Document Aanpassen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een macro in een relatief eenvoudige excel kan aanpassen. Het gaat om een belasting berekening waarbij enkele zaken moeten gewijzigd worden.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
11-11-2018