Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Bedrijfsplan Maken voor Gebruik in Duitsland

Geplaatst op:
1 november 2019 09:05
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Businessplan schrijven
Opdracht ID:
41259
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 350 tot 1000
Locatie:
De Lutte, Overijssel

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zoeken hulp bij het maken van een bedrijfsplan in Duitsland. Het gaat om een bestaand paardenbedrijf, er lopen al paarden en er is al een plan maar er moet een uitgebreider plan komen.
De doelstelling van het bedrijfsplan is om uit te breiden en de bijbehorende vergunningen.

Wij zoeken iemand die ervaring heeft met het Duitse bedrijfsleven. Kan jij ons daarmee helpen, dan hoor ik graag van je.

 
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (3)

Ewoud Ewoud 01-11-2019
referentiesterren
29 referenties
Miranda Miranda 01-11-2019
Peter Peter 01-11-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ondernemersplan Overname Dierenpension
Beste freelancers,    Wie helpt mij verder met mijn ondernemingsplan voor de bank/investeerders op zeer korte termijn?    Ik loop vast met mijn businessplan voor volledige overname dierenpension & onroerend goed wat daar bij hoort en wat ik nu huur. Een groot deel van het plan is al klaar, ik kom echter niet uit een stuk marktanalyse…
9 jul
Ondernemersplan voor Cafetaria
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die een ondernemersplan voor mij kan schrijven om een cafetaria te openen. Een persoonlijk kennismakingsgesprek zal ik op prijs stellen.    Ik hoop snel reacties te ontvangen met een offerte.
8 jul
Ondernemingsplan voor Kapsalon Nijmegen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan voor mij kan schrijven. Ik wil graag een eigen kapsalon beginnen in Nijmegen.    Kan je mij hierbij helpen? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.
3 jul
Ondernemingsplan voor IT en Smartphone Reparatie
Beste freelancers,    Ik ben een startende ondernemer en ik heb een ondernemingsplan nodig voor een bedrijf die IT apparatuur en smartphones repareert. Het ondernemingsplan is nodig voor de financieringsaanvraag.    Kan je mij helpen? Dan zie ik je offerte met een geschatte totaalprijs graag tegemoet.
29 jun
Ondernemingsplan voor Webshop Eigen Merk
Beste freelancers,    Ik wil graag een webshop beginnen. Het gaat om de verkoop van dagelijkse essentials zoals kleding en accessoires. Het gaat hier om een eigen merk.    Hiervoor ben ik op zoek naar een freelancer die een zo uitgebreid mogelijk ondernemingsplan voor mij kan schrijven. Marktanalyse, financiering, marketing…
23 jun
Ondernemingsplan Maken voor Autohandel
Beste freelancers    Ik wil graag een eenvoudig ondernemingsplan laten maken met als doel om een B.V in te schrijven bij KVK. De activiteiten van mijn bedrijf zijn: autoschade herstel auto spuiten autoinkoop en verkoop auto tunning autoverpanding   Wie kan mij hiermee helpen?
22 jun
Ondernemingsplan voor Beautysalon
Beste freelancers,    Ik zoek een freelancer die een bedrijfsplan voor me kan schrijven of mij daar eventueel bij kan helpen. Het betreft een bedrijfsplan voor een beautysalon die ik nodig heb voor financiering.    Kan jij mij helpen, dan zie ik je reactie graag tegemoet.
17 jun