Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Bedrijfsplan en Financieel Plan voor Lening

Geplaatst op:
14 juni 2017 18:05
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Businessplan schrijven
Opdracht ID:
29784
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 250 tot € 500
Locatie:
Schagen, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik heb een bedrijfsplan en financieel plan nodig voor mijn lening aanvraag.
Het gaat om een shop in shop voor tweedehands kleding en woon decoratie, tevens is het shop in shop concept ook voor startende ondernemers met nieuwe producten, dus een combi voor tweedehands en nieuw.

De verdiensten zullen voor een deel komen uit de huur die ik incasseer en de winst komt uit eigen verkoop en percentage over de omzet die ik in van de huurders.

Ik kijk uit naar reactie met realistische tarieven .
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (8)

John John 14-06-2017
referentiesterren
5 referenties
Svetlana Svetlana 14-06-2017
referentiesterren
6 referenties
Marcel Marcel 15-06-2017
referentiesterren
3 referenties
Ewoud Ewoud 15-06-2017
referentiesterren
30 referenties
Gerben Gerben 15-06-2017
referentiesterren
2 referenties
Yvonne Yvonne 19-06-2017
Berbe Berbe 15-06-2017
referentiesterren
1 referentie
Paul Paul 15-06-2017
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Bedrijfsplan voor de Detailhandel Gezocht
Beste Freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een bedrijfsplan kan schrijven voor de detailhandel. Het gaat om kinderkleding, woonaccessoires en sieraden. Het bedrijfsplan is nodig voor het verkrijgen van een financiering.    Budget ligt tussen de 200 en 350 euro. Graag binnen twee weken geleverd.
20 jun
Controleren van Ondernemersplan (Zorgsector)
Beste freelancers,    Ik heb zelf een businesplan gemaakt voor een BV die ik in de zorgsector wil gebruiken. Graag zou ik dat dit plan critisch gecontroleerd wordt en daar waar nodig aangepast wordt.    Ik wil het plan gebruiken om een lening bij de bank te kunnen krijgen en ik heb het op korte termijn nodig. …
18 jun
VOD Platform Performing Arts
beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een topper die voor ons een business plan en een pitch deck kan opstellen. Het betreft een startup voor een online video on-demand platform voor performing arts (opera, ballet en theater).    Budget nader af te stemmen met elkaar.    Bij interesse hoor ik het graag.
15 jun
Ondernemingsplan voor Schoonheidssalon
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die een ondernemingsplan kan maken voor schoonheidsspecialiste (salon), en die eventueel ook een tekening kan maken van hoe de salon er uit zou kunnen uitzien.    Ik zie graag jullie reacties tegemoet.
14 jun
Ondernemingsplan en Financieel Plan (Telecomsector)
Beste freelancers,    Ik en een compagnon, zitten in de installatie techniek (telecomsector). Wij krijgen momenteel al opdrachten binnen van verschillende grote bedrijven.    Wij zijn al een B.V gestart maar we moeten in veel spullen investeren zoals; meetapparatuur, bedrijfswagens, pba, bedrijfsruimte, etc.  Gedeeltelijk hebben…
14 jun
Ondernemingsplan voor Financiering van Lingeriewinkel
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar professional die een gedetailleerd ondernemingsplan inclusief financieel plan kan maken.    Het is voor een lingeriewinkel die ik wil starten, ik wil het plan goed op papier overbrengen zodat ik ermee naar de bank kan om een lening aan te vragen.    Heb je ervaring dan zie…
12 jun
Deskundige voor Ondernemingsplan en Juridische Contracten
Beste freelancers,    Ik zoek een freelancer die voor mijn bedrijf een zeer uitgebreid ondernemingsplan kan maken. Het gaat om een bestaand productiebedrijf. Wij willen daarbij o.a. alle bedrijfsfactoren in kaart brengen en daarbij zwakke onderdelen versterken.    Wij staan op het punt te gaan uitbreiden en te gaan samenwerken met…
11 jun