Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Bedrijfsplan en Financieel Plan voor Lening

Geplaatst op:
14 juni 2017 18:05
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Businessplan schrijven
Opdracht ID:
29784
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 250 tot € 500
Locatie:
Schagen, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik heb een bedrijfsplan en financieel plan nodig voor mijn lening aanvraag.
Het gaat om een shop in shop voor tweedehands kleding en woon decoratie, tevens is het shop in shop concept ook voor startende ondernemers met nieuwe producten, dus een combi voor tweedehands en nieuw.

De verdiensten zullen voor een deel komen uit de huur die ik incasseer en de winst komt uit eigen verkoop en percentage over de omzet die ik in van de huurders.

Ik kijk uit naar reactie met realistische tarieven .
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (8)

John John 14-06-2017
referentiesterren
5 referenties
Svetlana Svetlana 14-06-2017
referentiesterren
3 referenties
Marcel Marcel 15-06-2017
referentiesterren
3 referenties
Ewoud Ewoud 15-06-2017
referentiesterren
27 referenties
Gerben Gerben 15-06-2017
referentiesterren
2 referenties
Yvonne Yvonne 19-06-2017
Berbe Berbe 15-06-2017
referentiesterren
1 referentie
Paul Paul 15-06-2017
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ondernemingsplan voor Discotheek
Beste freelancers,    Ik heb een ondernemingsplan nodig voor een discotheek welke ik wil overnemen in het zuiden van het land. Helaas ontbreekt bij mij de ervaring en bij mijn boekhouder de tijd om deze te maken op korte termijn.    Het plan is nodig als één van de voorwaarden van  de brouwerij van wie ik het…
19 apr
Business Plan Opstellen voor Kleding Franchise
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan kan maken voor een opkomende kleding franchise, ik heb een solide businessplan nodig om te presenteren aan banken.    Er is een klein budget van tussen de €100-€200.    Kan jij ons helpen bij het maken van een ondernemingsplan?…
16 apr
Ondernemersplan voor Boerderij met Pensionstal
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die een goed ondernemersplan kan maken voor een over te nemen boerderij met pensionstal. Goed als in, de bank moet overtuigd worden dat zij het geheel willen financieren.    We zien graag een reactie tegemoet.
12 apr
Serieuze Schrijver van Ondernemingsplan Nieuw Concept
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die voor mij een ondernemingsplan kan schrijven het liefst met een financieel plan erbij. Iemand die mijn concept wil begrijpen en het ook serieus aanpakt.    Ik ben bereid om de helft van het afgesproken bedrag proforma te betalen en de rest nadat ik het plan ontvangen heb.   …
9 apr
Hulp en Advies bij Afmaken Ondernemersplan (Wijnbar)
Beste freelancers,    Ik ben bezig met het schrijven van een ondernemersplan voor een wijnbar met wijnwinkel. Heb inmiddels al het een en ander uitgezocht en op papier staan, maar nu ben ik op zoek naar iemand die het voor mij verder kan aanpassen, verbeteren, adviseren en afmaken.    Graag op korte termijn klaar, zodat ik het kan…
26 mrt
Ondernemingsplan voor Duurzame Horecagelegenheid
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan kan schrijven. Gaat om een duurzame horecagelegenheid. Er is een subsidie regeling mogelijk op het pand.    Graag een reactie bij interesse.
26 mrt
Ondernemersplan incl. Investeringsplan en Onderzoeksrapport
Beste freelancers,    Gevraagd: Compleet ondernemersplan incl. Investeringsplan en onderzoeksrapport    Ik zoek een freelancer die voor ons een compleet ondernemersplan kan opstellen inclusief investeringsplan voor potentiele investeerders en onderzoeksrapport omtrent bepaald transport.    Graag begrip omtrent transport.
19 mrt