Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Bedrijfsplan Autohandel Inkoop en Verkoop

Geplaatst op:
8 juli 2019 09:45
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Businessplan schrijven
Opdracht ID:
39856
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 400 tot € 500
Locatie:
Schijndel, Noord-Brabant

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancer,

Leuk dat u mijn aanvraag bekijkt, ik ben op zoek naar een freelancer die ervaring heeft in het opstellen van een bedrijfsplan. Ik wil binnen nu en enkele maanden een onderneming starten en daarbij hoort uiteraard een bedrijfsplan. Ik heb een bedrijfsplan nodig ivm een financiering bij de bank en uiteraard om goed voorbereid te kunnen beginnen aan mijn bedrijf.

Bent u handig en beschikt u over de kennis en ervaring om dit bedrijfsplan op te stellen dan hoor ik dit graag van u.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (6)

John John 08-07-2019
referentiesterren
5 referenties
Tamina Tamina 08-07-2019
Ewoud Ewoud 08-07-2019
referentiesterren
26 referenties
Michiel Michiel 08-07-2019
Roel Roel 08-07-2019
referentiesterren
3 referenties
Jacobine Jacobine 08-07-2019
referentiesterren
23 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ondernemingsplan voor Autobedrijf
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan kan schrijven voor een autobedrijf.    Kan jij mij hierbij helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
09:25
Ondernemingsplan voor Bestaande App
Beste freelancers,    Voor het verkrijgen van een financiering willen wij ons ondernemingsplan actueel maken. Het gaat om een al bestaande app.     Kan jij ons helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
10 dec
Ondernemingsplan voor Restaurant
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die een ondernemingsplan voor een restaurant voor ons kan maken. Met dit ondernemingsplan willen wij ook de financiering aanvragen.    Kan jij ons hiermee helpen? Dan zien we je reactie graag tegemoet.
10 dec
Ondernemingsplan voor Bemiddeling Telefonische Verkoop
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een ondernemingsplan kan opstellen. Ik wil een onderneming starten die helpt met de bemiddeling bij telefonische verkoop van onder andere energiecontracten. Het ondernemingsplan is in eerste instantie nodig voor een financieringsaanvraag.    Ben je geïnteresseerd?…
5 dec
Ondernemingsplan voor Begeleid Wonen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een uitgebreid ondernemingsplan voor begeleid wonen kan schrijven. Het gaat om 8 bewoners of 2x8 bewoners. De locatie staat nog niet vast. Dit plan zal gebruikt worden voor een grote financiering waarbij we de begeleid wonen locatie kunnen aanschaffen.    We hebben reeds een dagbestedingslocatie…
3 dec
Ondernemingsplan voor Keuken Verkoop Bedrijf
Beste freelancers,    Ik wil volgend jaar een bedrijf gaan starten in regionale keuken verkoop. Hiervoor heb ik een financieel plan en een ondernemingsplan nodig. Alle ideeën en verdere informatie zitten in mijn hoofd maar ik wil graag in contact komen met iemand die dit professioneel op papier kan zetten. Mijn doel is om een krediet…
3 dec
Ondernemingsplan voor Bewindvoerderskantoor
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemingsplan kan opmaken voor een eenmanszaak bewindvoering. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het financiële gedeelte, marketing en dergelijke.    Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
3 dec