Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Assistent Accountant Gevraagd (Exact Online)

Geplaatst op:
19 mei 2017 12:45
Categorie:
Finance & Administratie
Subcategorie:
Boekhouden
Opdracht ID:
29440
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 15 tot € 30 p.u.
Locatie:
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn voor 24 uur per week op zoek naar een zelfstandig freelance assistent accountant voor voeren van administratie in Exact online voor meerdere MKB klanten. Werkzaamheden voer je uit op ons kantoor vlakbij het CS in Den Bosch of voor een deel vanuit huis.

Je werkzaamheden zijn voor het grote deel, samenstellen en controleren van administraties in Exact online, uitvoeren van periodieke verslaglegging, maand-, kwartaal- en jaarafsluiting, opstellen van fiscale aangiften OB, IB en VPB en het verwerken van salarissen, belastingen en afdrachten. Salarisadministratie worden apart gevoerd. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten bij vragen en begeleiden voor de verwerking en inrichting van hun administraties.

Eigenschappen waar je hoog op scoort en die bij je passen zijn een HBO werk- en denkniveau, doorgewinterd als assistent-accountant of vergelijkbaar met MKB administraties in Exact online, Nextens, scan en herkenprogramma, een nauwkeurige werkinstelling, stressbestendig en zelfstandig, kunnen functioneren in een duizendpootfunctie, communicatief naar klanten ook in het Engels.

Het is een brede en leuke opdracht bij ons advieskantoor met financieel en fiscale experts in een representatieve omgeving met een groeiend aantal MKB klanten.
Uitbreiding van werkzaamheden op termijn is bespreekbaar en ook samenwerkende zelfstandigen zijn welkom om te reageren.

Bij interesse horen we graag van u.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (5)

Wouter Wouter 19-05-2017
referentiesterren
1 referentie
Roméo Roméo 19-05-2017
referentiesterren
1 referentie
Carla Carla 19-05-2017
Niels Niels 24-05-2017
Umair Umair 24-05-2017

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Zweedse ZZP'er zoekt Hulp bij Aangifte en Boekhouding
Beste freelancers,    Kort geleden ben ik gestart als freelance vertaler Engels-Zweeds, hier in Nederland. Omdat ik diverse facturen heb van en naar verschillende landen, ben ik op zoek naar iemand die veel weet van BTW (ook voor het buitenland). Het gaat om het opzetten van mijn boekhouding, omzetbelasting en inkomstenbelasting. …
21 apr
ZZP'er zoekt Boekhouder (Hulp bij Aangifte Omzetbelasting)
Beste freelancers,    Ik ben een parttime startende ZZP'er (gevestigd in Den Haag/Rijswijk) en wil graag hulp bij mijn aangifte omzetbelasting eerste kwartaal. Ik heb in dat kwartaal nog niks verdiend, wel kosten gemaakt (laptop, domeinnaam, hosting, etc).  Eventueel wil ik het hele jaar een beetje ondersteuning, afhankelijk van…
20 apr
Parttime Administratie Hulp Boekhouding
Beste freelancers,    Voor ons bureau in Amsterdam ben ik op zoek naar een parttime hulp voor de basis administratie. Het gaat om 1 a 2 dagen per maand voor het bijhouden van de boekhouding. Ervaring met het inboeken in afas online is een pré.    Bij interesse hoor ik het graag.
17 apr
Hulp bij Opzetten Financiele Administratie
Beste freelancers,    Ik ben net begonnen als ZZP'er en heb hulp nodig bij het opzetten van mijn boekhouding.    Het is op dit moment nog niet veel, maar in de afgelopen periode zijn er inkomsten/uitgaven op mijn privé rekening uitgevoerd, en ik wil het allemaal op de juiste manier inboeken.  Ik ben nog aan het experimenteren…
15 apr
Freelance Administratief Medewerker (Boekhouder)
Beste freelancers,    Opdracht: administratie maandelijks online organiseren in Exact Online en geordend houden. Het gaat om maandelijks maximaal 4 uur werk.    Graag een reactie bij interesse.
13 apr
Boekhouder Gezocht voor Eenmansbedrijfje in Weesp
Beste freelancers,    Ben op zoek naar een boekhouder/ster voor mijn eenmansbedrijfje in Weesp. Inkomstenbelasting winst en verlies berekening, omzetbelasting. Doe deze aangifte eens per jaar.    Graag een reactie bij interesse.
9 apr
Boekhouder voor Administratie en Aangifte
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een goede boekhouder voor zzp'ers.  Iemand die de administratie doet en natuurlijk de aangifte. Het liefst iemand die de aangifte over 2017 ook nog kan doen.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
5 apr