Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Assistent Accountant Gevraagd (Exact Online)

Geplaatst op:
19 mei 2017 12:45
Categorie:
Finance & Administratie
Subcategorie:
Boekhouden
Opdracht ID:
29440
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 15 tot € 30 p.u.
Locatie:
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn voor 24 uur per week op zoek naar een zelfstandig freelance assistent accountant voor voeren van administratie in Exact online voor meerdere MKB klanten. Werkzaamheden voer je uit op ons kantoor vlakbij het CS in Den Bosch of voor een deel vanuit huis.

Je werkzaamheden zijn voor het grote deel, samenstellen en controleren van administraties in Exact online, uitvoeren van periodieke verslaglegging, maand-, kwartaal- en jaarafsluiting, opstellen van fiscale aangiften OB, IB en VPB en het verwerken van salarissen, belastingen en afdrachten. Salarisadministratie worden apart gevoerd. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten bij vragen en begeleiden voor de verwerking en inrichting van hun administraties.

Eigenschappen waar je hoog op scoort en die bij je passen zijn een HBO werk- en denkniveau, doorgewinterd als assistent-accountant of vergelijkbaar met MKB administraties in Exact online, Nextens, scan en herkenprogramma, een nauwkeurige werkinstelling, stressbestendig en zelfstandig, kunnen functioneren in een duizendpootfunctie, communicatief naar klanten ook in het Engels.

Het is een brede en leuke opdracht bij ons advieskantoor met financieel en fiscale experts in een representatieve omgeving met een groeiend aantal MKB klanten.
Uitbreiding van werkzaamheden op termijn is bespreekbaar en ook samenwerkende zelfstandigen zijn welkom om te reageren.

Bij interesse horen we graag van u.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (5)

Wouter Wouter 19-05-2017
referentiesterren
1 referentie
Roméo Roméo 19-05-2017
referentiesterren
1 referentie
Carla Carla 19-05-2017
Niels Niels 24-05-2017
Umair Umair 24-05-2017

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Aangiftes Inkomstenbelasting (ook M-formulier)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die kan helpen om de inkomstenbelasting in te dienen, het gaat om een M-formulier en een normale aangifte. Beide voor een eenmanszaak.    Ik hoor graag wat hiervoor nodig is, wat dat mag kosten en een timeline. Alvast bedankt!
10:45
Prognose Opmaken voor Aanvraag Hypotheek
Beste freelancers,    Ik ben ZZP'er en ik wil een hypotheek aanvragen. Echter aangezien ik nog geen 3 jaar werkzaam ben als zzp-er heb ik voor de hypotheek aanvraag een prognose nodig voor het lopende jaar (2018).    Wie kan mij hier zo snel mogelijk mee helpen?
22 jun
Freelance Moneybird Boekhouder
Beste freelancers,    Gezocht een boekhouder die werkt met Moneybird.    Ik doe voornamelijk zelf de boekhouding en zoek dus iemand die over mijn schouder mee kan kijken en de jaarrekening kan mede-opstellen.    Graag in de buurt van Amstelveen of Haarlem.
20 jun
Freelance Boekhouder Gezocht voor Eenmanszaak
Beste freelancers,    Ik zoek een boekhouder in de omgeving Nieuwegein. Ik ben beginnend zzp'er en zal mij voornamelijk bezighouden met elektrotechniek, montage en verhuizingen.    Werkzaamheden zullen bestaan uit kwartaalcijfers indienen bij de belastingdienst en het indienen van facturen. Ik heb begrepen dat dit rond 300 euro…
11 jun
Boekhouder Inkomstenbelasting 2 keer in Loondienst (SPOED)
Beste freelancers,    Ik zoek een boekhouder die op korte termijn (uiterlijk volgende week) de belastingaangifte van mijzelf en mijn vriend kan doen. Ik werk in loondienst en mijn vriend heeft vorig jaar gedeeltelijk in loondienst en gedeeltelijk als ZZP'er gewerkt.    Bij interesse hoor ik het graag.
7 jun
Boekhouder voor Inkomstenbelasting 2017 (Spoed)
Beste freelancers,    Ik zoek een boekhouder om de inkomstenbelasting 2017 in te dienen. Zo spoedig mogelijk, liever vandaag als morgen i.v.m. een aanvraag.    Graag een reactie.
6 jun
Boekhouder voor Start-up Lederwaren
Beste freelancer,    Voor mijn start-up in lederen tassen ben ik op zoek naar een boekhouder. Achtergrondinfo: mijn producten worden in Portugal geproduceerd en met name in Nederland (en soms België of Duitsland) verkocht - zowel online (webshop) als in winkels (verkooppunten retail). Momenteel ben ik op zoek naar een boekhouder (lange…
29 mei