Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Arbeidsovereenkomst in Duidelijke Taal Omzetten

Geplaatst op:
5 november 2019 16:45
Categorie:
Overige Services
Subcategorie:
Juridisch
Opdracht ID:
41295
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot 40 p.u.

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik heb een arbeidsovereenkomst bestaande uit ca. 7 pagina's die voor een groot deel uit juridische taal besttaat. Ik wil dit arbeidsovereenkomst graag laten aanpassen van juridische taal naar begrijpelijke mensentaal met behoud van de juridische nuances. Het contract is in het Nederlands.

Wie kan mij hiermee helpen?
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (3)

Desirée Desirée 05-11-2019
referentiesterren
2 referenties
Ewoud Ewoud 06-11-2019
referentiesterren
26 referenties
Figen Figen 06-11-2019
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Jurist Arbeidsrecht (Den Bosch)
Beste freelancers,    Wij zijn een organisatie die oa. autocad oplossingen biedt en gevestigd in de regio Den Bosch/ Waalwijk.  Voor een intern conflict zijn wij op zoek naar een jurist arbeidsrecht. Wij willen graag advies en begeleiding hoe om te gaan met deze situatie.    Kan jij ons helpen, dan zie ik je reactie graag tegemoet.
8 okt
Hulp bij Incasseren Openstaande Facturen
Beste freelancers,    Ik heb een meningsverschil met een leverancier waarvoor wij naar de rechter zijn gestapt. De rechter heeft mij gelukkig in het gelijk gesteld. Via deurwaarders probeer ik nu de openstaande rekening bij de tegenpartij te verhalen, helaas heeft de tegenpartij nog niet betaald.    Ik ben daarom op zoek naar iemand…
12 sep
Juridische Documenten & Contracten Opstellen (NL & Eng)
Beste freelancers,    Voor onze toekomstige onderneming ben ik op zoek naar een ervaren freelancer die mij kan helpen bij de volgende juridische documenten: NDA voor freelancers in het Engels  Werkovereenkomst voor freelancers in het Nederlands nakijken en indien nodig aanpassen  Werkovereenkomst voor freelancers in het Engels …
12 sep
Nakijken en Aanpassen Algemene Voorwaarden
Beste freelancers,    Binnenkort gaat onze nieuwe webshop de lucht in. Hiervoor willen wij ook onze algemene voorwaarden een beetje aanpassen, daarom zijn wij op zoek naar een specialist die ons hier bij kan helpen.    Graag een reactie bij interesse.
9 aug
Opdrachtovereenkomst Laten Opstellen
Beste freelancers,    Voor een opdrachtgever wil ik een opdrachtovereenkomst samenstellen.    Opdrachtgever is in dit geval een mediabureau die de opdracht heeft uitgegeven. Hierin hebben zij een doel: online zoveel mogelijk mensen in contact brengen met het merk dat zij vertegenwoordigen (Defensie in dit geval). Mijn bedrijf heeft…
17 jul
Algemene Voorwaarden voor Klusbedrijf
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij de algemene voorwaarden voor mijn bedrijf kan schrijven.    Ik ben een ZZP’er en wil zelf klussen gaan aannemen. Ik heb deze algemene voorwaarden nodig tbv de offertes en website.    Ik zie graag een reactie tegemoet.     
30 apr