Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Applicatiebouwer voor Rekentool

Geplaatst op:
12 maart 2019 15:25
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Overige Websites & Applicaties
Opdracht ID:
38392
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 2000 tot € 5000
Locatie:
Uitgeest, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Als startup zijn wij op zoek naar een applicatiebouwer.

De applicatie zet geüploade mutaties uit Exact (xml, CSV of Excel beschikbaar) om in een overzichtelijke kolommen, volgens door ons vooraf geformuleerde zoekwaarden. Zoals in Excel gebeurd met de functie SOMMEN.ALS met twee criteria. Het omzetten en categoriseren is al gerealiseerd in Excel en deze Excel file is beschikbaar.

Deze applicatie moet lokaal kunnen draaien. En moet als download beschikbaar worden op onze website. Deze website moet ook worden gemaakt. De website moet een eenvoudig maar overzichtelijk ontwerp krijgen met slechts enkele pagina's waaronder een downloadpagina voor onze software.

Voor meer informatie kunt u reageren op deze aanvraag. 

We zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Bjorn Bjorn 12-03-2019
referentiesterren
2 referenties
Richard Richard 12-03-2019
Rick Rick 12-03-2019
Lars Lars 12-03-2019
Manolito Manolito 12-03-2019
referentiesterren
3 referenties
Rob Rob 12-03-2019
Niels Niels 12-03-2019
Elise Elise 12-03-2019
referentiesterren
1 referentie
danny danny 12-03-2019
referentiesterren
6 referenties
Paul Paul 12-03-2019
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ondersteuning van onze Webdeveloper
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand die onze website-developer een handje kan helpen met het designen van onze website.    We hebben we zelf al wat ideetjes over hoe we het eruit willen laten zien, we hebben iemand dus nodig die de uitvoering ervan kan ondersteunen.     Wij zien jullie reacties graag tegemoet.
19 mrt
Sitecore Specialist
Beste freelancers,    Voor één van onze klanten zijn we opzoek naar een freelancer met SITECORE kennis en ervaring om wijzigingen op korte termijn door te voeren. Werkzaamheden kunnen remote of bij ons op kantoor plaatsvinden. Wij zien graag een reactie tegemoet.
18 mrt
Website Functie Prijs Verbergen Inbouwen
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand die een functie voor ons kan inbouwen op onze B2B website.    De bedoeling is dat uiteraard wanneer men ingelogd is de prijzen zichtbaar zijn maar dat er een "knop" komt om de prijzen te verbergen zonder dat men uitlogd als er een klant meekijkt.    Wij zien graag een reactie…
13 mrt
Hulp Bij FTP en Website Bouw
Beste Freelancers,    Ik ben op zoek naar een expert die naar mijn FTP kan kijken en tevens WordPress zou kunnen installeren.    Bij het bouwen van mijn tweede site loop ik vast, ik heb per ongeluk de root gewist in mijn FTP-programma en weet niet hoe ik die er weer op krijg. Ik weet wat het probleem is, maar ben geen expert  in…
12 mrt
WHMCS Inrichten en Hostfact Migreren naar WHMCS
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer om een complete WHMCS systeem in te richten.    Ook moet Hostfact gemigreerd worden naar WHMCS.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
8 mrt
Bouw van een Vacature Website
  Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een professionele vacaturesite op kan zetten.    Graag ontvang ik hier een prijsindicatie van. Het ontwerp dient zo simpel en overzichtelijk mogelijk te worden gemaakt. Het idee is om een videovacaturebank op te zetten, met de optie om ipv van een video een vacature als …
7 mrt