Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Applicatiebouwer voor Rekentool

Geplaatst op:
12 maart 2019 15:25
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Overige Websites & Applicaties
Opdracht ID:
38392
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 2000 tot € 5000
Locatie:
Uitgeest, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Als startup zijn wij op zoek naar een applicatiebouwer.

De applicatie zet geüploade mutaties uit Exact (xml, CSV of Excel beschikbaar) om in een overzichtelijke kolommen, volgens door ons vooraf geformuleerde zoekwaarden. Zoals in Excel gebeurd met de functie SOMMEN.ALS met twee criteria. Het omzetten en categoriseren is al gerealiseerd in Excel en deze Excel file is beschikbaar.

Deze applicatie moet lokaal kunnen draaien. En moet als download beschikbaar worden op onze website. Deze website moet ook worden gemaakt. De website moet een eenvoudig maar overzichtelijk ontwerp krijgen met slechts enkele pagina's waaronder een downloadpagina voor onze software.

Voor meer informatie kunt u reageren op deze aanvraag. 

We zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Bjorn Bjorn 12-03-2019
referentiesterren
2 referenties
Richard Richard 12-03-2019
Rick Rick 12-03-2019
Lars Lars 12-03-2019
Manolito Manolito 12-03-2019
referentiesterren
3 referenties
Rob Rob 12-03-2019
Niels Niels 12-03-2019
Elise Elise 12-03-2019
referentiesterren
1 referentie
danny danny 12-03-2019
referentiesterren
7 referenties
Paul Paul 12-03-2019
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

SFDC Implementatie
Beste freelancer,    Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen Salesforce in te richten en te gaan gebruiken.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
24 mei
Omzetten Website naar Andere Url
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het overzetten van de website naar een nieuwe domeinnaam.    (Oude alleen voor korte tijd laten omleiden en nieuwe website in benoemen)    Ik zie graag een reactie tegemoet.
22 mei
Bookingsysteem voor Kinder Dagverblijf / Logeren
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance programmeur voor het maken van een online bookingsysteem voor het kinderdagverblijf (Logeren).    Wij hebben een Patiënten portal voor een kinderbegeleidingscentrum. Ouders kunnen hun kind aanmelden en uit de beschikbare datums kiezen. Zoiets als een hotel / B&B…
16 mei
Specialist Outlook, WordPress en Mailchimp (Spoed)
Beste freelancers,    Wij zoeken met spoed iemand die kennis en ervaring heeft met Outlook, WordPress en Mailchimp voor tijdelijke ondersteuning en het op orde houden van onze websites.    Omgeving: Gouda.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
14 mei
Integreren/Herstructureren van Bestaande Websites
Beste Freelancers,    We zijn op zoek naar een web ontwikkelaar die de inhoud van twee verschillende websites (één Wordpress, één Tiki Wiki, voornamelijk informatie & downloads verdeeld over ongeveer 30 pagina's) kan combineren en herstructureren tot één gemeenschappelijke website in Tiki…
14 mei
Programmeur voor Web Parsing/Extract (Python)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een programmeur die goed met Python kan werken.    Hieronder vindt u een beschrijving in het Engels van de werkzaamheden die dienen gedaan te worden.     Certain tables need to be extracted from publicly downloadeable files. A parsing software should extract this data One…
10 mei
Applicatie voor Offertes Gekoppeld aan Wordpress Site
Beste freelancers,    Ik heb een bedrijf dat gespecialiseerd is in het polijsten en glascoaten van auto’s. Hiervoor hebben wij een mooie wordpress website met contactformulier.    Nu ben ik op zoek naar een (offerte) programma dat mij kan helpen om mijn offertes georganiseerder en gestructureerd te laten verlopen. …
8 mei