Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

App UX Designer voor Ontwikkelen Interactieve App Schermen

Geplaatst op:
12 juli 2019 09:25
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Grafisch Ontwerp
Opdracht ID:
39920
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 55 tot € 75 p.u.
Locatie:
Utrecht, Utrecht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

We zijn bezig met de ontwikkeling van een nieuwe app. Op dit moment zoeken we een UX'er die voor ons een aantal dynamische app schermen kan designen.

We willen op korte termijn een aantal basis functies aan onze gebruikers laten zien en zouden dit graag doen met een bewegend, klikbaar prototype. Je moet dus kunnen werken in een prototyping tool (AdobeXD, Sketch o.i.d.).
Ons kantoor zit in Utrecht, graag kick off op locatie, daarna geen probleem om op locatie naar keuze te werken (maar je bent uiteraard welkom om bij ons op kantoor te werken). Het is fijn als je op korte termijn beschikbaar bent!

Voor meer info over de insteek app, functionaliteiten en styleguide, neem gerust contact op, dan licht ik het graag toe.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Jeroen Jeroen 12-07-2019
referentiesterren
2 referenties
Joan Joan 12-07-2019
Edward Edward 12-07-2019
Bastiaan Bastiaan 12-07-2019
Daan Daan 12-07-2019
Paulina Paulina 12-07-2019
Jesse Jesse 12-07-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ontwikkeling van Merkidentiteit voor Nieuw Merk
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die ervaring heeft met het ontwikkeling van een merk/product identiteit voor een nieuw merk/product. Het gaat om het ontwerp van het logo, merk identiteit,verpakking etc.    Graag alleen reageren als er voorbeeld cases zijn van vergelijkbare cases.
11 jul
Ontwerpen van een Bieretiket
Beste freelancers,    Ik zoek een persoon die goed is in grafische ontwerpen. Dit voor het ontwerpen van een bieretiket (met dezelfde afmeting als op een flesje duvel ( 9,6 x 6,4 cm)). Verdere info wordt later gegeven.    Graag een voorstel van budget a.u.b.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
11 jul
Banners Ontwerpen voor Website
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een grafisch designer die ervaring heeft met Photoshop voor het maken van verschillende banners en andere grafische ondersteuning voor de lancering van onze nieuwe website.    Voor impressie zie bijlagen. Verdere details volgen later.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
26 jun
Graphic Designer voor een Boek (Amerikaans/Engelse Markt)
Beste freelancers,    Begin 2019 is mijn boek succesvol op de Nederlandse markt verschenen.  Voor het uitbrengen van het boek op de Amerikaans/Engelse markt zoeken wij een graphic designer met aantoonbare ruime ervaring in juist deze markt.  Het is een hoge kwaliteit, volledig geïllustreerd werk met 104 pagina's en eraan…
26 jun
Ontwerp Keurmerk
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die een keurmerk grafisch kan ontwerpen.    Denk ter illustratie aan het keurmerk fysiotherapie, maar deze opdracht is voor een totaal andere branche. Ik ben op zoek naar drie ontwerpen, zodat belanghebbenden hier volgende week een keuze voor kunnen maken.    Het gaat dan om drie ontwerpen…
24 jun
Teachable Vormgeving
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance grafisch vormgever.    Wij hebben een online cursus in de maak, maar vinden het vormgeven erg lastig. Graag een dagdeel hulp daarbij.    Budget is in overleg, een vaste prijs is gewenst.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
24 jun