Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Apps

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
8 maart 2021 07:05

Budget
€ 50 tot 350
Locatie
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Websites & Applicaties
Subcategorie
Apps
Opdracht ID
46896

App Ontwikkelen voor een Wordpress Website

50 tot 350 (6) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
8 maart 2021 07:05
Categorie
Websites & Applicaties
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ter uitbreiding van de functionaliteit van ons product, bestaand uit een grote WordPress site, zijn we op zoek naar een mogelijkheid om onze content via een app aan te bieden.

Het is belangrijk dat de app gevonden kan worden in de Google Play en App Store en ook op een toestel kan worden geïnstalleerd. Functioneel hoeft het echter niets te kunnen behalve naar de site toe te verwijzen (of de functionaliteit moet tot minimum worden beperkt voor de app om te kunnen bestaan).
Op dit moment denken we aan een PWA, maar staan uiteraard open voor andere oplossingen en eventuele mogelijkheden.

Graag ontvangen we een advies voor de technische uitwerking van onze wensen, inclusief een inschatting van de duur van de werkzaamheden en de kosten die hieraan verbonden zijn.
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (6)

Onno
08-03-2021
Maurice
08-03-2021
Jonathan
08-03-2021
Didier
08-03-2021
danny
08-03-2021
Marina
10-03-2021

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
8 maart 2021 07:05

Budget
€ 50 tot 350
Locatie
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Websites & Applicaties
Subcategorie
Apps
Opdracht ID
46896

Opdrachten in dezelfde categorie

iOS (Swift) Ontwikkelaar voor Fintech Startup
Beste freelancers,    Voor een tof fintech project waar wij aan werken zoeken we versterking op het gebied van native app development. Wij hebben in-house niet voldoende kennis over iOS-ontwikkeling.    Het project  De oplossing is ontstaan vanuit een voorliefde voor festivals, muziek en vrijheid. Vanuit deze passie wordt…
20 apr
Android Ontwikkelaar voor Fintech Startup
Beste freelancers,    Voor een fintech project waar wij aan werken, zoeken we versterking op het gebied van native app development. Wij hebben in-house niet voldoende kennis over Android-ontwikkeling en daarom zoeken we een freelance android ontwikkelaar.    Het project  Onze oplossing is ontstaan vanuit…
20 apr
App Ontwikkelaar Gezocht voor MVP App (iOS)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een app ontwikkelaar die voor mij een MVP app bouwt (eerste instantie alleen iOS). Het gaat om een gratis app waar gebruikers kunnen filteren welke notificaties/berichten je binnen wilt krijgen, zodat je alleen bereikbaar bent voor "belangrijke" meldingen. In de app staat een standaard lijst…
12 apr
App Ontwikkelen voor Groothandel in Alcohol (Den Haag)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwikkelen van een app voor een winkel/groothandel in alcohol. Het gaat om een e-commerce app voor de verkoper (Android en iOS) en een app voor de klaten (Android en iOS).    Heb je interesse? Dan zie ik je reactie met een richtprijs graag tegemoet.
29 mrt
Java App Ombouwen in een Browser Based App
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die de Java applicatie welke gedownload kan worden op dummy.hozting.nl kan ombouwen en vernieuwen in een browser based applicatie.    Ik ontvang hier graag offertes voor.
8 mrt
Interactiemodel Laten Maken voor Autoverhuur App
Beste freelancers,    Ik wil een interactiemodel laten maken voor een app waarmee zakelijke en privé klanten een auto kunnen huren, zodat de toekomstige App bouwer op basis van het model een offerte kan maken. Waarschijnlijk zullen we dan eerst een keer bij elkaar moeten komen om de functionaliteit te bespreken.    Interesse…
1 mrt
Toon meer