Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

API Developer voor Inschrijvingen Webinars (WebinarGeek)

Opdracht ID: 46194

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 14-01-2021
Reacties: 7
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 21-01-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek een API developer. Het gaat om de API van WebinarGeek en komt op het volgende neer:

Ik geef veel automated webinars met WebinarGeek. Vanuit mijn e-mailprogramma ActiveCampaign mail ik regelmatig mijn nieuwsbrieflezers om zich in te schrijven voor een automated webinar. Ik stuur ze niet naar een registratiepagina, want daar verlies ik de helft conversie. 50% van de mensen schrijft op zo'n pagina dan uiteindelijk niet in. Ik heb het nu zo geregeld dat 1 klik op een link in een e-mail direct een inschrijving is voor een webinar. Letterlijk 1 klik.

Wat ik nu doe is:
  • Ik stuur ze naar een bepaalde URL op mijn website (ik heb bijv. een specifieke URL voor een webinar dat altijd maandagavond is, idem dito voor dinsdag t/m vrijdag).
  • In Zapier gebeurt dan het volgende:
 
  1. Er wordt een klik vanuit ActiveCampaign gedetecteerd.
  2. Er is een filter, alleen de mensen die via de klik naar een specifieke URL gaan worden doorgelaten.
  3. Men wordt ingeschreven voor een specifieke uitzending (datum) van een automated webinar (dit selecteer ik hier). De naam en e-mail worden van ActiveCampaign overgenomen, dus met die naam en mail worden ze geregistreerd in WebinarGeek voor een specifieke automated webinar.

Het probleem wat ik nu heb is dit: ik moet elke dag na afloop van het webinar in Zapier de Zap veranderen en daar handmatig de uitzending van het webinar van volgende week selecteren (stap 3 moet ik dus elke werkdag aanpassen). Anders worden ze niet ingeschreven voor het nieuwe webinar van de volgende week.

En zo heb ik per werkdag 4 (en soms 3) automated webinars en dus 3/4 Zaps per dag die ik handmatig moet wijzigen. Dit zou ik willen laten automatiseren als dit kan.

En als dit zonder Zapier kan, dan is het verreweg het allerbeste want dit bespaart maandelijks kosten via Zapier.

Wie denkt dit te kunnen? Ervaring met API van WebinarGeek is een pre.

Dit is de API: https://webinargeek.docs.apiary.io/#

Verder is het handig als het ook goed aan te passen is als ik een nieuw webinar zou introduceren.

Betaling geschiedt in overleg.

Website bouwers die hebben gereageerd (7)

Roel
Roel
14-01-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Romano
Romano
14-01-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Maurice
Maurice
14-01-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.4
Arnoud
Arnoud
15-01-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.4
Folkert
Folkert
15-01-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Bram
Bram
15-01-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Pedram
Pedram
18-01-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance website opdrachten

Designer/bouwer voor een nieuwe website

Geplaatst: 24 nov
Beste freelancers, Gezocht voor een nieuwe website een designer/bouwer. Ik wil mezelf kenbaar maken en presenteren in de (creatieve) dienstverlenende sector met mogelijk 2 hoofdpagina's, tags, reviews van afnemers, "blog", Ik zoek iemand die ook designadviezen geeft. Ik wil achteraf zelf content kunnen wijzigen. Natuurlijk wil ik vindbaar worden. Ik ga voor transparantie en een eerlijke…

Website developer

Geplaatst: 27 nov
Beste freelancers, Een website ontwikkelen die mij helpt de klanten een duidelijke richting op te gaan. Locatie, bedrijf, bestemming, online betalingen. Met het juiste thema uiteraard. Budget 500,- / 1500,-

Code achter contactformulier

Geplaatst: 27 nov
Beste freelancers, Ik heb een website gemaakt aan de hand van een gratis template. Hier zit ook een contactformulier bij. De lay out is prima, dus wat de bezoeker visueel ziet. Echter mist de code na het indrukken van de Send button. Dus ben op zoek naar iemand die die code kan schrijven. Dus dat de input ook echt aan mij gemaild wordt en dat er controle is of er juiste emailadres is ingevoerd en…

LTI programmeur voor ondersteuning in een project

Geplaatst: 9 nov
Beste freelancers, Wij zijn een kleine onderneming dat voor een zorginstelling een e-learning platform, catalogus en LMS ontwikkeld hebben. Hiervoor maken wij gebruik van partner programmeurs. Via API is ons platform gekoppeld met een leerplatform. Wij willen ons platform ook kunnen koppelen middels LTI met aanbieders van online trainingen. De programmeurs lopen hierbij tegen een aantal zaken aan…

Freelance programmeur / back-end developer gezocht

Geplaatst: 7 nov
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance programmeur, back-end development. Wij hebben op regelmatige basis een professional op dit gebied nodig. Zelf ontwikkelen we de front-end en besteden we het programmeren/maatwerk in de plugins etc. uit. We zijn niet op zoek naar een bedrijf maar expliciet naar een freelancer.

Kozijnen Product configurator voor WooCommerce

Geplaatst: 24 okt
Beste freelancer, Wij zijn opzoek naar een developer die ons kan helpen met een visuele kozijnen product configurator voor WooCommerce.

Senior developer begeleider aan studenten in februari 2024

Geplaatst: 12 nov
Hoi freelancers, Ik wil een stage-afstudeerproject indienen bij de Hogeschool Utrecht hbo ict. Echter heb ik dat al met ze besproken, wat ik nodig heb ter begeleiding van de studenten , is een senior developer die het project/studenten begeleid. Het project bevat 1 website, 2apps(iOS,andriod). Je dient dus niet zelf te programmeren, het is slechts begeleiding. Continue op locatie aanwezig zijn is…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht