Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

API Developer voor Inschrijvingen Webinars (WebinarGeek)

Opdracht ID: 46194

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 14-01-2021
Reacties: 7
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 21-01-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek een API developer. Het gaat om de API van WebinarGeek en komt op het volgende neer:

Ik geef veel automated webinars met WebinarGeek. Vanuit mijn e-mailprogramma ActiveCampaign mail ik regelmatig mijn nieuwsbrieflezers om zich in te schrijven voor een automated webinar. Ik stuur ze niet naar een registratiepagina, want daar verlies ik de helft conversie. 50% van de mensen schrijft op zo'n pagina dan uiteindelijk niet in. Ik heb het nu zo geregeld dat 1 klik op een link in een e-mail direct een inschrijving is voor een webinar. Letterlijk 1 klik.

Wat ik nu doe is:
  • Ik stuur ze naar een bepaalde URL op mijn website (ik heb bijv. een specifieke URL voor een webinar dat altijd maandagavond is, idem dito voor dinsdag t/m vrijdag).
  • In Zapier gebeurt dan het volgende:
 
  1. Er wordt een klik vanuit ActiveCampaign gedetecteerd.
  2. Er is een filter, alleen de mensen die via de klik naar een specifieke URL gaan worden doorgelaten.
  3. Men wordt ingeschreven voor een specifieke uitzending (datum) van een automated webinar (dit selecteer ik hier). De naam en e-mail worden van ActiveCampaign overgenomen, dus met die naam en mail worden ze geregistreerd in WebinarGeek voor een specifieke automated webinar.

Het probleem wat ik nu heb is dit: ik moet elke dag na afloop van het webinar in Zapier de Zap veranderen en daar handmatig de uitzending van het webinar van volgende week selecteren (stap 3 moet ik dus elke werkdag aanpassen). Anders worden ze niet ingeschreven voor het nieuwe webinar van de volgende week.

En zo heb ik per werkdag 4 (en soms 3) automated webinars en dus 3/4 Zaps per dag die ik handmatig moet wijzigen. Dit zou ik willen laten automatiseren als dit kan.

En als dit zonder Zapier kan, dan is het verreweg het allerbeste want dit bespaart maandelijks kosten via Zapier.

Wie denkt dit te kunnen? Ervaring met API van WebinarGeek is een pre.

Dit is de API: https://webinargeek.docs.apiary.io/#

Verder is het handig als het ook goed aan te passen is als ik een nieuw webinar zou introduceren.

Betaling geschiedt in overleg.

Website bouwers die hebben gereageerd (7)

Roel
Roel
14-01-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Romano
Romano
14-01-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Maurice
Maurice
14-01-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.4
Arnoud
Arnoud
15-01-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.4
Folkert
Folkert
15-01-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Bram
Bram
15-01-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Pedram
Pedram
18-01-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance website opdrachten

Multivendor webapplicatie - offertes om apparatuur te huren

Geplaatst: 8 jul
Beste Freelancers, Wij zijn een nieuw platform aan het creëren voor aanbieders en eindgebruikers (consumenten) van bepaalde apparatuur. Hiervoor hebben wij een op-maat-gemaakte webapplicatie nodig. Er is reeds een uitgewerkt plan voor de website en onderliggende pagina’s. Wij zijn op zoek naar een ervaren partner om de webapplicatie (voor zowel desktop als mobiel) te ontwikkelen. Daarnaast…

Source code schrijven Crypto Presale website

Geplaatst: 18 jul
Opzoek naar een freelancer die een source code kan schrijven voor een Crypto Presale website. Een gehele website is niet nodig aangezien ik zelf ook codes kan schrijven. Ik ben meer opzoek naar iemand die de basis code kan schrijven voor de website en voor het connect en betalingsgedeelte. Aangezien het een Presale website wordt is in het gedeelte van het betalen wel belangrijk dat er een ‘claim’…

ModX developer

Geplaatst: 1 jul
Beste, Wij zijn op zoek naar een ModX developer. We hebben een site die soms bijgewerkt moet worden. Wij hebben alleen geen ModX developers in ons netwerk. Mocht je hier ervaring mee hebben zien we graag je portfolio.

Website opnieuw opbouwen

Geplaatst: 28 jun
Beste lezer, wij hebben een website in de lucht die gebouwd is in WordPress met wat blijkt geen goede plugins, hierdoor kan deze niet meer goed aangepast worden. Deze website zit met andere websites samen al op een portaal, dit willen wij ook zo houden. Alleen willen wij deze website die dus niet meer goed is, compleet opnieuw bouwen zodat alles weer goed up to date is en makelijk aan te passen is…

Microsoft Azure AI Service

Geplaatst: 10 jul
Microsoft Azure AI Service Beste Freelancer, Ik ben op zoek naar een AI engineer/ Microsoft Azure specialist die 1 a 2 uur per week mij wilt coachen en samen een project wilt bouwen. Ik wil o.a. leren hoe ik AI kan implementeren in apps en API kan koppelen. Omdat ik nooit eerder heb gewerkt met Azure, moeten we met de basis beginnen. - 1 a 2 uur per week  - Online - Uurtarief tussen €30…

Webflow specialist gevraagd

Geplaatst: 14 jun
Voor een startup templates/ pagina's ontwikkelen in webflow zodat er een solide basis staat welke wij zelf verder kunnen uitbouwen. Het betreft een organisatie die trainingen en diensten aanbiedt voor (persoonlijke) ontwikkeling.

wix hulp gevraagd

Geplaatst: 17 jun
hoi ik heb een wix site in editor maar op de een of andere manier heb ik iets verkeerd gedaan en nu staat het in wix studio. Wie kan mij helpen want ik mis nu heel veel van mijn blogs 400 ik hoor graag iemand die mij even te woord kan staan of belt.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht