Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Animatie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Animaties met Uitleg Communicatie en Publicatie App

Opdracht ID: 46499

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 08-02-2021
Reacties: 7
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 08-02-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Als business to business leverancier van een geavanceerd platform dat klanten de mogelijkheid biedt om vanuit één dashboard alle online en offline corporate communicatie uitingen en publicaties te maken, zijn wij op zoek naar een creatieve animatie specialist voor het maken van ca. 5-6 korte animatiefilmpjes.

Wij denken daarbij aan 1 animatie hoofdfilmpje van plm. 60 sec. met daarin een korte uitleg over de applicatie, de diverse mogelijkheden, de voordelen en de abonnementsvormen. Daarnaast een 4-5 tal filmpjes over steeds een verschillende module die kort in een animatie visueel weergeeft wat deze module inhoudt, wat je ermee kunt en uiteraard weer de voordelen.

Onze inschatting; elk filmpje is ca. 30 sec. Voor elk filmpje geldt: voice-over en kernachtige ondertiteling met steekwoorden. We willen snel schakelen: uiterlijk 10 februari opdracht verstrekken en gewenste datum 17 februari gereed.

Bij interesse zien we zien graag je voorstel en offerte tegemoet op Hoofdkraan.nl

Freelance animators die hebben gereageerd (7)

Serge
Serge
08-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Bas
Bas
08-02-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Maurice
Maurice
08-02-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.4
Mark
Mark
08-02-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Ilia
Ilia
08-02-2021
1 referenties
Gemiddelde score
9.5
Donald
Donald
08-02-2021
29 referenties
Gemiddelde score
9.7
Wouter
Wouter
08-02-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.3
Toon meer reacties

Freelance animatiefilm opdrachten

Animated Explainer video - Software platform

Geplaatst: 5 sep
Hi, We are searching for someone who can create an awesome 2d productvideo about our cloud-based software. Specifications: - 60 seconds product video - Voice-over in English, German and Dutch - The script contains 7 stories/shots Please feel free to contact us for more information.

Uitleg animaties met voice-over

Geplaatst: 15 jul
Goedemiddag, Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons uitleg animaties met voice-over kunnen maken. Onze huidige animaties zijn verouderd en we zouden ze graag een upgrade willen geven . Het gaat in totaal om 6 animaties; 1 animatie duurt ongeveer 20 seconden. Het script staat al en hoeft dus niet meer geschreven te worden. Mogelijk zullen er enkele aanpassingen worden doorgevoerd in het script.…

Animatie Maker Gezocht voor Promo/product Filmpje

Geplaatst: 6 jul
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een getalenteerde animatie maker om een promo filmpje te maken. Het filmpje zal zich richten op de expertise in gevelreiniging, het verwijderen van cementsluier en andere diensten die wij aanbieden. Wat we in het animatie filmpje willen zien, zijn verschillende verdiepingen met onze BV-logo's, waarbij elke verdieping een andere dienst vertegenwoordigt.…

Kinderboek platen

Geplaatst: 24 jun
Beste freelancers, Ik ben een kinderboek aan het maken maar ben opzoek naar een tekenaar. Het gaat over een meisje in een betoverd bos welke verschillende karakters tegen komt in dat bos. Ik wil mooie platen over de gehele bladzijde.

Animatie van een gedicht

Geplaatst: 24 mei
Beste freelancers, Wij hebben een bijzonder gedicht geschreven door een dichter met een beperking. Het gedicht neemt je mee in de natuur en het verloop van de seizoenen. Met een korte animatie willen we de dichter verrassen. Wij hebben daarvoor een bescheiden budget.

Striptekenaar gezocht voor kleine opdracht

Geplaatst: 25 apr
Beste freelancers, Ik heb een podium ontworpen, nu zoek ik een strip tekenaar die op komische wijze een folder kan maken. 

Digitaal Floorplanner Specialist

Geplaatst: 21 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die ervaring heeft met het programma floorplanner . Ik wil een aantal plattegronden virtueel laten inplannen voor de makelaardij
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht