Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Animatie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Animaties met Uitleg Communicatie en Publicatie App

Opdracht ID: 46499

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 08-02-2021
Reacties: 7
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 08-02-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Als business to business leverancier van een geavanceerd platform dat klanten de mogelijkheid biedt om vanuit één dashboard alle online en offline corporate communicatie uitingen en publicaties te maken, zijn wij op zoek naar een creatieve animatie specialist voor het maken van ca. 5-6 korte animatiefilmpjes.

Wij denken daarbij aan 1 animatie hoofdfilmpje van plm. 60 sec. met daarin een korte uitleg over de applicatie, de diverse mogelijkheden, de voordelen en de abonnementsvormen. Daarnaast een 4-5 tal filmpjes over steeds een verschillende module die kort in een animatie visueel weergeeft wat deze module inhoudt, wat je ermee kunt en uiteraard weer de voordelen.

Onze inschatting; elk filmpje is ca. 30 sec. Voor elk filmpje geldt: voice-over en kernachtige ondertiteling met steekwoorden. We willen snel schakelen: uiterlijk 10 februari opdracht verstrekken en gewenste datum 17 februari gereed.

Bij interesse zien we zien graag je voorstel en offerte tegemoet op Hoofdkraan.nl

Freelance animators die hebben gereageerd (7)

Serge
Serge
08-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Bas
Bas
08-02-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Maurice
Maurice
08-02-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.4
Mark
Mark
08-02-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Ilia
Ilia
08-02-2021
1 referenties
Gemiddelde score
9.5
Donald
Donald
08-02-2021
29 referenties
Gemiddelde score
9.7
Wouter
Wouter
08-02-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.3
Toon meer reacties

Freelance animatiefilm opdrachten

Animatie speelgoed

Geplaatst: 20 mei
hallo, Ik zou graag een animatie video willen laten maken, over speelgoed. Van 1-2 minuten. Ik hoor graag van iemand die mij hierbij kan helpen wat daar bij komt kijken? En wat zijn de kosten?

Animated video for Marketing

Geplaatst: 5 mrt
ENG: Hi, For our company, we want to develop an animated video for marketing purposes. This video is approximately one minute long. It's important to pay attention to the details. In the video, we want to depict our technology. We would like to see portfolios with the responses. NL: Hallo, Voor ons bedrijf willen we een geanimeerde video ontwikkelen voor marketingdoeleinden. Deze video is ongeveer…

Freelance Animatie Video Editor voor E-Learning Project

Geplaatst: 26 jan
Beste freelancers, Omschrijving: Wij zijn op zoek naar een getalenteerde freelance animatie video editor die ons kan helpen bij het ontwikkelen van 25 e-learning video's, elk met een duur van ongeveer 2,5 minuut. De video's moeten worden gemaakt met behulp van het programma Vyond, dat AI-gestuurde animatie video generatie mogelijk maakt. Dit betekent dat ongeveer 70% van de animatie automatisch…

Animatie video

Geplaatst: 08-12-2023
Hi, Voordat ons bedrijf live gaat willen we voor marketing een animatie video laten ontwikkelen. Deze video is ongeveer een minuut lang. Het is belangrijk dat er gelet wordt op de details. In de video komt onze mascotte voor en dieren in het bos.  We zien graag portfolio's bij de reacties.

Animated Explainer video - Software platform

Geplaatst: 05-09-2023
Hi, We are searching for someone who can create an awesome 2d productvideo about our cloud-based software. Specifications: - 60 seconds product video - Voice-over in English, German and Dutch - The script contains 7 stories/shots Please feel free to contact us for more information.

Uitleg animaties met voice-over

Geplaatst: 15-07-2023
Goedemiddag, Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons uitleg animaties met voice-over kunnen maken. Onze huidige animaties zijn verouderd en we zouden ze graag een upgrade willen geven . Het gaat in totaal om 6 animaties; 1 animatie duurt ongeveer 20 seconden. Het script staat al en hoeft dus niet meer geschreven te worden. Mogelijk zullen er enkele aanpassingen worden doorgevoerd in het script.…

Animatie Maker Gezocht voor Promo/product Filmpje

Geplaatst: 06-07-2023
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een getalenteerde animatie maker om een promo filmpje te maken. Het filmpje zal zich richten op de expertise in gevelreiniging, het verwijderen van cementsluier en andere diensten die wij aanbieden. Wat we in het animatie filmpje willen zien, zijn verschillende verdiepingen met onze BV-logo's, waarbij elke verdieping een andere dienst vertegenwoordigt.…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht