Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Animatie
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
1 september 2021 17:05

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Rijswijk, Zuid-Holland
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
48753

Animatiefilmpjes voor Verpleeghuis (Poetsinstructie)

25 tot 40 p.u. Rijswijk, Zuid-Holland (6) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
1 september 2021 17:05
Categorie
Design & Multimedia
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Animatie freelancer of ZZP'er gezocht voor deze opdracht:

Beste freelancers,

Voor poetsinstructies voor de verzorgenden in een verpleeghuis zijn wij op zoek naar iemand die hier animatiefilmpjes voor kan maken. Het gaat om 5 filmpjes waarvan steeds een gedeelte overeenkomt en dan een andere situatie visueel zal worden gemaakt. Bijvoorbeeld het poetsen van tanden of het poetsen van een kunstgebit. Tevens willen we erbij ook echte beelden invoegen, dus real time in combinatie met animatie. Ik hoop dat de informatie duidelijk is, vragen horen we graag van je.

Werk kan bij ons op locatie of online, wat het beste werkt. In overleg is alles dus af te spreken.

Interesse of vragen? Reageer direct!
Stuur deze opdracht door:

Freelance animators die hebben gereageerd (6)

Wouter
01-09-2021
Harmen
01-09-2021
Annet
01-09-2021
Kai
Kai
01-09-2021
Donald
01-09-2021
Dennis
02-09-2021
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
1 september 2021 17:05

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Rijswijk, Zuid-Holland
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
48753

Freelance animatiefilm opdrachten

Freelance Game Designer Gezocht
Beste freelancers,    Game designer gezocht die ervaring heeft met het ontwerpen -vormgeven- van dieren, mensen, flora en fauna, landschappen en andere elementen voor games als Roblox. Wij gebruiken zelf blender maar je mag ook andere software gebruiken voor het tekenen. De ontwerp style is low poly. We zijn al erg ver met deze game dus de…
15 sep
Videoclip Maken met Hybride Animaties
Beste freelancers,    Een videoclip van 3 minuten maken met bewegende poppen met een hoofd van een fotoafbeelding waarbij de mond ook beweegt.    Beperkt budget, is een hobbyproject. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn via een reactie op Hoofdkraan.nl.
18 aug
Freelance Mentor Gezocht voor Blender 3D
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een mentor voor leren te werken in blender 3D ik heb dit nodig om een project uit te werken. In een later stadium kunnen er ook uren in gekocht worden. Voorstel 60 euro per uur. Maar weet niet wat reëel is.    Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn middels een reactie via Hoofdkraan.nl.
4 aug
Outro van Logo aan Einde van Video
Beste freelancers,    Wij zijn een grote Nederlandse (web)shop voor tuinmeubelen. Wij hebben diverse sfeervideo's. Nu hebben wij 1 algemene, mooie outro nodig aan het einde van de video van ons logo.    Wie kan ons verder helpen? We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
2 aug
Freelance Animator Gezocht voor Online BreakfastShow
Beste freelancers,    Wij maken een online programma, een soort goodmorning breakfast show, en hebben inmiddels meerdere aflevering internationaal afgerond. Voor onze organisatie zoeken wij een professionele en creatieve animator die ons kan helpen met het maken van meerdere animaties.     Het betreft in totaal 18 filmpjes…
8 jul
Freelancer voor het Maken van Animatie Film Bedrijfsproces
Beste freelancers,    Wij willen graag een animatiefilm laten van onze werkzaamheden. We meten op maat gemaakte oordopjes en maken deze vervolgens in ons laboratorium.   Het filmpje moet ongeveer 30 tot 60 seconde duren afhankelijk van de kosten.    Bij interesse kunnen we je voorzien van informatie over wat…
5 jul
Toon meer