Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Beheer & Techniek >
  3. Overige Beheer & Techniek
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Allround ITer tbv Support en Onderhoud Online GGZ Instelling

Opdracht ID: 49629

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 10-12-2021
Reacties: 5
Locatie: Wijk bij Duurstede, Utrecht
Laatst gewijzigd: 16-12-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een jonge, innovatieve, net gestarte GGZ instelling en behandelen alle cliënten 100% online. De belangstelling daarvoor (mede door Corona) is sterk groeiende. We zijn nu met 22 collega's en we zullen volgend jaar waarschijnlijk verdubbelen in het aantal collega's. Vanwege deze groei zoeken wij nu een "handige" en breed georiënteerde ITer. We hebben allerlei taken die wij willen bundelen.

Een gedeelte van die taken zullen incidenteel zijn:
  • Systeembeheerder NEDAP| ONS. Dit is een elektronisch patiënten dossier waarin alle informatie komt via psychologen, we willen nu iemand die meehelpt om goede management informatie eruit te kunnen halen, inschatting is 1 uur/week.
  • Vraagbaak inzake email instellingen, outlook etc. Iedereen werkt vanuit huis en soms zijn er kleine problemen, inschatting is gemiddeld 0,5 uur/week)
  • Vraagbaak Azure database. We werken nu met dropbox en willen alles overhevelen naar Azure, zodat iedereen daarmee gemakkelijk kan werken, inschatting 0,5 uur/week.
  • Vraagbaak inzake office pakket (PPP, word, Excel etc.) indien mensen ergens niet uit kunnen komen
  • Helpen met vragen rondom de website/SEO/etc. We hebben hiervoor een technisch adviesbureau, maar soms is het handig als een deskundige ITer hierover meepraat, inschatting 0,5 uur/week
  • Aanleggen van intranet voor alle personeelsleden, inschatting 1 uur/week

Ben jij een handige allround ITer en heb je ervaring met het ondersteunen van een snel groeiend Team? Heb jij gemiddeld 4 uur/week de tijd om ons te ondersteunen? Dan gaan we graag met jou in gesprek!
Het maakt dus niet uit waar je woont, daar wij alles 100% online doen!

Freelance technici die hebben gereageerd (5)

Chris
Chris
10-12-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Wouter
Wouter
10-12-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Wiedjai
Wiedjai
10-12-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Gert Jan
Gert Jan
10-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Henk
Henk
11-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance beheer en techniek opdrachten

Werkvoorbereider bij WBM Staalservice in Stramproy

Geplaatst: 31 mei
In deze functie van Werkvoorbereider ligt de focus op het ontwerpen, uittekenen en aanpassen van componenten waarna deze met behulp van (nest-)software in de bruto materialen worden ingedeeld. Samen met je collega’s en het hoofd bedrijfsbureau probeer je zo goed mogelijk te voldoen aan de klantvraag. Je werkt samen in een betrokken team, bent oplossingsbericht en komt met voorstellen voor alternatieve…

Lasdocente autoschadeherstel

Geplaatst: 9 apr
Lasdocent autoschadeherstel 3 weken werken en 1 week vakantie? Dan is deze functie mogelijk iets voor jou! Zoek je een uitdaging waarbij je jouw lastechnische kennis kunt delen met anderen? En is het je passie om lassers (in de autoschadeherstel) naar een hoger niveau te brengen, handvaardig én theoretisch? Lees onze vacature en solliciteer! Autoschade herstel specialisten uit heel Europa komen…

Sloep Ontwerp

Geplaatst: 22 mrt
Hallo, Wie kan er voor mij een multiknik sloep met wayer kont ontwerpen die ik van corecell/epoxy wil bouwen. Ik wil een snelvarende tendersloep bouwen. Budget later te bespreken. Met vriendelijke groeten, Marcel

Microsoft 365 Sharepoint expert gezocht

Geplaatst: 8 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Freelancer die ons kan voorzien van advies rondom Microsoft 365 Sharepoint. Wij richten deze als IT bedrijf nu voor onszelf en onze klanten op een bepaalde manier in. Maar ik zou graag het advies van een Sharepoint expert willen, om het gebruik van Sharepoint op de best mogelijke manier naar een hoger plan te tillen.

Technici talkshow The Bluest Monday in De Hallen, Amsterdam

Geplaatst: 22-12-2023
Beste freelancers, Wij zoeken jonge technici voor het streamen van een live talkshow via Instagram, en voor licht en geluid. De talkshow is op Blauwe Maandag 15 januari tussen 19.00 en 21.00 uur in Studio De Hallen in Amsterdam-West. Het gaat over kunst en mentale gezondheid in het kader van het festival The Bluest Monday en wordt gepresenteerd door Lotte Bouwman. Vergoeding beschikbaar.  

Ervaren EXCEL ontwikkelaar

Geplaatst: 02-11-2023
Er moet een tool komen om orders in een proces te kunnen volgen ( soort Dashboard) Als eerste stap zal dit in EXCEL ontwikkelaar gemaakt kunnen worden. Hierbij moeten twee EXCEL bronnen in de flow gepubliceerd worden.

PCB designer voor induction heating

Geplaatst: 23-10-2023
Beste,  Voor een prototype ben ik opzoek naar een PCB designer die samen met mij een printplaat kan ontwerpen. Het gaat om een PCB waarmee we een inductie spoel gaan opwarmen. Het volgende is een pré voor opdrachtnemer: BOM list moet eenvoudig te lezen zijn Te gebruiken onderdelen moeten eenvoudig aan te schaffen en beschikbaar zijn Ervaring met Inductie Ervaring met meerdere laags PCB…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht