Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Beheer & Techniek >
  3. Overige Beheer & Techniek

Allround ITer tbv Support en Onderhoud Online GGZ Instelling

Opdracht ID: 49629

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 10-12-2021
Reacties: 5
Wijk bij Duurstede, Utrecht
Laatst gewijzigd: 16-12-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Wij zijn een jonge, innovatieve, net gestarte GGZ instelling en behandelen alle cliënten 100% online. De belangstelling daarvoor (mede door Corona) is sterk groeiende. We zijn nu met 22 collega's en we zullen volgend jaar waarschijnlijk verdubbelen in het aantal collega's. Vanwege deze groei zoeken wij nu een "handige" en breed georiënteerde ITer. We hebben allerlei taken die wij willen bundelen.

Een gedeelte van die taken zullen incidenteel zijn:
  • Systeembeheerder NEDAP| ONS. Dit is een elektronisch patiënten dossier waarin alle informatie komt via psychologen, we willen nu iemand die meehelpt om goede management informatie eruit te kunnen halen, inschatting is 1 uur/week.
  • Vraagbaak inzake email instellingen, outlook etc. Iedereen werkt vanuit huis en soms zijn er kleine problemen, inschatting is gemiddeld 0,5 uur/week)
  • Vraagbaak Azure database. We werken nu met dropbox en willen alles overhevelen naar Azure, zodat iedereen daarmee gemakkelijk kan werken, inschatting 0,5 uur/week.
  • Vraagbaak inzake office pakket (PPP, word, Excel etc.) indien mensen ergens niet uit kunnen komen
  • Helpen met vragen rondom de website/SEO/etc. We hebben hiervoor een technisch adviesbureau, maar soms is het handig als een deskundige ITer hierover meepraat, inschatting 0,5 uur/week
  • Aanleggen van intranet voor alle personeelsleden, inschatting 1 uur/week

Ben jij een handige allround ITer en heb je ervaring met het ondersteunen van een snel groeiend Team? Heb jij gemiddeld 4 uur/week de tijd om ons te ondersteunen? Dan gaan we graag met jou in gesprek!
Het maakt dus niet uit waar je woont, daar wij alles 100% online doen!

Freelance technici die hebben gereageerd (5)

Chris
Chris
10-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Wouter
Wouter
10-12-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Wiedjai
Wiedjai
10-12-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.6
Gert Jan
Gert Jan
10-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Henk
Henk
11-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0

Freelance beheer en techniek opdrachten

Homestudio voor Online Trainingen Professioneler Maken
Geplaatst: 01-12-2021
Beste freelancers, Ik heb een homestudio voor online trainingen en kennisclips. Hoewel ik het aardig voor elkaar heb, ziet het er nog net niet professioneel genoeg uit. Ik heb iemand nodig die me kan helpen om de studio nog iets beter in te richten, zodat ik filmpjes van hoog niveau kan opnemen. Interesse in deze opdracht? Dan zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Freelance Office 365 Expert Gezocht
Geplaatst: 04-10-2021
Beste freelancers, Wij hebben een groeiende organisatie die actief is in de internationale veevoederadditieven branche. Ongeveer anderhalf jaar geleden is besloten online samen te gaan werken met behulp van Office 365. Dit heeft ons veel gebracht op het gebied van communicatie vanuit de thuiswerkplek, echter zijn tijdens de implementatie nog niet alle voordelen van Office 365 en bijbehorende diensten…

Synology Professioneel Laten Inrichten
Geplaatst: 04-08-2021
Beset freelancers, Ik wil graag een synology professioneel laten inrichten zodat deze zelf backups maakt en van buiten het eigen netwerk bereikbaar is. Ik werk met iMacs en MacBook's. 1 data bestand moet via de MacBook van buiten een netwerk benaderbaar zijn. Wie kan dit voor mij doen? Ik zie graag een reactie tegemoet op Hoofdkraan.nl.

Hulp Gezocht bij Gebruik van Jira Software (Atlassian)
Geplaatst: 02-07-2021
Beste freelancers, We zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met een aantal problemen in onze Jira (Atlassian) omgeving. We gebruiken een aantal custom JQL-filters om van verschillende projecten de issues op één bord weer te geven. Hier gaat echter wat verkeerd, sommige issues worden niet getoond. Wie heeft hier ervaring mee en kan ons verder helpen? We zien graag een reactie op…

E-mailadres Installeren op Microsoft Desktop met Kerio
Geplaatst: 26-05-2021
Beste freelancers, Ik krijg mijn e-mailadres niet goed werkend op mijn microsoft outlook desktop en Android. De webhost gebruikt Kerio om het e-mailadres in te stellen maar na het volgen van de handleiding werkt het nog niet helemaal zoals het zou moeten. Het is een kleine klus, maar ik zou er erg mee geholpen worden. Wie kan mij helpen om dit werkend te maken? Ik kijk uit naar jullie reacties

Instellen en Beheer Gezamenlijk Outlook Agenda
Geplaatst: 01-04-2021
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met het instellen van onze outlook gezamenlijke agenda en het beheer ervan. Tot op heden hebben wij heel veel informatie op internet hierover verkregen maar helaas nog steeds niet kunnen uitvoeren. Wij werken met verschillende office pakketten die hierop moeten aansluiten. Wie o wie kan dit voor ons instellen? We kijken uit naar…

Toon meer