Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Akoestische Band Zoekt Grafisch Ontwerper

Geplaatst op:
4 november 2019 14:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Logo & Huisstijl Design
Opdracht ID:
41275
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 350 tot 1000
Locatie:
Herkenbosch, Limburg

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor een akoestische band zijn wij op zoek naar een grafisch ontwerper die de wensen van de band kan omzetten tot een corresponderend digitaal product.

Het zou hier gaan om het ontwikkelen van een bepaalde specifieke huisstijl (vintage, smokey, rauw, puur, pub) die overal in doorgetrokken kan worden. Denk hierbij aan opdruk van o.a. Backdrop, bierviltjes, CD/Vinyl en t-shirts.

De band werkt niet met commissies over verkoop/productie over producten waar de huisstijl bij gebruikt wordt. Het gaat dus om een vast bedrag. Wel bestaat de mogelijkheid om de vaste huisstyliste van de band te worden.

Denk jij dat je de kwaliteiten en raakvlakken hebt en ben je niet bang voor een uitdaging? Dan zien wij graag je reactie met portfolio tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (9)

Rinke Rinke 04-11-2019
Erik Erik 04-11-2019
Pepijn Pepijn 04-11-2019
referentiesterren
6 referenties
Rex Rex 04-11-2019
referentiesterren
1 referentie
Rene Rene 04-11-2019
referentiesterren
5 referenties
Ruben Ruben 04-11-2019
referentiesterren
16 referenties
Sophy Sophy 04-11-2019
referentiesterren
1 referentie
Anke Anke 04-11-2019
referentiesterren
1 referentie
Arlen Arlen 05-11-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Huisstijl Ontwerpen voor Fotografe
Beste freelancers,    Ik wil graag een huisstijl ontworpen hebben voor een logo, visitekaartjes en briefpapier. Het logo moet geschikt zijn voor drukwerk.     Over mij  n 2007 ben ik begonnen met het fotograferen van huwelijken, kinderen & gezinnen. De sfeer, de liefde en de mooie momenten raken mij iedere keer…
28 mei
Oud Logo Digitaal Natekenen
Beste freelancers,    Ik zoek een digitaal tekenaar die een oud logo digitaal na kan tekenen zodat ik het kan gebruiken voor drukwerk. Het gaat om een man in klederdracht die een mand over zijn schouder draagt.    Ik zie jullie reacties graag tegemoet.
25 mei
Logo voor Arbeidsbemiddeling van Vluchtelingen
Beste freelancers,    Ik zoek een logo ontwerper voor mijn onderneming in de arbeidsbemiddeling van vluchtelingen. Ik ben specifiek op zoek naar iemand die mijn visie creatief kan neerzetten op papier. Ik ben op zoek naar iemand die dit zsm kan oppakken.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
22 mei
Look and Feel van Online Psycholoog Verbeteren
Beste freelancers,    Ik ben bezig om als psycholoog online te gaan en online programma’s aan te bieden om  zo veel meer mensen te kunnen bereiken en te helpen. Dit betekent dat ik veel te bieden heb aan mijn klanten als het gaat over gratis weggevers (e-books) maar ook Modules met uitleg en werkboeken, video's met content…
22 mei
Logo voor Bedrijf in Trainingen op Maat
Beste freelancers,    Ik wil graag mijn logo in de vorm hebben van Johnny Depp die je kan zien bij deze link: https://www.dropbox.com/s/1lcmrvanoo8cq9x/ideeën huisstijl en logo.docx?dl=0    Over ons  Wij verzorgen workshops en trainingen op maat. Onderwerpen zoals leren presenteren, interculturele communicatie en het gebruik…
14 mei
Logo van Twee Honden (Spoed)
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die een logo/plaatje kan maken van twee honden (koppen plus halsband) in een cirkel.  Ze moeten lijken op onze bestaande honden. Graag in Fullcolor en comic achtig. Het logo moet geschikt zijn voor drukwerk en graag binnen 5 werkdagen aanleveren.    Kan jij mij hiermee helpen? Dan zie ik…
13 mei
Logo voor Trauma Verwerking bij Bevallingen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een logo kan ontwerpen voor mijn bedrijf: trauma verwerken van bevallingen en geboortes. Ik wil zelf ook de naam kunnen aanpassen en dit niet steeds te hoeven vragen aan een ander.    Kan je mij hierbij helpen? Ik zie je offerte graag tegemoet.
12 mei